Workshop 12.2.2019

- Kokous ja seminaari -
Arvokkaan ajan käyttö

Klo 8-12
Clarion Helsinki

 

Eventon koulutusohjelma käynnistyy ajanhallinnan tehopaketilla 12.2.2019. Polttopisteessä on, miten erilaiset tapaamiset muutetaan tuloksellisiksi, tavoitteellisiksi, hyödyllisiksi kohtaamisiksi. Eventon tiimi tarjoaa komean kattauksen ajankäytön käyttökelpoisimpia vinkkejä ja ravistelevimpia oivalluksia. 

Laitetaan kiireelle piste ja astutaan tehokkaan ajankäytön aikaan.

 

Juha Wiskari: 
Kiireentappoase. Miten saat enemmän vähemmällä, nopeammin ja
paremmin, tehokkaammin ja rohkeammin?

Wiskari puhuu työajan tuloksellisesta ajankäytöstä, joka perustuu ainutlaatuisen mielenvoiman ja nopean toiminnan ymmärtämiseen ja yhdistämiseen. Aikaa löytyy aina, kun merkitys ja hyöty ovat selvillä. Wiskarin johdolla selvitetään mitkä asiat työssä haaskaavat sinulta aikaa eniten. Koillis-Lapissa Pelkosenniemellä syntynyt rock-muusikkona Työuransa aloittanut, kauppa- ja käyttäytymistieteilijä, tietokirjailija Juha Wiskari on pitkän yritysjohtaja- ja yrittäjäuransa aikana tehnyt töitä itsensäjohtamisen ja tuloksellisen ajankäytön kanssa.

 

 


Inna-Pirjetta Lahti:
Miten tarjota elämys pelkän tapahtuman sijaan?
Älä haaskaa omaasi – äläkä asiakkaasi aikaa. 

Inna-Pirjetta Lahti, Head of Inspiration, Founder PING Helsinki, on Suomen johtava vaikuttajamarkkinoinnin asiantuntija, inspiroivien tapahtumien ja ilmiöiden luoja sekä taitava digitaalisuuden ja sosiaalisen median hyödyntäjä. Inna-Pirjetta tuo esille vankan osaamisensa yhdistettynä innostavaan tapaan esiintyä ja inspiroida kuulijoitaan. Hänen puheenvuoronsa sisältävät niin konkreettisia esimerkkejä jo toteutuneista kampanjoista kuin viestejä ja signaaleja siitä mihin vaikuttaja- markkinointi on kehittymässä.

 

Reetta Koski:
Ravistele rutiineja, osallista rohkeasti ja maksimoi tulokset. 

Reetta Koski, KM, on ideoija ja oivalluttaja, joka on istunut sadoissa kokouksissa ja haluaa parantaa palaverit. Hän on erikoistunut luoviin fasilitointimenetelmiin, joilla ihmiset saadaan oivaltamaan ja ideoimaan uutta. Koski on kirjoittanut kokousten kuolemansynneistä kirjan yhteistyössä Katleena Kortesuon kanssa. Nykyisin Reetta vie asiakkaansa mieluiten luontoon kokoustamaan, sillä hän tarjoaa yrityksille myös luontoelämyksiä.

 

CASE: 
Vuorovaikutuksen voima tapahtumissa
Johanna Joutsen,  Woltti Group Oy

 

 

Koulutuksen isännöi ja moderoi innostava ja mukaansatempaava Petri Hollmén Lyytiltä.

 

Lisätietoja:

Marke-Riitta Knuts / Evento-lehti
040 546 7906
marke-riitta.knuts@eventolehti.fi

 

Yhteistyössä: