Tivoli vieraili yhteensä 13 eri paikassa erilaisilla kokoonpanoilla ja kaikilla vierailupaikoilla järjestettiin normaalin tivolitoiminnan lisäksi myös isoja tapahtumapäiviä sekä itsenäisesti että yhteistyössä erilaisten kumppanien kanssa. Kutsumme itseämme toisinaan eräänlaiseksi pop up-tapahtumaksi, luomme tivolin taian paikalle tiettynä ajankohtana ja hetkessä olemmekin jo toisaalla ilostuttamassa.
Kokemusta tapahtumista ja tapahtumajärjestäjänä toimimisesta on siis runsaasti, jo useiden kymmenien vuosien ajalta.

 

Tivolilaitteita on myös mahdollista vuokrata. Laitevuokraukset ovat mainio keino herättää positiivista ja yllätyksellistä tunnelmaa.
Kattava laitevalikoimamme näyttävästä maailmanpyörästä lasten pikkujunaan tarjoaa vaihtoehtoja erilaisiin sisä-ja ulkoilmatapahtumiin. Laitevalikoimamme on vastikään täydentynyt myös toisella sisätiloihin helposti sijoitettavalla karusellilla vastaamaan paremmin asiakkaidemme toiveisiin ja tarpeisiin.

 

Olemme vieneet laitteitamme mm. festareille, opiskelijatapahtumiin, yritysten ja yksityishenkilöiden juhlatilaisuuksiin ja kauppakeskuksiin, ja saaneet paljon kiitosta toimivista järjestelyistä. Laitevuokrauksessa meille on tärkeää, että
hoidamme itse kaiken laitteeseen liittyvän alusta loppuun. Meille on kunnia-asia, että laitehuvit
ovat turvallisia ja että ne saavat kävijöidensä tunnelman kohoamaan.

 

Meihin voi ottaa yhteyttä laitevuokrauksen tiimoilta milloin vain, palvelemme yhteistyökumppaneitamme ympäri vuoden niin kiertueemme aikana kuin myös talvella. Tivolin keskeinen tehtävä on ilon jakaminen ja sitä kautta yhteisöllisyyden vahvistaminen, ja tätä ideaa toteutamme aina myös laitevuokrauksissamme. Kysy lisää ja tuo tapahtumaasi #yhtähymyä tivolilaitteen avulla!