Tapahtuma-alan yritys Revoltti ja sauna- ja spa-markkinoilla toimiva Harvia näkivät jääkiekon maailmanmestaruusvoitossa mahdollisuuden osoittaa kunniaa kultajoukkueelle. 

– Kaikkihan sen tietävät, että kun Suomi voittaa niin poika saunoo! Pojat tekivät sellaisen tempun, että koko kultajoukkue piti saada saunomaan. Ryhdyttiin tuumasta toimeen ja niinpä maailmanmestari Kevin Lankinen kävi toimistollamme vastaanottamassa koko Leijona-joukkueen puolesta asiakkaamme Harvian lahjoittamat langattomat kiukaat, kertoo Revoltin luova johtaja ja idean isä Mika Haikonen.

– Urheilu ja saunominen kuuluvat perinteisesti yhteen, niin juhlan kuin murheen hetkellä. Saunominen sopii myös suorituksesta palautumiseen harjoittelu- ja ottelukaudella, kertoo Harvian markkinointijohtaja Sami Linna.

– Jääkiekon maailmanmestaruus kosketti kaikkia suomalaisia. Myös saunominen on osa meitä kaikkia suomalaisia. Näiden asioiden yhdistäminen oli monella tavalla itsestäänselvyys: halusimme lahjoituksella kiittää Leijonapelaajia niistä upeista hetkistä ja muistoista, jotka joukkue tarjosi koko Suomelle.

– Pari viikkoa sitten tuli saunottua paljon, se oli kyllä aika oleellinen osa mestaruusjuhlia. Nyt on kiva päästä omaan saunaan uuden kiukaan kanssa. Tämä oli erittäin mieluinen yllätys, ja hieno juttu koko joukkueelle, Lankinen iloitsee.

Ajankohta oli osuva, sillä Harvian Jarno Hovi luovutti kiukaat joukkueelle juuri ennen suomalaisen saunan päivää.

revoltti.fi