Jokainen Eventon tilaaja on klubin jäsen ja tervetullut mukaan tilaisuuksiin. 

Suuren suosion takia arvomme mukaan pääsevät. HUOM. Klubitilaisuudet ovat vain Evento-lehden tilaajille.

Tilaa tästä Eventon uutiskirje niin saat ensimmäisenä tiedon klubitapahtumista.

 

Suomenlinnan ravintola- ja kokouspalvelut

Aika: keskiviikko 21.9.2016 klo 14.40–17.40, Suomenlinna, Helsinki

Vaihda työhuone merimaisemaan ja lähde tutustumaan Suomenlinnan ravintola-, kokous- ja juhlapalveluihin. Monipuoliset tilat historiallisessa miljöössä muuntuvat mitä erilaisimpiin tilaisuuksiin, ympäri vuoden. Pääset tutustumaan Ravintola Suomenlinnan Panimoon, Unescon maailmanperintökohteeksi valittuun linnoitukseen ja elokuussa avattuun Bastion Bistroon. Ota kollega mukaan ja ilmoittaudu ti 13.9. mennessä.

 

 

Savoy-teatteri, Ravintola Presto, SpeakersForum: ”Mikä ykSi asia erottaa hyvän ja huonon päivän toisistaan? – Sinun asenteesi”

Aika: tiistai 18.10.2016 klo 8.30–10.15 Paikka: Savoy-teatteri, Helsinki 

Mikä merkitys asenteella, positiivisuudella sekä rohkeudella on uusissa tilanteissa, työssä ja tapahtuman onnistumisen osalta? Marianne Harjula on valovoimainen ja sanavalmis juontaja sekä puhuja, joka painottaa luennollaan asenteen merkitystä elämässä avaten konkreettisten esimerkkien kautta sen merkitystä myös tapahtuman onnistumisen sekä loppukävijälle luodun vaikutelman ja tunnelman osalta. Samalla pääset tutustumaan Savoy-teatterin syksyn ohjelmistoon ja tapahtumatiloihin sekä Ravintola Preston palveluihin. Ilmoittautumiset pe 30.9. mennessä.