Vihahuoneessa on neljä suoritusvaihtoehtoa: Kiukku-, Viha-, Raivo- ja Avioero-paketit, joiden kesto on 10–20 minuuttia.
Vihahuoneessa on neljä suoritusvaihtoehtoa: Kiukku-, Viha-, Raivo- ja Avioero-paketit, joiden kesto on 10–20 minuuttia.

Uusia elämyshuoneita Tampereelle ja Seinäjoelle

Tampereella elämyskeskus Crazy Golfin tiloihin on avattu Vihahuone, joka tarjoaa mahdollisuuden paiskoa tavaroita rikki luvan kanssa. Seinäjoelle puolestaan on avattu kaksi Run Out -pakohuonetta, joissa pelaajat yrittävät löytää vihjeiden avulla tiensä ulos suljetusta huoneesta.

Vihahuoneessa rikottavat tavarat ovat erilaisia kodin ja toimiston tavaroita, elektroniikkalaitteita, lasipulloja ja astioita. Kättä pidempää hajottamiseen löytyy runsaasti, sillä tarjolla on 15 erilaista vaihtoehtoa: vasaroita, lekoja, rengasrautoja sekä golf- ja pesäpallomailoja. Valittavana on neljä suorituspakettia: Kiukku-, Viha- ja Raivo-paketit, joiden kesto on 10–20 minuuttia. Lisäksi tarjolla on Avioero-paketti, johon saa tuoda omat tai ex-puolison tavarat. 

– Niin sanottu raivoamishuonekonsepti on saanut ulkomailla runsaasti suosiota, ja avaamamme Vihahuone on tiettävästi ainut laatuaan koko Suomessa. Huoneessa pääsee purkamaan stressiä tai viettämään hauskaa raivopäivää ystävien kanssa, polttareita tai tyky-päivää. Turvallisessa ympäristössämme voi tehdä jotain sellaista, mikä kotona aiheuttaisi kamalan siivon ja ison laskun, naurahtaa Poolmax Oy:n toimitusjohtaja Hannu Lahtinen.

Vihahuoneen sisustus jäljittelee vanhaa tehdasmiljöötä graffiteineen, ja hajottamisen taustalle saa valita aggressioita nostattavaa heavy-, tekno- tai klassista musiikkia. Valikoimista löytyy myös Suomi-iskelmää. Halutessaan mukaan saa maksullisen videotallenteen huoneessa viettämästään ajasta. Käyttäjät puetaan asianmukaisiin suojavarusteisiin, ja Vihahuoneen alaikäraja on 16 vuotta.

Uudet pakohuoneet tuovat jännitystä Seinäjoelle

Poolmax laajensi myös Seinäjoen elämystarjontaa avaamalla kaksi Run Out -pakohuonetta Galaxie Sports & Billiardsin ja Pub Wäinön yhteyteen Kalevankadulle. Voodoo-huoneessa seikkaillaan myrskyjen runtelemalla karibialaisella saarella, kun taas Haaksirikko tarjoaa jännitystä ja tiivistyvää tunnelmaa uppoavassa laivassa.

 

Run Outin Haaksirikko-huone tarjoaa jännitystä uppoavassa laivassa.
Run Outin Haaksirikko-huone tarjoaa jännitystä uppoavassa laivassa.

– Pakohuoneidemme autenttisuus, toiminnallisuus, audiovisuaaliset efektit sekä vaihtelevat ongelmat nostavat Seinäjoella pakohuonepelikokemuksen aivan uudelle tasolle, iloitsee Galaxie Sports & Billiardsin projektipäällikkö Niko Kymäläinen.

Huoneissa 2–6 hengen ryhmällä on tunti aikaa ratkaista pulmat ja päästä ulos. Suljetussa huoneessa tapahtuva mysteeri koostuu sarjasta erilaisia tehtäviä, joita ratkotaan käyttämällä päättelykykyä, luovuutta ja tiimin yhteistyötaitoja. Mysteeri selviää vihjeiden avulla, joilla ryhmä pyrkii löytämään tiensä huoneesta ulos.

Run Out -pelihuoneet löytyvät ennestään Tampereelta Crazy Golfin yhteydestä sekä Raumalta.