Kehitä tapahtumaosaamistasi

Hyödynnetyt kohtaamiset, tulokselliset tapaamiset.

 

11.2.2020

TAPAHTUMA JA TURVALLISUUS

Turvallisuus on pohja onnistuneelle tapahtumalle. Koulutuksessa pureudutaan turvallisuuteen tosielämän tapausesimerkein ja puhutaan sosiaalisen median käytöstä, maineenhallinnasta ja siitä, mitä vastuullisuus on turvallisuuskontekstissa.

 

12.5.2020

TAPAHTUMA JA TULOS

Tapahtumien on tarkoitus tuottaa tulosta viivan alle, mutta miten siihen päästään ja miten tulosta kasvatetaan? Koulutuksessa käsitellään tapahtumamarkkinointia sekä tapahtuman markkinointia, tavoitteita, mittaamista ja datan hyödyntämistä sekä vastuullisuutta. Saako tapahtumia järjestää vain niiden itsensä vuoksi?

 

25.8.2020

IHMINEN JA TAPAHTUMA

Tulevaisuuden tapahtumissa inhimillisyys ja tapahtumakävijän hyvinvointi korostuvat. Tapahtuma vaikuttaa tavoitteen mukaisesti silloin, kun kävijä voi hyvin. Koulutuksessa puhutaan verkostoitumisen tukemisesta, osallistamisen työkaluista sekä huippuajankohtaisesta vastuullisuudesta yksilön tasolla. Miten tapahtumakävijän hyvinvoinnista huolehditaan huomisen vaatimalla tavalla?

 

29.9.2020

ELÄMYKSET JA TAPAHTUMA

Elämyksellisyys, inhimillisyys ja tarinallisuus ovat nousussa. Koulutuksessa sukelletaan elämysten nykyhetkeen ja tulevaisuuteen, AR:n ja VR:n käyttömahdollisuuksiin, tapahtumapaikkojen potentiaaliin elämysten täydentäjinä ja eri aistien hyödyntämiseen elämysten tuottamisessa. Millaisia olisivat vastuulliset elämykset?

 

Varaa paikkasi koulutuksiin tästä >>

 

Yhteistyössä:

 

 

Lisätietoja:

Marke-Riitta Knuts
puh. 040 546 7906
marke-riitta.knuts@eventolehti.fi

 

Myyntiehdot

Ilmoittautuminen koulutuksiin >>

Eventon koulutusohjelma 2020 syväsukeltaa valikoituihin, ajankohtaisiin aiheisiin tapahtuma-alalla. Koulutuksia on neljä ja ne lähestyvät teemojaan kuulijoiden ammatillisen kehittymisen kannalta hedelmällisimmistä kulmista. Lähtökohtana ovat ihmiset: henkilöstö, asiakkaat ja sidosryhmät. Punaisena lankana ovat tulokselliset kohtaamiset ja tapahtuma-alan ajankohtaisimmat teemat.

Koulutusten keskeisin juju on osallistaminen. Jokainen osallistuja pääsee työstämään omia kysymyksiään ammattilaisten kanssa. Tuoreet näkökulmat ja innostava sparraus siivittävät ajatukset uusille urille ja antavat hyödyllisiä työkaluja arkeen.

Voimaa ja laatua puheeseen tuo MySpeaker

Kirkkaat ajattelijat, inspiroivat puhujat ja näkökulmia tulevaan. Koulutusohjelman sisältö kootaan yhteistyössä MySpeakerin kanssa.

Kohdataan Clarion Helsingissä, Jätkäsaaressa

Evento Workshopit järjestetään yhteistyössä Clarion Helsingin kanssa, Clarionin upeissa tapahtumatiloissa.

Koulutukset alkavat aamukahvilla ja päättyvät lounasaikaan. Koulutuksiin kuuluu orientoiva ennakkotehtävä sekä luennot ja aktivoivat, tiedollisen annin omaan työhön sitovat tehtävät koulutuksen aikana.

Näistä tilaisuuksista on ammennettavaksi pitkäksi aikaa: koulutukset tarjoavat tukea ja uusia näkökulmia omaan työhön sekä arvokkaan tilaisuuden verkostoitumiseen.

Huomaathan hyödyntää verovähennysedun!