Tehokkaita kokouksia ja monipuolisia tiimimatkoja m/s Finlandialla

Kokous kiikarissa? Tiimimatka horisontissa? Raikas meri-ilma tuulettaa ajatuksia ja tiivistää tiimin toimintakykyä. Tervetuloa Eckerö Linen m/s Finlandialle!

Merelle, mars!

Kokous, ideariihi vai kick-off? Tyhy-päivä, virkistysmatka vai juhlan aika? Kerää tiimisi kokoon ja tunne meren vastustamaton kutsu.

Miniristeily

  • Aamumini 9.00—14.15 / Iltamini 15.15—21.00

Kompakti kokouspäivä tai virkistävä merimatka työpäivän puitteissa tai rennommalla otteella illan tullen. Bonuksena aina edulliset ostos­mahdollisuudet ja Suomen parhaiden esiintyjien tarjoama huippuviihde.

Päivä Tallinnassa -risteily

  • HEL—TAL 9.00—11.15 / TAL—HEL 18.30—21.00

Jatka hyvin alkanutta päivää Tallinnassa. Maissa on aikaa seitsemän tuntia, joiden kuluessa yllätyt kaupungin monipuolisuudesta useaan otteeseen. Tallinna on täynnä persoonallisia kokous- ja tapahtumatiloja sekä kiinnostavia nähtävyyksiä ja viihdekohteita, joista valitset avullamme juuri ne oikeat.

Hotellimatka

  • HEL­­—TAL 9.00—11.15 / 15.15—17.30
  • TAL—HEL 12.00—14.15 / 18.30—21.00

Viivy Virossa pidempään ja ota aikaa uudenlaiselle tekemiselle. Kokousta, suunnittele, viihdy tiimin kanssa sekä tutustu Tallinnan retkiin, tapahtumiin ja muuhun tarjontaan. Starttaa Helsingistä aamulla tai iltapäivällä, palaa seuraavana päivänä puolilta päivin tai Kympin uutisille. Eckerö Linen laajasta hotellivalikoimasta löydät aina sopivan vaihtoehdon — niin Tallinnasta kuin muualtakin Virosta!

3 kertaa päivässä Tallinnaan

Matka-aika 2 h 15 min

Kokoustiloja ja makumaailman iloja

Kokouskeskus tarjoaa inspiroivat ja joustavasti mukautuvat tilat moneen tarpeeseen pikku palavereista noin sadan osallistujan kongresseihin ja seminaareihin. Kokoonnu häiriöttä, ammenna ideoita merimaisemista sekä nauti hintaan kuuluvista tarjoiluista ja huippuluokan asiakaspalvelusta.

Buffet Eckerön notkuvat pöydät kutsuvat herkuttelemaan runsaalla meriaamiaisella sekä à la carte -tasoisella lounaalla ja päivällisellä. Monipuolinen menu vaihtuu kuusi kertaa vuodessa, minkä ansiosta tarjolla on aina tuoreista kotimaisista raaka-aineista valmistettuja, 80-prosenttisesti laivan omassa keittiössä valmistettuja satokauden parhaita makuja.

Lounge tuo matkustamiseen edullista lisämukavuutta. Liikematkustajien suosimassa viihtyisässä tilassa työskentelet, luet lehtiä ja nautit hintaan kuuluvista tarjoiluista omassa rauhassa, takuuvarmalla istumapaikalla. 

Tallinnassa tapahtuu

Ei virallisuutta mahan täydeltä — jätäthän siis asiapitoisellakin matkalla tilaa viihteelle.

Fotografiska on tukholmalaislähtöinen valokuvataiteen keskus, joka avasi Tallinnan-toimipisteensä viime vuonna trendikkäässä Telliskivessä. Kevään aikana valokeilassa ovat Sebastião Salgado (14.2.—7.6.), Tom of Finland (21.2.—19.4.), Lina Iris Viktor (21.2.—10.5.) ja Bryan Adams (6.3.—14.6.). Taide-elämysten lisäksi tarjolla on myös vastuullisia makunautintoja yläkerran tyylikkäässä zero waste -ravintolassa.

Keksintötehdas Protossa testaat tiedemiehen elämää. Noblessnerin vanhan sukellusvenetelakan maille noussut elämyskohde hyödyntää vahvasti virtuaalitodellisuutta ilahduttaen sillä myös aikuisia kävijöitä. Anna lampun syttyä, testaa tekniikan ihmeitä ja ohjaa puolihulluja fantasiakoneita hämmästyttävän aidon oloisesti.

Lisää mielekästä oheisohjelmaa sekä Tallinnan tapahtumakalenterin löydät Eckerö Linen kotisivuilta.

Tilaa B2B-uutiskirje ja saat parhaat matkaedut ryhmä- ja vapaa-ajan matkoillesi!

eckeroline.fi/b2b

Asiantuntijat palveluksessasi

Eckerö Linella sinua palvelevat Tallinnan- ja Viron-matkailun todelliset asiantuntijat. He tietävät, mitä laivalla ja lahden takana tapahtuu ja mihin juuri sinun seurueesi kannattaa suunnistaa.

Myyntipalvelumme ammattilaiset auttavat räätälöimään juuri sinun ryhmäsi tarpeita vastaavan matkapaketin majoituksineen, oheisohjelmineen ja muine palveluineen. Hyödynnä osaamisemme ja nauti urasi helpoimmasta ja onnistuneimmasta Viron-matkasta!

Ryhmä- ja kokous­myynti 09 2288 540

ryhmat@eckeroline.fi

eckeroline.fi