Pidä pikkujoulut uudistuneessa Paviljongissa

Vietä pikkujoulut Jyväskylässä! Uudistunut messu- ja tapahtumakeskus Paviljonki on täynnä maukasta ja monipuolista pikkujouluohjelmaa. Juhlitko tiimeinesi kotimaisen huippuartistin keikalla, teatterin ja stand upin parissa, legendaarisessa PikkujouluCircuksessa vai upouudella Olkkari Klubilla?

Pikkujoulut keskellä Suomea

Hemmottele henkilöstöäsi unohtumattomilla pikkujouluilla. Jyväskylässä sijaitsevaan messu- ja tapahtumakeskus Paviljonkiin kokoat firman väen kätevästi kaikkialta Suomesta. 

– Paviljongin pikkujoulusesonki käy kuumana. Tiloissa tapahtuu parhaaseen pikkujouluaikaan lähes joka ilta, sanoo myyntijohtaja Jaana Kiilamaa Paviljongin myyntipalvelusta.

– Pikkujouluväkeä viihdyttävät maamme parhaat artistit Eppu Normaalista Kaija Koohon, Chisusta Lauri Tähkään, Dannysta Eriniin, Semmareista Vesa-Matti Loiriin ja Rajattomasta tangokuninkaallisiin. 80’s Stars Show marssittaa lavalle kultaisen 80-luvun kirkkaimmat tähdet, ja 15-vuotisjuhlaansa viettävä Raskasta Joulua -kiertue palaa Jyväskylään komeampana kuin koskaan, Kiilamaa luettelee.

Tarjolla on myös teatteria sairaslomailottelusta ravintolarevyyhyn, stand upia Ismo Leikolasta Paviljongin Stand Up Show’hun sekä Jarkko Tammisen imitaatioita koti- ja ulkomailta, puhuen ja laulaen.

– St Petersburg Festival Ballet tuo Paviljonkiin puolestaan joulun todellisen balettiklassikon, Pähkinänsärkijän, Kiilamaa vinkkaa.

– Paviljongin ohjelmassa on valtava valikoima eri tyyppistä pikkujouluohjelmaa, josta löytyy jokaiselle jotakin. Mikä parasta, pikkujoulut Paviljongissa ovat ikimuistoinen ja helposti järjestettävä elämys: asiakkaidemme ei tarvitse tehdä muuta kuin saapua juhlimaan!

Makujen ja viihde-elämysten Dinner & Show

Konsertti- tai teatteri-ilta muuttuu käden käänteessä maistuvaksi Dinner & Show -paketiksi, jonka voi tilata täydentämään suurinta osaa Paviljongin viihdeohjelmasta.

– Dinner & Show -paketti sisältää naulakkopalvelun, maistuvan buffetillallisen sekä lipun illan viihdetapahtumaan, kertoo palvelupäällikkö Sari Nyyssönen Paviljongin ravintolapalveluista.

– Menu rakentuu satokauden parhaista raaka-aineista. Kevätkaudella valikoimaan poimitaan uuden sadon parsaa, raparperia ja muita raikkaita raaka-aineita, sadonkorjuun aikaan nautitaan värikkäistä kasviksista, juureksista ja metsän antimista. Joulumenussa maistuvat tietysti joulun tutut maut tähän päivään tuotuna.

Herkullinen menu täydentyy ennakkoon tilattavilla juomilla, joiden valintaan Paviljongin asiantuntevalla henkilökunnalla on omat vinkkinsä.

– Kauteen sopivat alkudrinkkisuositukset virittävät mukavasti illan tunnelmaan. Ruokalajien makumaailmaa täydentäviin viineihin liittyy usein myös jokin mukava tarina, Nyyssönen toteaa.

– Suosittelemme mielellämme valmiiksi mietittyjä juomia ja tarjoilukokonaisuuksia, mutta kehittelemme yhdessä asiakkaiden kanssa myös heidän toiveidensa mukaisia juomia. Ne voivat vaikkapa seurailla asiakkaan logon värejä tai saada nimen yrityksen sisäpiirijuttujen mukaan!

 

5.12.

Paviljonki ja Teatteri Eurooppa Neljä ylpeänä esittävät: Ravintolashow TE4 – Kolme Kymppiä

Suosittu ravintolashow viihdyttää pikkujoulukansaa tänäkin vuonna.

Kolme Kymppiä ammentaa teemansa niin klassikoista, julkkiksista kuin vähän ikäkriiseistäkin. Show’n sisältö syntyy pitkälti Teatteri Eurooppa Neljän 30-vuotisesta historiasta, sieltä kumpuavista tarinoista ja sattumuksista sekä kolmen kympin teemasta monine merkityksineen ja sanaleikkeineen.

Kolme Kymppiä on korttipeliä, se on numeroleikkiä, idän viisaita miehiä ja työmaalla seisoskelevia toimettomia pomoja. Kolme Kymppiä on niin arjen huvittavia pikku ilmiöitä kuin suuren maailman huikean hämmästyttävää glamouriakin.

Kolmekymppinen TE4 jatkaa synttärivuotensa juhlintaa tyylilleen uskollisena huumorilla ja musiikilla maustettuna, vauhdista säästämättä ja laadusta tinkimättä!

Ravintolashow-paketti sisältää jouluisen TE4-buffetmenun, revyyn, tanssit sekä naulakkomaksun.

29.11. & 30.11.

PikkujouluCircus saapuu kaupunkiin – oletko valmis?

PikkujouluCircuksen vaunut saapuvat Paviljonkiin tänäkin vuonna. Se tarkoittaa, että ainutlaatuinen pikkujoulutapahtuma tarjoaa kansalle jälleen leipää ja circushuveja!

