Finland Eventsin tuottajalla Minna Sinisalolla on kaikista  sovelluksista käytössä maksulliset ammattilaisversiot.
Finland Eventsin tuottajalla Minna Sinisalolla on kaikista sovelluksista käytössä maksulliset ammattilaisversiot.

Teams on ehdoton ykkönen

Videotapaamiset mahdollistava Microsoftin Teams-alusta on ollut Finland Eventsin tuottajalle Minna Sinisalolle ainoa mahdollisuus päästä esittelemään ideoita asiakkaalle koronapandemian aikana.

Finland Eventsin kahden hengen ydintiimi on osa noin 60-henkistä Tampereen Messut -konsernia, ja Minna Sinisalolla onkin käytettävissään koko konsernin osaaminen.

Sinisalon sähköisten työkalujen arsenaali ei juuri jätä toivomisen varaa. Pakista löytyy muun muassa tapahtumakohtainen Lyyti-kutsujärjestelmä ja esitteiden tekemistä varten Canva Pro -design- ja -suunnitteluohjelma.

– Tilasuunnittelussa käytämme PEP Eventiä, sillä asiakkaan voi olla vaikea kuvitella, kuinka tyhjä messuhalli taipuu gaalaillallisiin tai drive in -häihin. Varastonhallintaa varten on käytössä Rentman-varastonhallintajärjestelmä, Sinisalo kertoo.

On nopeampaa, kun kaikki välineet kulkevat parhaimmillaan taskussa.”

Finland Eventsillä on kaikista sovelluksista käytössä maksulliset ammattilaisversiot. Myös somekanavat ovat tärkeä osa sähköistä työkalupalettia.

– Etätyö on lisännyt sähköisten työkalujen tarvetta. Teams mahdollistaa etätapaamiset mistä tahansa maailman kolkasta. Aikataulutus ja suunnittelu on myös nopeampaa, kun kaikki välineet kulkevat parhaimmillaan taskussa.

Työkaluissa riittää silti myös kehitettävää. Sinisalo toivoisi, että sähköiset työkalut optimoituisivat mobiiliin näppärästi. Lisäksi eri ohjelmat voisivat keskustella keskenään paremmin.

Julkaistu Eventossa 5-6/21.

Sulje mainos Tilaa Evento