Uutuushotelli on öisin hotelli ja päivisin toimisto

Suomen ensimmäinen Valo Hotel & Work avasi ovensa syyskuun alussa Helsingin Ruskeasuolla. Hotelli palvelee useita käyttötarkoituksia vuorokauden eri aikoina. Öisin se toimii hotellina, ja päivisin se muuttuu työympäristöksi.

– Hotellit ovat tyypillisesti vajaakäytöllä päivisin, toimistotilat puolestaan yöaikaan. Yhdistämällä molemmat toiminnot saadaan kahta erillistä kiinteistöä ekologisempi, taloudellisempi ja käyttäjäkokemukseltaan parempi kokonaisuus, kertoo SSA Hotelsin liiketoimintajohtaja Andreas Lindqvist.

Valo Hotel & Work on suunnattu erityisesti liikematkustajille ja yrityksille, jotka tarvitsevat majoitus-, kokous- tai coworking-tilaa. Se palvelee myös yrityksiä, jotka tarvitsevat oman toimipisteen tai satunnaisempaa joustotyötilaa hotellitason palveluilla.

Hotellissa on 422 huonetta seitsemässä kerroksessa, jotka kaikki toimivat sekä majoitus- että työskentelykäytössä. Lisäksi hotellista on ravintola, kahvila ja lounge-baari sekä seitsemännen kerroksen wellness-alue, jossa voi esimerkiksi nauttia hirsisaunojen löylyistä tai pulahtaa avantoon.

Julkaistu Evento-lehdessä 4/2020.