Tapahtumateollisuus ry on perustettu

Suomalaisten tapahtuma-alojen elinkeinojen edustajat ovat perustaneet teollisuuden yhteisen keskusjärjestön Tapahtumateollisuus ry:n. Perustamiskokous pidettiin keskiviikkona 10.6. Helsingissä.

Järjestön tavoitteena on edistää tapahtumaelinkeinojen toimintaedellytyksiä. Helsingissä järjestetyssä perustamiskokouksessa järjestön puheenjohtajaksi valittiin Lahden kaupunginjohtaja Pekka Timonen. Varapuheenjohtajaksi nimitettiin Kalle Marttinen Suomen Palloliitosta.

Tapahtumateollisuus ry:n perustajajäsenet koostuvat monipuolisesta joukosta tapahtuma-alan yrityksiä ja yhteisöjä. Perustajien yhteisenä mielenkiinnon kohteena on koko alan arvostuksen nostaminen ja edunvalvonta:

– Me olemme nyt aloittamassa muutosta. Muuttamassa sitä, miten ennen on toimittu. Miten onnistumme tässä muutoksessa, on pitkälti kiinni siitä, miten korkealle uskallamme tähytä ja miten tinkimättömästi sinne yrittää. Me muutamme sisällöistä tunnetun toiminnan niin, että tulevaisuudessa se tunnistetaan elinkeinona, teollisuudenalana.

Evento-lehti on yksi perustajajäsenistä ja yhdistyksen hallituksen varajäsen. 

 

Huom. tekstiä muokattu 12.6. klo 9.10, Eventolla on hallituksessa paikka varajäsenenä. 

Tilaa lehti!

Tilaa digilehti!

Sulje mainos Tilaa Evento