Pitchaus haltuun!

Pitchauksen avulla esittelet projekteja, tarjouksia, ideoita, tuotteita tai itseäsi nopeasti ja ytimekkäästi. Jokainen meistä tarvitsee pitching-taitoja! Haluathan tehdä vaikutuksen työhaastattelussa tai neuvotteluissa kumppaneiden ja asiakkaiden kanssa. Idean selkeä ja vakuuttava esittely auttaa diilien klousaamisessa. Erinomainen tilaisuus pitchaukselle voi tulla vastaan koska tahansa, joten valmistaudu ja tee omasta myyntipuheestasi täydellinen!

MPI Finland järjestää Pitching Skills Workshopin Ravintola Sipulissa, Helsingissä torstaina 24.5.2018 klo 9-14. Workshopissa saat käytännön vinkkejä pitchaamisesta ja neuvoja vaikuttavan esityksen tekemiseen.

Koulutuksen sisältö:         

  • Pitching-menetelmät
  • Pitching-teoria ja käytännön vinkit
  • Oman pitchauksen harjoittelu

Kenelle:

Myyjät, asiakasvastaavat, tapahtumajärjestäjät ja -koordinaattorit, projektipäälliköt ja kaikki ammattilaiset, jotka haluavat edetä urallaan sekä pärjätä työhaastatteluissa.

Mitä saat koulutuksesta? 

  • Opit voittamaan enemmän diilejä
  • Saat varmuutta ideoidesi esittelemiseen
  • Päivität myyntipuheesi seuraavalle tasolle

 

Kouluttaja:

David Beckett on kansainvälinen pitch-kouluttaja, joka on kouluttanut yli 600:aa startup-yritystä, jotka ovat keränneet yhteensä yli 140 miljoonaa euroa sijoituksina. Hän on myös kouluttanut MICE-alan yrityksiä kuten Visit Oslo, Innovation Norway, Visit Brussels ja Uppsala Convention Bureau sekä yli 7000:ta ihmistä eri yrityksissä. David on puhunut ja kouluttanut yli 20:ssä maassa, luonut The Pitch Canvas©:in sekä kirjoittanut kirjan Three Minute Presentation.

Ilmoittaudu mukaan! 

Lisätietoa tapahtumasta. Koulutus on englanniksi. Tervetuloa!

P.S. Ole nopea ja varaa paikkasi huippukouluttajan koulutukseen!

*Kaupallinen yhteistyö