Maailmalla pistetään juhlat pystyyn pienemmästäkin asiasta, mutta Suomessa ollaan vaatimattomia. Itsestä ei tehdä numeroa ja pyöreitä vuosia juhlitaan työn merkeissä. Me tarvitsemme erityisen syyn ihmisten kohtaamiselle. Mutta kun tavoite on kirkas, on tapahtumalle tilaus.

Myös me Eventossa pohdimme ajoittain, kuinka järkevää on laittaa iso panostus pienistä resursseistamme tapahtumiin. Tehokkaat kanavamme mahdollistavat paljon, ja saamme ihmiset helposti liikkeelle. Yksi tärkeimmistä tehtävistämme on yhdistää lukijat, mainostajat ja muut Eventon sidosryhmät. Vain näin lehdestä tehdään kolmiulotteinen. Jalkaudumme säännöllisesti asiakkaidenpariin tapahtumilla, teemme laadukasta ja kiinnostavaa printtiä sekä pidämme mielenkiintoa yllä muina aikoina sähköisissä kanavissa. Tapahtumat tekevät lehdestä helposti lähestyttävämmän.

12. huhtikuuta järjestetään Evento Awards Tapahtumakeskus Telakalla, ja paikalla on 550 juhlijaa. Olemme onnistuneet metelöinnissä hyvin ja huippujengi on saatu liikkeelle. Evento Awardsille on selkeästi paikkansa. Tavoitteemme on kirkas – Evento Awards yhdistää ihmisiä ja yrityksiä. Tavoitteenamme on  nähdä hymyileviä kasvoja ja kuulla vilkasta keskustelua.

Jokainen voi vauhdittaa omaa bisnestään tekemällä osaamisensa näkyväksi ja sen viestiminen kannattaa pitää jatkuvana kuplintana. Me Eventossa autamme siinä mielellämme.

Evento Awardsia jo jännittäen. Pian kippistellään!

Nina Harlin

Tämä teksti on pääkirjoitus Evento Awards -juhlan käsiohjelmassa. Kirjoittaja toimii Keskisuomalaisen ammattilehtien liiketoimintajohtajana.