Luetuimmat
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Skip to content
LinkedIn
Instagram
Facebook
Twitter
Kauppa
Mediatiedot
Yhteystiedot
Haku
Bisnes
Ura
Ihmiset
Tapahtumat
Keittiö
Juoma
Ravintolat ja baarit
Aromi
Shaker
Evento
PRO-palkinnot
Evento Awards
Aromi
Shaker
Evento
PRO
Evento Awards
SUOSITTELEMME:
Helsingin keskustan maamerkkiin avattiin hätkähdyttävä kattoravintola, josta saa ruoan sekä lounassetelin hinnalla että ökymmin
SUOSITTELEMME:
Kolumni: Haarukka ja veitsi yllättivät asiakkaan – ravintolan tunnelmaan vaikuttaa tuhat asiaa
@avecmediafi : :
Seuraa Avecia Instagramissa!
Uusi ravintola
Helsingin keskustan maamerkkiin avattiin hätkähdyttävä kattoravintola, josta saa ruoan sekä lounassetelin hinnalla että ökymmin
Kauppatorin tuntumaan Helsingin keskustaan avautunut ravintola Toppa tarjoilee huimia kontrasteja. Sisustuksessa kunnioitetaan Alvar Aallon perintöä, mutta museota Tommi Tuominen ei ole tänne rakentanut. Sokeripalana tunnetun talon huipulle loihditaan elämää rempseällä ruokatuotteella, cocktaileilla ja poikkeuksellisella kattoterassilla.
Kilpailut
Tässä ovat Vuoden kokki- ja Vuoden tarjoilija -semifinalistit
Kilpailut
Jenni Poola ja Kuro Tomperi voittivat ravintola-alan opiskelijoiden Mestarikoulu-kisan
MAINOS: Paviljonki
Jyväskylän Paviljongissa tiedetään 25 vuoden kokemuksella, että tapahtumiin kaivataan nyt laadukasta sisältöä ja tavanomaisesta poikkeavaa tapahtumamuotoa
Grilliruoka
Tampereen paras grilli, top 10: tässä Tamperelaisen lukijaäänestyksen tulokset
Kolumni
Kolumni: Haarukka ja veitsi yllättivät asiakkaan – ravintolan tunnelmaan vaikuttaa tuhat asiaa
Bisnes
Tasa-arvo
Tytöttelyä, hyvävelikerhoja ja jopa satojen eurojen palkkaeroja – toteutuuko tasa-arvo ravintola-alalla?
Pikaruoka
Subway alkaa myydä valmiiksi mietittyjä patonkeja – tässä vaihtoehdot
Markkinointi
Ravintolat maksavat siitä, että Saunamies Samuli Makkonen tulee syömään – hinnat lähtevät noin tuhannesta eurosta
Ura
Pääkirjoitus
Pääkirjoitus: Aromin tuoreessa numerossa ei haastatella yhtään miestä
Tulevaisuuden tekijä
Maskeeraaja Keiku Borgström aloitti kokkiopinnot nollasta: ”En osannut keittää edes perunoita”
Koulutus
Restonomien koulutus monelle ravintola-ammattilaiselle tutulla Haagan kampuksella loppuu
Lähde Avecin matkaan!
MAINOS: Messukeskus
Suomen suurin kohtaamiskortteli Messukeskus tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia merkityksellisten kohtaamisten rakentamiseen
Ihmiset
Vaikuttaja
Tiina Isohanni tavoittelee Bocuse d'Or -kisoja Helsinkiin
In English
Hello Suomi! From China to Finland: Yiran Chen runs a food truck in Turku
In English
Hello, Suomi! Working in Finland: Diarisoa Joëlle would like to create a space where people can eat and dance simultaneously
Tapahtumat
Festarit
Helsingin Töölöön tulee uusi iso kesäfestari, tähtenä Nylon Beat – HJK saa korvauksena rahat klubitaloon
Keikkapaikat
Saako Helsinki vihdoin uuden rockklubin? Elmu on tehnyt tarjouksen ”uudesta Nosturista”
Evento Awards
Tässä ovat Evento Awards -finalistit 2024!
