Ilopilleri Anja Moilanen piristää toimituksen ja kontaktiensa päivää

Anja Moilanen on yli kolme vuosikymmentä palvellut myyntisissi. Anja on Aromin, Shakerin ja Eventon myyntipäällikkö, joka saa budjetit pitämään mainosmyynnissä.

– Rakastan myyntityötä ja olen siinä sitkeä. Olen hyvä ihmisten kanssa ja aktiivinen etsimään uusia asiakkaita. Kun haen uusia asiakkuuksia, teen monesti pitkäjänteistä työtä. Parasta työssä ovat pitkät asiakassuhteet, jotka voivat olla jopa vuosikymmenien pituisia, Anja kertoo.

Kun työkaverit kuvailevat Anjaa, kommenteissa toistuvat iloisuus ja nauravaisuus. Anjan nauru tunnetaan muuallakin kuin toimituksessa, ja vaikka asiat näinä aikoina hoidetaan puhelimitse, iloisuus kuuluu puhelunkin läpi.

Kahden naisen dream team

Ilmiömäinen myyjä on lehtien ilmoitusmyynnissä yksin, mutta silti tiiviissä yhteistyössä esinaisensa Nina Harlinin kanssa.

– Nina on ollut lähin työkaverini 18 vuotta. Myymme yhdessä lehtiä, ideoimme uusia juttuja ja uusia tuotteita. Mietimme teemoja ja tuomme toimitukseen vinkkejä asiakkailta.

Yhteisten vuosien varrelta on kertynyt roppakaupalla muistoja.

– Olemme purjehtineet asiakkaiden kanssa tuulessa ja tuiskussa ja pelänneet yhdessä myrskyssä. Se on jäänyt mieleen ihan konkreettisena muistona. Tämä aika on masentavaa ja hämmentävää, kun ei voi nähdä ihmisiä. Kohtaamiset ovat työssäni parasta, ihaninta ja hauskinta!

Anja nauttii työssään siitä, että saa tehtyä niin uudet kuin vanhatkin asiakkaat tyytyväisiksi.

– Intohimoni on etsiä uusia asiakkaita ja saada heidät innostumaan lehdistämme sekä palvella hyvin vanhoja asiakkaita, joista osasta on tullut ystäviä.

Nina Harlin kuvailee Anjaa luottonaiseksi ja tuloshakuiseksi myyjäksi, joka hoitaa luvatun budjetin kuntoon. Lisäksi Anja on älyttömän mukava ihmisenä. Samaa sanoo koko toimitus: Anjan nauru ja välillä roisitkin jutut piristävät kaikkien päivää. Räväkkä tyyppi ja ilmiömäinen myyjä, sen tietävät kaikki, jonka Anjan tuntevat.

Artesaani kääntää vapaalla katseen puutarhaan

Anja on taustaltaan käsi- ja taideteollisen alan artesaani. Hän muutti hiljattain lapsuudenkotiinsa remontoituaan sen lattiasta kattoon. Kädentaidot näkyvät myös vaatetuksessa: Anja ompelee paljon itselleen ja muille. Hän rakastaa leipomista ja yllättää toisinaan työkaverit pullalla tai piirakalla. Kotona hän hemmottelee Papua, järjestyksessä neljättä bichon frisé -koiraansa.

– Tykkään bichon friséistä, jotka ovat ylivilkkaita sosiaalisia otuksia, emäntä kuvailee.

Anjan varsinainen intohimo on kuitenkin puutarhanhoito. Vanhassa talossa on iso tontti, jolle mahtuu omenapuita, vadelmia ja muita marjapensaita. Anjan rakkaudenkohde ja ylpeydenaihe ovat pionit, joita tontilla kasvaa peräti 30 eri lajiketta.

<<Yhteystiedot

Sulje mainos Tilaa Evento