Pikkujoulut toimiston ulkopuolella

Ruokaa ja juomaa – nice and simple
Yhdessä syöminen on aina mukavaa. Ravintolaillasta saa mieleenpainuvamman, kun ruoan valmistaa porukalla ravintolan opetuskeittiössä. Loistava tapa parantaa tiimihenkeä! Jos opetuskeittiö on jo nähty, kokeile vaikka drinkkikoulua. Drinkkikouluja tarjoaa muun muassa A21 Decades ja ruokaa voi loihtia muun muassa Keittiö Kokkassa.

Juhli tyylillä
Tyylikkäät pikkujoulut muodostuvat muun muassa laittamalla ykköset ylle ja lähtemällä työporukalla teatteriin tai oopperaan. Kulttuurielämyksen jälkeen ilta jatkuu sopivan loistokkaassa ravintolassa, esimerkiksi Primulassa tai Groteskissa.

Hemmottelevaa hyvinvointia
Hyvinvointi sopii mainiosti pikkujoulujen teemaksi. Ohjelma voisi alkaa joogatunnilla ja jatkua sen jälkeen makuhermoja hemmottelevalla raakakakku- tai raakasuklaakurssilla. Innostuitko? Sopisiko vaikka Rupla tai Café Kokko teidän yrityksen pikkujoulutilaksi. Rentouttavia joogahetkiä tarjoavat esimerkiksi Hima Happiness ja Pihasali.

Elämyksiä ja äksöniä
Onko työpaikka täynnä aktiivisia hurjapäitä, joille olisi kiva tarjota elämyksiä? Adrenaliinitasot saadaan nousemaan ainakin kiipeilyseinällä tai sirkuskoulussa ja kesä talven keskelle tuodaan beach volley- tai sisägolfkentillä.

Pikkujoulut toimistolla

Toimiston muodonmuutos
Jos mahdollista, muuta toimisto viihtyisäksi juhlatilaksi. Tunnelmaa voi nostattaa bilebändillä tai drinkkimestarilla, joka taikoo kaikille toimiston nimikkodrinkit. Juhlien ruoista vastaa luotettava catering-kumppani. Isojen juhlien tuntua saa esimerkiksi valokuvaseinällä tai -pisteellä, jossa juhlijat voivat käydä ikuistamassa pikkujoulutunnelman.

Inspiraatiota, näkemyksiä & naurua
Tarjoa työntekijöille uusia ajatuksia inspiroivan puhujan avulla esimerkiksi Esa Saarinen tai pyydä toimialan huippu kertomaan uusista trendeistä. Nauruntäyteiset pikkujoulut saa muuttamalla toimiston stand up -klubiksi tai improvisaatioteatteriksi!

Innokas järjestäjä, pidä teemajuhlat!
Teemajuhlien onnistunut järjestäminen vaatii hieman panostusta. Jos intoa riittää, tässä muutamia teemaideoita:

  • Aikakausi esimerkiksi 70- tai 20-luku
  • Alakulttuuri esimerkiksi hippi tai rock’n’roll
  • Väri esimerkiksi jotain punaista tai Black & White
  • Elokuva, tv-sarja tai sankarit

Pidä teema tarpeeksi helppona ja innostavana, jotta mahdollisimman moni heittäytyisi mukaan tunnelmaan!

Muista, että pikkujoulut eivät saa mennä suorittamiseksi ja ohjelman stressaamiseksi. Tärkeintä on hyvä tunnelma ja yhdessäolo!

Etsitkö vielä sopivaa tilaa pikkujouluille?

Kirjoittaja hoitaa Venuu.fi-palvelun viestintää ja opiskelee Jyväskylän yliopistossa organisaatioviestintää ja pr:ää. 

venuu.fi