Kaipaatko pehmeää laskua arkeen? Rentoa yhdessäoloa lomalta palanneiden kollegoiden parissa? Inspiroivaa ideariihtä kesän kangistamien ajatusten työkuosiin tuunaamiseksi?

Eckerö Linen m/s Finlandia on kaikkeen tähän juuri oikea paikka. Potkaise syyskausi käyntiin merellisellä kickoffilla, nauti piristävän afterworkin rennosta tunnelmasta ja anna mielen levätä syksyisen Itämeren lempeillä laineilla!

Helpot varaukset netistä ja ryhmämyynnistä

Eckerö Linen keväisen nettisivu-uudistuksen myötä ryhmävarausten teko on helpottunut entisestään. Nyt voit varata reitti-, risteily- ja hotellipakettimatkat ryhmällesi suoraan verkosta  – muistathan vain kirjata varaukselle kaikkien matkustajien nimet ja syntymäajat.

Nettikaupasta voit varata myös tyylikkään Captain’s Loungen, joka tarjoaa merelliset puitteet jopa 15-henkisen ryhmän vapaamuotoiseen seurusteluun. Suurella sohvalla merimatka taittuu leppoisasti, ja ennakkoon tilatut tarjoilut varmistavat, että lempiruokia ja -juomia löytyy seurueen jokaiselle jäsenelle.

Kokousmatkojen ja juhlapakettien varaamisessa palvelee puolestaan vanha tuttu ryhmämyynti, jonka asiantuntevien vinkkien avulla räätälöit juuri oman ryhmäsi tarpeisiin sopivan matkakokonaisuuden.

Täydennä buffetelämys ravuilla

Myös Buffet Eckerössä virittäydytään alkusyksyn tunnelmiin: elokuun puolivälistä lokakuun alkuun nautitaan sadonkorjuuajan maukkaasta Mereltä kaupunkiin -menusta. Noutopöydässä on tarjolla kylmiä ja lämpimiä herkkuja kaloista kauden kasviksiin ja mehevistä lihoista suussa sulaviin jälkiruokiin.

À la carte -tasoinen buffetpöytä muuttuu käden käänteessä myös eleganteiksi rapujuhliksi – kruunaa kattaus loppukesän ykkösherkulla, kotimaisilla täpläravuilla! Vähintään neljän hengen ryhmät voivat tilata ennakkoon viiden tai kymmenen saksiniekan rapusetin syöjää kohden. Itämeren aallot jos mitkä ovat juuri oikea paikka rapujen viettelykseen lankeamiseksi… Helan går!

Aamumini, iltamini vai Tallinnassa maihin?

M/s Finlandian kuuden tunnin miniristeilyllä seilaat näppärästi aamusta aikaiseen iltapäivään tai kello kolmesta iltayhdeksään.

Mikäli päätät viettää aikaa myös syksyisessä Tallinnassa, suunnista vaikkapa legendaariseen Original Sokos Hotel Viruun. Sen Amarillo-ravintola on uudistunut kiireestä kantapäähän ja tarjoilee ryhmille nyt myös ennenkokemattomia The Table -illalliselämyksiä. Illan runsas yllätysmenu koostuu pöytäseurueen kanssa jaettavista annoksista, niitä täydentävistä cocktaileista sekä paketille viime silauksen antavasta viihteestä. Tästä et halua jäädä paitsi!

Tehdään taas alkaneesta arjesta hauskaa. Tervetuloa m/s Finlandialle ja aina yhtä hurmaavaan Tallinnaan!