Paikallisten tapojen mukaisesti Tampereella asiat tehdään yhteiseksi iloksi – liikkeen ja elämän ytimessä seisova Tampere-talo haluaa osallistua talkoisiin ja olla koko kansan yhteinen olohuone. Mutta miksi järjestää yritystapahtuma juuri Tampereella?

– Aloitetaan vaikka sijainnista. Tampere on hyvien kulkuyhteyksien päässä keskellä ruuhka-Suomea. Mutta meilläpä ei Tampereella ole ruuhkia vaan liikkuminen sujuu jouhevasti. Tampere-talo on helposti saavutettavissa tulet sitten mistä tahansa – junalla, autolla tai linja-autolla, toteaa myyntipäällikkö Leena Sulonen.

Havainnekuva.

Vuonna 2019 Tampere-talon yhteyteen avataan ensimmäisenä Suomessa maailman suurimman hotelliketjun Marriott Internationalin hotelli, joka mahdollistaa Tampere-talon asiakkaille yhä helpomman liikehdinnän kokous- ja kulttuuripalveluiden äärelle. Uudesta Courtyard by Marriott -hotellista rakennetaan yhdyskäytävä suoraan Tampere-taloon. Tämän lisäksi suunnitteilla on myös tunneliyhteys suoraan Tampereen uuden yliopiston päätaloon. Tietoa, taidetta ja tekemistä – kaikki saman käytävän äärellä.

Tampereella tehdään yhdessä

Tampere-talo on mukana rakentamassa kehittyvää ja kansainvälistyvää Tamperetta. Talon tapahtumat, kongressit, Muumimuseo ja Tampere Filharmonia tuovat vuosittain satojatuhansia ihmisiä Tampere-taloon. Tampere-talo onkin ylpeästi paikallisen kokous- ja kulttuuritoiminnan sydämessä, tarjoten kävijöillensä ikimuistoisia kokemuksia. Kansainvälinen toiminta näkyy nyt myös lautasilla asti – vuoden 2018 teeman mukaisesti Talon kokousasiakkaille tarjoillaan makuja Tampereen ystävyyskaupungeista, keväällä päästään makumatkalle Itävaltaan, Saksaan, Venäjälle, Unkariin ja Ruotsiin. Kokouspakettien herkulliset ruokalistat tarjoavat viikon jokaisena päivänä erilaisen, kansainvälisen makuelämyksen. Miltä kuulostaisi vaikkapa Norrköpingin grillilohi, katkaravut, lämpimät kasvikset ja tilliperunat? Valoisien tilojen lisäksi kokouksen välissä nautittu lounas on jo elämys itsessään.

Tulevaisuuden Tampere on toki myös uskollinen juurillensa. Kehittyvän, kansainvälisen toiminnan vastapainoksi pääsee Tampere-talossa nauttimaan kotimaisen identiteetin ytimestä. Saman katon alta löytyy Muumeja, muotoilua, musiikkia, taidetta ja yli 700 vuosittaista tapahtumaa. Jokaiselle päivälle jotakin arkea riemastuttamaan!

Tervetuloa Tampereelle, täällä ollaan rinta rottingilla!

 

Lisätietoja

www.tampere-talo.fi/kokoukset

myyntipalvelu@tampere-talo.fi

(03) 243 4800