Pohjoismaiden suurin tapahtumamarkkinointitoimisto Tapaus on nimittänyt luovaksi johtajaksi (CCO) Lauri Vassisen, joka aloittaa tehtävässään tammikuussa 2020. Laurilla on 20 vuoden kokemus mainostoimistoalalta ja luovasta suunnittelusta muun muassa Nord DDB:n toimitusjohtajana ja luovana johtajana sekä AD:na, kuvittajana, graafisena suunnittelijana ja animoijana.

– Lauri on ihmisenä huipputyyppi ja arvostan hänen luovaa sekä liiketoiminnallista osaamistaan, joka yhdistyy humaaniin tapaan kohdata sekä työkaverit että asiakkaat. Asiakkaamme tarvitsevat jatkuvasti entistä luovempia tapahtumamarkkinointikokonaisuuksia. Lauri vastaa tähän asiakkaittemme tarpeeseen ja vie suunnitteluosaamistamme seuraavalle tasolle, Tapauksen toimitusjohtaja Timo Aalto toteaa.

Tapauksen suunnitteluosasto on kasvanut seitsemässä vuodessa 16 osaajaan. Vassinen tulee kehittämään erityisesti luovan suunnittelutiimin työskentelyä ja suunnittelukulttuuria sekä sen yhteensovittamista projektinhallintaan ja ammattimaiseen tuotantoon.

– Arvostan tapauslaisten energiaa ja intohimoa työn laatuun sekä yrityksen arvoja; lämmintä, inhimillistä meininkiä. Luovuudessa menestyminen vaatii oikeat kehykset. Se, että on tilaa olla oma itsensä ja voi turvallisesti ilmaista itseään suunnittelupöydän ääressä, on luovan työn ehdoton edellytys. Tavoitteeni on kaikin keinoin olla mahdollistamassa ihmisille ympäristöä, jossa he tekevät uransa parhaat, isoimmat ja kunnianhimoisimmat duuninsa – ja luovat samalla asiakkaillemme edelläkävijyyttä, Vassinen kertoo.

Tapaus panostaa suunnitteluun, koska tänä päivänä ihmiset arvostavat entistä enemmän kokemuksia omistamisen sijaan. Menestyäkseen yritysten pitää rakentaa yrityskuvaansa, brändiensä roolia ja kohderyhmäkokemusta oikeassa maailmassa – ei vain digitaalisesti. Oli sitten kyse henkilöstöjuhlasta, messuosastosta, sisäisestä strategian lanseerauksesta tai kuluttajapromootiosta, niin Brand Experience in Real Life -kokemukset muistetaan. Siksi tulevaisuudessa voittajia ovat brändit, jotka kunnioittavat ihmisiä ihmisinä ja myös kohtaavat heidät livenä.

Vassinen ja Aalto ovat kummatkin pitkän linjan skeittareita ja jakavat yhteisen intohimon lajiin. He ovat toteuttaneet pro bono -yhteistyönä vuonna 2016 Tony Hawkin ja Nordic Business Forumin kanssa Business Sk8 for Good -hyväntekeväisyystapahtuman. Nyt käynnissä on Chasing the Spot -hanke, joka luo tietä Suomen ensimmäiselle rullalautailun maajoukkueelle Tokion 2020 olympialaisiin kaupallisten yhteistyökumppaneiden sponsoroimana.