Update Forum of Insight vakuutti ja vaikutti

Kaikkien aikojen ensimmäinen Update Forum of Insight -tapahtuma järjestettiin 27. huhtikuuta Helsingin Savoy-teatterissa. Vuoden 2017 Update Forum on suunnitteilla ja lipunmyynti on jo alkanut.

Update Forum of Insight oli uudenlainen ja raikas bisnestapahtuma, joka kokosi lavalle ulkomaisia huippupuhujia. Tapahtuma keräsi katsomoon muutoksesta, kohtaamisista ja rohkeudesta  kiinnostuneita kuulijoita.

Updatessa oli kolme karismaattista juontajaa: verkostoitumisen kuningatar ja entinen Valkoisen talon tapahtumajohtaja Laura Schwartz, kirjailija ja puhuja André Noël Chaker sekä maailmankuulu esiintyjä Reuben Kaye

Päivän puhujia yhdisti rohkeus ajatella valtavirrasta poiketen. Yhteistä heille oli myös muutosten toteuttaminen omassa elämässään. 

Tilaisuuden aloitti TED:n Euroopan johtaja Bruno Giussani. Hänen puheenvuoroaan seurasi Arun Sundararajan, New Yorkin yliopiston professori, palkittu tutkija ja huippupuhuja, jota on tituleerattu myös sharing economy -guruksi. Kolmantena yleisöä hemmoteltiin eBayn Policy Labia EMEA-alueella johtavan Hanne Melinin puheenvuorolla. 

Kaikille tuttu nimi oli Bruce Oreck, joka herätteli yleisöä puhumalla planeettamme tilasta. Oreckin jälkeen hypättiin aivan toisenlaisiin tunnelmiin, kun Ruotsissa asuva maahanmuuttaja Milad Mohammadi kosketti henkilökohtaisella ja tunteisiin vetoavalla puheenvuorollaan. Viimeinen keynote-puhuja oli rohkeuteen kannustava Tuija Seipell, Pohjois-Amerikassa uransa luonut yritysjohdon konsultti, puhuja ja kirjoittaja. 

Päivän kruunasi Happy Hour -paneelikeskustelu, jonka emännöinnistä vastasi aina yhtä suvereeni Laura Schwartz. Keskustelijoina nähtiin digitalisti Ville Tolvanen, taiteen moniosaaja Marco Acerbi, brändinrakentaja ja kirjailija Blanca Juti sekä juontajanakin toiminut Reuben Kaye.

Positiivinen palaute kannusti aloittamaan uuden tapahtuman suunnittelun välittömästi ja esityö Update Forum 2017 -tapahtumaan on jo käynnissä. 

– Kyllä loistava palaute rohkaisee jatkoon. Tällainen tapahtuma selkeästi uupuu, teimme nyt huipputapahtuman jo ensimmäisellä kerralla ja se, että tapahtuma vaikuttaa ihmisten mielipiteisiin ja aikaansaa muutosta on suuremman yleisön tavoittelemisen paikka. Meillä on suorastaan velvollisuus jatkaa, kertoo Evento-lehden liiketoimintajohtaja Nina Harlin

Tapahtumasta tullutta palautetta:

– Loistava konsepti, toivottavasti tapahtuma järjestetään jälleen ensi vuonna. Loistavaa on se, että puhujat ovat erilaisia ja lähestyvät teemoja eri näkökulmista.

– Aivan loistava tapahtuma. Milad Mohammadilla viesti joka kaikkien suomalaisten, ja erityisesti mielipidejohtajien tulee kuulla välittömästi. Hänen esimerkillinen, älykäs ja ennakkoluuloton näkemys voi auttaa meitä ymmärtämään miten ongelmien ratkaisut ovat suoraan kasvojemme edessä – ja voidaan ratkaista vain teoilla. 

– I have been volunteering during this event and it was a really good experience! I was giving the gifts bags at the end and the people really seemed to be happy of their day. The organization team was very nice, i enjoyed this day!

Update Forum - Kaija Pitkäniemi 

www.updateforum.fi

updateforum.fi/uutiset

lyyti.fi/liput

 

 

 

Early Bird-liput on vuoden 2017 tapahtumaan on varattavissa hintaan 390 € (normaalihinta 590 €) Liput laskutetaan tammikuussa 2017. Varaa rohkeasti omat lippusi nyt edullisesti.

Sulje mainos Tilaa Evento