Tampere-talolla on poikkeuksellisen suuri määrä kansainvälisen paistinkääntäjien Chaîne des Rôtisseurs -järjestön jäsenkäätyjä. Saavutusta juhlistetaan avaamalla Tampere-talolle seinä käädyille ja kunniakirjoille joulukuun alussa.

Chaîne des Rôtisseurs -järjestön tarkoituksena on vaalia ja edistää kansallista ruokakulttuuria.

Järjestö myöntää ravintoloille ja herkkumyymälöille Rôtisseurs-kilven, joka on merkittävä tunnustus laadusta niin ruoka- kuin palvelupuolella. Kilven saamiseksi ravintolan on täytettävä järjestön tiukat ja monipuoliset laatukriteerit, ja kilpiyritykset myös tarkistetaan vuosittain tason säilymisen seuraamiseksi.

- Chaîne des Rôtisseurs -järjestö on erittäin iloinen, kuinka tosissaan ja ylpeydellä Tampere-talo suhtautuu vuonna 2014 saamaansa Rôtisseur-kilpeen. Talossa olevien jäsenkäätyjen määrä on poikkeuksellisen suuri, mikä sekin kertoo henkilöstön aktiivisuudesta ja sitoutuneisuudesta järjestön toimintaan, jossa yhdessä ammattilaisten ja harrastajien kanssa kehitämme alueemme ruoka-, juoma- ja ravintolakulttuuria. Tampere-talo on tässä esimerkillinen kumppani, kertoo järjestön Tampereen vouti Mikko Reinikka.

Rôtisseurs-kilven lisäksi Tampere-talossa on peräti yhdeksän jäsenkäätyä.

- Tämä on osoitus  poikkeuksellisen intohimoisen henkilöstömme rakkaudesta ruokaan, iloitsee Tampere-talon toimitusjohtaja Paulina Ahokas. Tänä vuonna Tampereen voutikunnan pikkujouluissa 1. joulukuuta Tampere-talon runsasta käätymäärää juhlistetaan avaamalla käädyille ja kunniakirjoille oma seinä. Ne ovat jatkossa nähtävillä seinällä, osoittamassa Tampere-talon laatua myös hienona ravintolana.

Chaîne des Rôtisseurs -järjestön jäsenvaatimuksena on hyvän ruokailukulttuurin, laadukkaiden raaka-aineiden, ammattitaidon ja ruoanlaittoon käytettävän ajan arvostus. Ammattilaisjäseniltä vaaditaan myös ammattitaitoa ja kokemusta.