Ikimuistoisia elämyksiä Vantaankoskella

18.04.2018 Mervi Repo

Kokonaisvaltaisia elämyksiä ja ainutlaatuisia hetkiä rauhoittavassa, sekä inspiroivassa koskimiljöössä Vanhalla Viilatehtaalla tai Kuninkaan Kartanolla. Suomalaisen luonnon, hyvän ruoan ja loistavan palvelun, sekä ohjelman siivittämänä. Minkälainen tilaisuus teille saisi olla?

Tavattaisiinko ihan kasvotusten?

18.04.2018 Marita Tainio

Kehittynyt teknologia mahdollistaa monien neuvotteluiden ja liikesuhteiden hoitamisen etänä, mikä on aivan mahtava juttu. Etäpalaverit ovat tehokkaita, sillä niissä usein pitäydytään tiukasti agendalla olevissa asioissa. Välillä tarvitaan kuitenkin myös tilaisuuksia, joissa juttu voi rönsyillä vapaammin, sillä juuri näissä tilanteissa syntyy usein uusia ideoita ja innovaatioita.

Tietopaketti sopimusasioista – Näin vältät sudenkuopat

03.04.2018 Mimosa Sukanen ja Janita Korva

Tuskailetko myyntityön haasteiden kourissa? Onko myyminen sinulle pakkopullaa? Voimanaiset yllättävät ja ihastuttavat sinua blogisarjassa myyntivinkeillään. Helppojen, konkreettisten ja käytännönläheisten neuvojen avulla jörrikästäkin kehittyy myyntityön taitaja. Tällä kertaa paneudutaan sopimuksen tekemiseen asiakkaan kanssa. Blogisarjamme ensimmäinen osuus lähestyy loppuhuipennustaan ja sen viimeinen osa tulee käsittelemään jälkihoitoa diilin saamisen jälkeen. Tämän jälkeen siirrymme tarjoilemaan käsinkosketeltavia vinkkejä myyntiasenteen käynnistämiseksi, stay tuned for more!

Näytä lisää