”Usko omaan intuitioon kannatti”

Tällä palstalla tapahtuma-alan ammattilainen kertoo inspiraation lähteensä.

”Pari vuotta sitten olin uuden edessä, kun edellinen työsuhteeni päättyi yrityksen myynnin vuoksi. En tiennyt, mitä tekisin, kunnes hurahdin padeliin ja päätin tuoda lajin Turkuun. Olinhan aina halunnut yrittäjäksi. Nyt pyöritän yhden naisen yritystä, joka rakennuttaa ja hallinnoi padelkenttiä.

Padelin suosio on kasvanut räjähdysmäisesti. Laji rantautui Suomeen noin kymmenen vuotta sitten, mutta ei heti lähtenyt lentoon. Viimeiset kolme vuotta laji on ollut rakettimaisessa nousussa. Tällä hetkellä minulla on kolme ulkokenttää ja viisi sisäpadelkenttää.

Uskon intuitioon. Jos jokin ajatus tuntuu epämiellyttävältä, se todella on sitä. Ääni sisälläni sanoi, että nyt on minun hetkeni. Aikaisemmat työni toivat uskoa siihen, että minusta on yrittäjäksi. Pisimmän työurani olen tehnyt yritysmyynnin avainasiakaspäällikkönä – ideoin ja järjestin tapahtumia yrityssektorille 12 vuotta. Riskin ottaminen ja usko omaan intuitioon kannatti. Nyt järjestän tapahtumia asiakkailleni, joita on tällä hetkellä noin kaksi tuhatta. Ensimmäinen kansainvälinen tapahtuma rantautuu meille elokuussa.

Kenttien hallinnoinnin, rakennuttamisen sekä tapahtumien ja kilpailujen järjestämisen lisäksi myös minut voi löytää usein padelkentältä, jossa saatan kuluttaa aikaa useammankin tunnin päivässä. Saan inspiraatiota siitä, että ihmiset tulevat kentilleni pelaamaan ja nauttivat siitä. Laji yhdistää, ja meillä käy paljon erilaisia kokoonpanoja, kuten perheitä ja pariskuntia. On ihana nähdä, että muutkin ovat lajissa yhtä kiinni kuin minä.”

 

Tiia Sucksdorff

PadelPark oy:n perustaja ja omistaja

Näitä suosittelen:

Kuusi elämänohjetta

Six rules of success by Arnold Schwarzenegger

  1. Trust yourself
  2. Break the rules
  3. Don’t be afraid to fail
  4. Don’t listen to the naysayers
  5. Work your butt off
  6. Give something back

”Kun aloitin yrittämisen huhtikuussa 2018, minua vastaan tuli Arnold Schwarzeneggerin haastattelu ja olin kovin vaikuttunut Ison-Arskan sanomasta ja näistä kuudesta kohdasta. Varsinkin viimeinen on minulle tärkeä.”

Elämänfilosofia

”Give something back”

”Liittyen sanomaan Give something back, olen aina rakastanut eläimiä, ja nykyään meillä asuukin löytökissa Tiikeri ja kodinvaihtaja koira Halla, molemmat toisen kodin asukkeja, enkä luopuisi heistä mistään hinnasta. Vien myös säännöllisesti apua eläinsuojeluun ja koitan auttaa eläimiä hädässä.”

 

Henkilö

Onvest oy:n kiinteistöliiketoiminnasta vastaava johtaja Hanna Ekdahl

”Luottamus on kaiken ydin, varsinkin kriisitilanteessa. Olen onnekseni saanut aivan mahtavan vuokraemännän. Onvest oy:n Hanna Ekdahl, kiinteistöliiketoiminnasta vastaava johtaja edustaa bisnesmaailmassa arvomaailmaa, jossa pienenä yrittäjänä tunnen olevani turvassa ja asiat ovat aina neuvoteltavissa. Yhdessä pohdimme kumppaneina molemmille järkeviä vaihtoehtoja, ja voin aina kääntyä Hannan puoleen kysymään neuvoa. Saan aina pohdittuja ja perusteltuja vastauksia ja tiedän, että myös vuokranantajalleni menestymiseni on tärkeää ja heidän avullaan mahdollista.”

Julkaistu Evento-lehdessä 3/2020.

Tilaa lehti!

Tilaa digilehti!

Sulje mainos Tilaa Evento