PikkujouluCircus kokoaa saman katon alle Suomen kuumimmat artistit. Perjantaina 29.11. lavalle nousevat Chisu, Popeda ja Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani. Lauantaina 30.11. estradin valtaavat Eppu Normaali, Lauri Tähkä ja Kaija Koo.

Huikean artistikattauksen lisäksi luvassa on sirkusaiheista oheisohjelmaa sekä loistokasta ruokaa ja juomaa.

– Nämä ovat takuulla vuoden päräyttävimmät pikkujoulubileet, lupaa myyntijohtaja Jaana Kiilamaa.

Elämäni parhaat bileet!”

– Uusi festivaalihenkinen pikkujoulukonsepti tarjoaa kävijöille myös visuaalista ilottelua, sillä tunnelmaa luodaan valoilla, väreillä – jopa tuoksuilla.

Tapahtumiin on saatavilla yhden ja kahden illan partylippuja sekä kahta eritasoista, ruokailun sisältävää VIP-pakettia. Illan parhaat VIP-paikat löytyvät luonnollisesti Tirehtöörin vaunusta, jossa isäntänä toimii illan Tirehtööri.

– Tirehtöörin vaunussa tunnelmasta nautitaan erityisellä tavalla. Tarjolla on kolmen ruokalajin illallinen juomineen, minkä lisäksi VIP-vieraille on vaunussa oma panoraamabaari. Sieltä illan artistit näkee erinomaisesti, ja tilaa on myös antaumukselliselle bailaamiselle.

Ens vuonna uudestaan!”

Join the Circus, sillä  #nääbileetonyhtäcircusta

 

Etkö löytänyt suosikkiasi?

Paviljongin myyntipalvelu auttaa suunnittelemaan pikkujoulut yrityksesi omaan makuun. Kysy lisää!

014 339 8143, myyntipalvelu@paviljonki.fi

Tutustu Paviljongin kaikkiin tapahtumiin

paviljonki.fi >>> Tapahtumat ja liput

 

Paviljonki uudistui

Uudistunut Paviljonki tarjoaa parhaita asiakaskokemuksia suurella sydämellä jokaiselle asiakkaalle joka päivä.

Jyväskylässä toimivan messu- ja tapahtumakeskus Paviljongin brändi uudistui keväällä. Uudistuksen taustalla on Paviljongissa toimivien Jyväskylän Messujen ja Jyväskylän Kongressikeskuksen fuusioituminen.

– Yhdistymisen myötä on tullut tarve selkiyttää ja uudistaa myös Paviljongin brändiä, kertoo Jyväskylän Messujen toimitusjohtaja Juha Rahko.

Messu- ja tapahtumakeskus Paviljongissa järjestetään vuosittain satoja erilaisia tapahtumia pienistä kokouksista suuriin messutapahtumiin.

– Paviljongin kilpailuvaltteja ovat aina olleet Suomen paras palvelu ja asiakaslähtöisyys. Myös uudistumisen toivotaan kuvaavan näitä arvoja, Rahko jatkaa.

– Tavoitteenamme on olla Suomen elämyksellisin, suositelluin ja tuloksellisin kohtaamispaikka. Tarjoamme parhaita asiakaskokemuksia suurella sydämellä jokaiselle asiakkaalle joka päivä. Uusi brändi-ilme korostaa rentoutta ja iloa, jotka ovat tärkeä osa Paviljongissa toteutettavia tapahtumia.

Tervetuloa Olkkariin!

Brändiuudistuksen myötä Paviljonki on uudistanut myös tapahtumatilojaan.

– Tähän saakka Paviljongin keikka- ja konserttivieraita ovat palvelleet loistavasta akustiikastaan tunnettu istuvien konserttien Wilhelm-sali sekä tuhatpäiselle keikkayleisölle soveltuva Paviljonki Areena, taustoittaa myyntijohtaja Jaana Kiilamaa.

– Tänä syksynä avautuva Olkkari Klubi täydentää tarjontaamme klubihenkisellä keikkatilalla, joka on omiaan alle tuhannen hengen pääosin seisoviin tapahtumiin.

Syksyn aikana Olkkarissa esiintyy muun muassa klubin loppuunmyynyt Juha Tapio.

–  Olkkari Klubin avaaminen mahdollistaa rentojen klubi-iltojen järjestämisen sekä Paviljongin artisti- ja tapahtumakattauksen monipuolistamisen entisestään. Olkkarin ohjelmassa on esimerkiksi teatteri- ja stand up -iltoja, joita voi seurata pöydissä istuen, ruoka- ja juomatarjoiluistamme nauttien, Kiilamaa sanoo.

– Kuten nimikin kertoo, klubista halutaan tehdä alueen olohuone – paikka, johon on mukava saapua oleilemaan.

Messu- ja tapahtumakeskus Paviljonki

  • Täyden palvelun tapahtumatalo: monipuoliset tapahtumatilat sekä hotelli- ja ravintolapalvelut saman katon alla. Paviljongin ammattilaiset suunnittelevat ja järjestävät tapahtuman kuin tapahtuman alusta loppuun!
  • Vuosittain yli 1 000 tapahtumaa, joissa 400 000 kävijää.
  • Yli 20 000 m2 hallipinta-alaa, lisäksi yli 20 000 m2 ulkotilaa tapahtuma-aukioilla.
  • Useita erillisiä tapahtumatiloja 10–1 200 hengelle. Suuremmat, jopa yli 5 000 henkilön tapahtumat hallitiloissa.
  • 100 metriä Jyväskylän matkakeskuksesta, 200 metriä kaupungin keskustasta.
  • Yli 2 000 hotellivuodepaikkaa kävelymatkan päässä Paviljongista.

paviljonki.fi