Break Sokos Hotel Flamingossa juhlitaan salakapakassa.
Break Sokos Hotel Flamingossa juhlitaan salakapakassa.

Pikkujoulukausi on jo ovella, oletko valmis?

Kohta on taas se aika, kun saa heittää kravatit naulaan ja bleiserit nurkkaan ja heittäytyä työkavereiden kanssa juhlimaan. Pikkujoulujen viettämisellä on Suomessa pitkät perinteet ja ne ovatkin vuoden tärkein yritysjuhla. Siksi ei olekaan yhdentekevää missä ja millaiset pikkujoulut ovat, vaan niiden järjestämiseen on syytä valmistautua aiheen vaatimalla vakavuudella.

Nappaa tästä parhaat vinkit vuoden tärkeimmän henkilöstöjuhlan suunnitteluun!

Sokos Hotelleilla on järjestetty pikkujouluja jo vuosikymmenien ajan. Isoja yritysjuhlia, pieniä saunailtoja ja kaikkea siltä väliltä. Tällä hetkellä pikkujouluiltaan toivotaan jotain enemmän kuin pelkkää syömistä, juomista ja yhdessäoloa. Suosittuja ovat nyt erilaiset teemajuhlat, joissa kokonaisuus kietoutuu saumattomasti valitun teeman ympärille. Myös Show & Dinner -iltojen suosio jatkuu.

Flamingon salakapakkapikkujouluissa luvassa on säihkettä ja glamouria

Elämys alkaa jo vieraiden saapuessa ravintolaan, kun herra Corleone avaa salakapakkansa ovet pahaa-aavistamattomille asiakkaille… Tästä eteenpäin ilta onkin täynnä säihkettä ja glamouria, vauhtia ja vaarallisia tilanteita, ruokaa, juomaa ja pidätyksiä.

Elämykselliset juhlat rakentuvat tapahtumatila Eventiin, jossa jokainen yksityiskohta vie juhlijan keskelle 1920-luvun kapakkatunnelmaa.

Original Sokos Hotel Presidentti tarjoaa Show & Dinner -elämyksen

Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevan hotelli Presidentin legendaarinen yökerho on muuntautunut kesän aikana usean sadan hengen moderniksi tapahtumatilaksi Pressa Forumiksi. Uusi tila yhdistyy viereisen auditorion kanssa mahdollistaen monenlaiset tapahtumat.

Tälläkin pikkujoulukaudella Presidentissä juhlitaan suosittujen Show & Dinner -illallisten äärellä, esiintyjinä mm. Tomi Metsäketo ja Club for Five.

Useina iltoina on tarjolla myös jatkot, kun bilebändit viihdyttävät vieraita Pressa Forumissa pikkutunneille asti.

Teflon Brothers villitsee pikkujoulu­juhlijoita Ravintola Tulisuudelmassa Vantaalla.
Teflon Brothers villitsee pikkujoulu­juhlijoita Ravintola Tulisuudelmassa Vantaalla.

Vantaan Tulisuudelmassa tanssahdellaan aamuun asti

”The Show Must Go On” on Original Sokos Hotel Vantaan rakastettu pikkujoulushow, jonka aikana nautitaan herkullisesta ruoasta sekä tanssin ja musiikin ilotulituksesta. Ilta päättyy  tähtiartistien esityksiin puolilta öin. Marraskuisina perjantai-iltoina lavalle nousevat Teflon Brothers, Anssi Kela, Neljä Ruusua ja Reino Nordin.

Ravintola Kaarteen näköalat ovat vertaansa vailla.
Ravintola Kaarteen näköalat ovat vertaansa vailla.

Original Sokos Hotel Vaakuna: tyylikkäät pikkujoulut näköaloilla

Joskus hyvä illallinen uniikissa miljöössä on juuri se mitä kaivataan. Ravintola Kaarre hotelli Vaakunan kymmenennessä kerroksessa tarjoaa juhlaan upeat näköalat. Pikkujoulut saavat täällä ainutlaatuisen säväyksen kaupungin valojen välkkyessä ravintolan suurista ikkunoista samalla kun pöytään kannetaan herkullisia ruoka-annoksia, joista osan tarina juontaa aina vuoteen 1952.

Pidä kaveripikkujoulut!

Vantaan Tulisuudelman Winter Party 5.–6.12. tuo lavalle huippuartistit J. Karjalaisesta Kaija Koohon. 7.12. pidettävistä Sinkkubileistä on tullut jo oikea ilmiö.

Joululounaat varataan nyt!

Vie asiakkaat tai oma tiimi vaikka ravintola Loisteeseen näköalojen äärelle tai gastronomisesta historiastaan tuttuun ravintola Torniin.

Unohda taksijonot, jää yöksi ja jatka näin juhlatunnelmaa!

Valmis aamiainen on tyylikäs tapa aloittaa juhlien jälkeinen aamu.

KIINNOSTUITKO?

Sokos Hotellien myyntipalvelu auttaa suurten ja pienten pikkujoulujen järjestämisessä niin edellä mainituissa hotelleissa kuin missä tahansa Sokos Hotellissa.

Myyntipalvelu: puh. 020 1234 800 tai ravintolamyynti@sok.fi