Lue tämä pakkausseloste huolellisesti, ennen kuin aloitat palvelun käyttämisen, sillä se sisältää sinulle tärkeitä tietoja.

1. Mitä organisointipalvelu on ja mihin sitä käytetään

Organisointipalvelu on tapahtumanjärjestäjän työtä helpottamaan luotu ratkaisu. Palvelua käytetään tapahtumanjärjestäjän resurssipulaan, ajanpuutteeseen ja varsinkin silloin, kun haetaan ammattilaista avuksi tapahtuman ilmoittautumisten ja majoitusvarausten vastaanottoon ja organisointiin.

2. Mitä sinun on tiedettävä, ennen kuin käytät organisointipalvelua

Palvelun käyttö voi säästää merkittävästi järjestäjän aikaa ja johtaa tapahtuman kasvamiseen ja kehittymiseen. Saattaa aiheuttaa äkillistä ja laajaa asiakastyytyväisyyttä. Osa käyttäjistä on raportoinut kokeneensa voimakasta helpotuksen tunnetta. Käytön aikana positiiviset yllätykset ovat yleisiä.

3. Mitä organisointipalvelu sisältää

Käyttäjäkohtainen sisältö ja annostelu vaihtelevat, mutta voi sisältää esimerkiksi kaikki tai osan seuraavista palveluista:

  • Tapahtuman ilmoittautumis- ja majoitusvarauslomake Internetissä personoituna tapahtuman ilmeellä
  • Ilmoittautumiset päätilaisuuteen ja mahdollisiin osaohjelmiin, majoitusvarausten vastaanotto
  • Majoituskiintiöiden varaaminen järjestäjän toiveiden mukaisesti
  • Kiintiöiden hallinta, majoittujalistojen lähettäminen ja muu yhteydenpito hotelleihin
  • Maksujen vastaanotto/laskutus
  • Tapahtuma-aikaiset palvelut, osallistujien tunnisteet
  • Oheisohjelman suunnittelu

4. Yliannostus

Palvelun käytölle ei ole rajaa. Palvelu toimii myös yksittäisenä kuurina, mutta käytön jatkaminen seuraavissa tapahtumissa on suositeltavaa ja lisää palvelun vaikutusta.

Mistä tällaiseen lääkkeeseen sitten saisi reseptin? Vältä valelääkärit ja ota yhteyttä esimerkiksi Jkl Bookingiin, joka on vuosien varrella elvyttänyt monta tapahtumaa täyteen loistoon. Kohta huomaat jo hengittäväsi paljon vapaammin ja ohimon hikikarpalot lakkaavat virtaamasta.

 

Teija Mattola

Kirjoittaja työskentelee Jyväskylän Paviljongissa ja on nähnyt monta onnellista tarinaa, kun tapahtumanjärjestäjä on käyttänyt organisointipalveluja ensimmäistä kertaa ja tajunnut palvelun arvon ja hyödyn tapahtumalle ja itselleen.