Kaisankoti sai alkunsa vuonna 1938, kun presidentinrouva Kaisa Kallion 60-vuotissyntymäpäivän kunniaksi järjestettiin kansalaislahjakeräys. Keräyksen tuotolla perustettiin kansalaislahjasäätiö, jonka tuotolla tukea tarvitsevien naisten lepokoti sai alkunsa. Nykyisin Hyvinvointikartano Kaisankodissa virkistyvät niin miehet kuin naiset, työyhteisöt ja muut ryhmät.

Tyhy-toimintamme punaisena lankana on tarjota virikkeitä ja asiantuntijuutta, joista jokainen työntekijä voi poimia itselleen parhaat palat ja hyödyntää niitä. Työnantajille tarjoamme apua myös työpaikan muutosten ja haastavien tilanteiden tueksi.

Liikettä niveliin ja jumppaa aivoille

Työhyvinvointi ei ole vain yhteishetki tai hauska puuharetki, vaan työpaikan tärkein voimavara, jolle pitää varata aikaa kehittyä. Tyhy-päivällä on siis paikkansa jokaisen työpaikan kalenterissa. On virkistävää vaihtaa maisemaa, lähteä uuteen ympäristöön ja ammentaa yhteisestä ajasta voimaa työvireen parantamiseksi. Upeassa luontoympäristössämme koetaan hyvää tekeviä elämyksiä. Luonnossa oleskelulla on tutkittuja terveysvaikutuksia ja se lisää merkittävästi hyvinvointiamme, esimerkiksi stressioireet helpottuvat ja toipuminen nopeutuu. Työtiimi saa lisää energiaa erilaisista Tyhy-päiville suunnitelluista ohjelmista, joista jokaiselle löytyy mielekästä tekemistä.

Ohjelmavalikoimassamme on sekä mieltä virkistäviä että kehoa haastavia elämyksiä. Tiimi voi kokeilla uusia lajeja, nauttia luonnossa liikkumisesta ja tutustua henkistä tasapainoa parantaviin harjoituksiin. Tyhy-päiviltämme kotiutuu yleensä varsin tyytyväisiä ihmisiä ja tulokset näkyvät työpaikan parantuneessa ilmapiirissä.

Toivotamme hyvää kesää ja muistutamme, että parhaat tyhy-päivät loppukesälle ja syksylle varataan nyt.

Toivottavasti tapaamme pian!

www.kaisankoti.fi