Restel osti Suomenlinnan Bastion Bistron

Resteliin kuuluva Food&Events Tapahtumaravintolat on vastannut huhtikuun lopusta lähtien ravintola Bastion Bistron toiminnasta Suomenlinnassa.

Restel on keväällä tehdyllä sopimuksella ostanut Bastion Catering oy:n koko liiketoiminnan ja laajentanut ravintolatoimintaansa Suomenlinnaan. Vuonna 1892 rakennetussa puisessa kasarmirakennuksessa asiakkaitaan palveleva Bastion Bistro tarjoilee mutkatonta bistroruokaa kiireettömässä miljöössä, pienen kävelymatkan päässä Suomenlinnan päälaiturista.

Suomenlinnan hoitokunta toivottaa Restelin lämpimästi tervetulleeksi Suomenlinnaan.

– On hienoa saada Restelin kaltainen toimija linnoitukseen. Uskomme, että pystymme yhdessä kehittämään Suomenlinnan houkuttelevuutta entistä paremmaksi ja tuomaan yhä enemmän lisäarvoa alueen tarjontaan, hoitokunnan johtaja Ilari Kurri kommentoi uuden vuokralaisen saapumista linnoitukseen.

Bastion Bistro tarjoaa maittavan ruoan lisäksi upeita kokous- ja juhlatiloja, laadukasta cateringia ja monipuolista oheisohjelmaa merellisessä Suomenlinnassa. Se istuu Restelin mukaan hyvin Food&Events Tapahtumaravintoloiden ravintolatarjonnan kokonaisuuteen.

– Bastion Bistro sopii täydellisesti ravintolaportfolioomme, josta löytyy muitakin historiallisia ja yksilöllisiä ravintoloita, kuten Mestaritalli Töölössä ja Koiviston Huvila Espoossa, Food&Events Tapahtumaravintoloiden ketjujohtaja Kristian Helanne sanoo.

bastionbistro.fi

Julkaistu Evento-lehdessä 3/2021.

Tilaa Evento!

Tilaa digilehti!

Sulje mainos Tilaa Evento