Keittiö
Kokkimaajoukkue
Tällainen on Suomen kokkimaajoukkueen voitokas omenajälkiruoka, jota suunniteltiin neljä vuotta
Hävikki
Helsingissä kokeillaan koulujen hävikkiruoan lahjoittamista ruoka-apuun
PRO-palkinnot
Video PRO-gaalan tähtihetkistä: Suomen parhaat keittiö- ja ravintola-ammattilaiset ottivat ilon irti
MAINOS: Allas Sea Pool
Allas Sea Pool tunnetaan parhaiten uimisesta ja saunoista, mutta se on myös uniikki lokaatio yritystapahtumille ja kokouksille
Juoma
Cocktailit
Cocktail, joka maistuu sourcream & onion -sipsille – näin tehdään baarimestari Sampsa Tukian suosikkidrinkki
Kilpailut
Kansainvälisen International Barlady -cocktailkilpailun voitto Suomeen! Janette Bertényi sai voittodrinkkiinsä inspiraation mustikkamaidosta
Cocktailit
Barbie-cocktailista tuli Helsingissä hitti – täydellinen resepti vaikka Oscar-valvojaisiin
Ravintolat & Baarit
Baarit
Tältä näyttää Helsingin keskustaan avattu uusi baari, joka yhdistää minigolfin ja yökerhon – yllättäviä ratoja
Tuotekehitys
Johan Kurkela painaa pitkää päivää ravintola Grönin toisen Michelin-tähden eteen
Ravintolat
Suomen 50 parasta ravintolaa 2024: tässä ovat äänestyksen tulokset
Tilaa Lehti
Inspiraatiota ja hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.
Tilaa Aromi
Ideoita ja tarinoita tiskin takaa anniskelualan ammattilaisille.
Tilaa Shaker
Kohtaamisia ja tukea kasvuun tapahtumien tekijöille ja toimistoille.
Tilaa Evento
Luetuimmat
Uusi ravintola
|
Teemu Laurellin ja Lennart Sukapään jättiprojekti Teller on vuoden kiinnostavimpia ravintola-avauksia
Lounasravintolat
|
Tampereen parhaat lounasravintolat 2023: tässä äänestyksen top 20
Grilliruoka
|
Tampereen paras grilli, top 10: tässä Tamperelaisen lukijaäänestyksen tulokset
Illallisravintolat
|
Ravintola Robusto luottaa ronskiin ja rempseään ruokaan – ravintoloiden kannattavuudesta pitäisi puhua avoimesti, sanoo Kari Aihinen
Luksus
|
Helsinkiin avautui ennennäkemätön luksushotelli: tällaisia ovat sen ravintolat ja baari
Juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki Avecille!
Tässä ovat Vuoden kokki- ja Vuoden tarjoilija -semifinalistit
Helsingin keskustan maamerkkiin avattiin hätkähdyttävä kattoravintola, josta saa ruoan sekä lounassetelin hinnalla että ökymmin
Kansainvälisen International Barlady -cocktailkilpailun voitto Suomeen! Janette Bertényi sai voittodrinkkiinsä inspiraation mustikkamaidosta
Barbie-cocktailista tuli Helsingissä hitti – täydellinen resepti vaikka Oscar-valvojaisiin
Saako Helsinki vihdoin uuden rockklubin? Elmu on tehnyt tarjouksen ”uudesta Nosturista”
Tässä ovat Evento Awards -finalistit 2024!
Tilaa uutiskirje
Aromi
- ruuan ja juoman ammattilaisille
Shaker
- anniskelualan ammattilaisille
Evento
- tapahtuma-alan ammattilaisille
Uusimmat
Kilpailut
|
Tässä ovat Vuoden kokki- ja Vuoden tarjoilija -semifinalistit
Uusi ravintola
|
Helsingin keskustan maamerkkiin avattiin hätkähdyttävä kattoravintola, josta saa ruoan sekä lounassetelin hinnalla että ökymmin
Kilpailut
|
Jenni Poola ja Kuro Tomperi voittivat ravintola-alan opiskelijoiden Mestarikoulu-kisan
Grilliruoka
|
Tampereen paras grilli, top 10: tässä Tamperelaisen lukijaäänestyksen tulokset
Kolumni
|
Kolumni: Haarukka ja veitsi yllättivät asiakkaan – ravintolan tunnelmaan vaikuttaa tuhat asiaa