Sisääntuloaula. Kuva: Kimmo Virtanene
Sisääntuloaula. Kuva: Kimmo Virtanene

Paasitornissa moderni ja leikkisä kohtaa historiallisen

Helsinki Congress Paasitorni on monipuolisten kokousten, seminaarien ja juhlien näyttämö keskellä Helsingin historiallista Siltasaarta. Uudistusten myötä Paasitornin tilojen käyttömukavuus, toimivuus ja viihtyisyys on lisääntynyt ja historian lehtien havinaa säestävät modernit ratkaisut ja leikkisä vire.

Sisääntuloaula

Paasitornin ensimmäisen kerroksen sisääntuloaula tarjoaa näyttävät klassistiset puitteet monenlaisiin tapahtumiin. Se toimii komeana sisääntulona muissa tiloissa järjestettäville tilaisuuksille, mutta soveltuu erinomaisesti myös Siltasaari-salin kahvitarjoilutilaksi sekä täysin itsenäisiin cocktailtilaisuuksiin ja pienimuotoisiin näyttelyihin.

 

Siltasaari-sali.

Siltasaari-sali

Raikkaassa ja ilmavassa Siltasaari-salissa järjestät inspiroivat kohtaamiset jopa 200 hengelle. Salin moneen muuntuvat puitteet soveltuvat niin seminaareihin, tiimityöskentelyyn, koulutuksiin, rentoihin cocktailtilaisuuksiin kuin intiimeihin illallisiinkin.

Tiesitkö, että…?

Siltasaari-salissa toimi 1920-luvulla mykkäelokuvateatteri nimeltä Punalyhty. Sittemmin sali palveli 50 vuoden ajan biljardisalina.

 

Tivoli.

Tivoli

Keskikokoinen, jopa 90 henkeä mahduttava Tivoli on rauhallinen, valoisa ja moderni kokous- ja tiimitila. Se toimii mainiosti myös naapurissaan sijaitsevan Sirkuksen rinnakkaistilana. Tivoliin on suora käynti Paasitornin yhteydessä sijaitsevan Scandic Paasi -hotellin vastaanoton kautta.

Sirkus.
Sirkuksen lämpiö.

Sirkus

Paasitornin toiseksi suurimpaan tilaan mahtuu jopa 280 kokous-, seminaari- tai workshop-vierasta. Lämpiöön avautuvien lasiseinien ja yläosan ikkunoiden ansiosta maan alla sijaitseva tila on valoisa ja raikkaan moderni. Se muuntuu vaivattomasti myös eri juhlatilaisuuksien tapahtumapaikaksi.

Sirkuksen yhteydessä sijaitsevassa Sirkus-lämpiössä järjestät sekä näyttelyt että cocktail- ja kahvitarjoilut. Sisäpihalle avautuvien valolammikoiden elävöittämä tila palvelee myös juhlatilaisuuksien tervetulopuitteina tai vaikka musiikkiesitysten näyttämönä.

 

Karuselli.

Karuselli

Kompakti Karuselli on oiva ympäristö korkeintaan 24 osallistujan kokouksiin, tiimipalavereihin ja ryhmä-töihin. Sirkus-lämpiöön avautuva ikkunaseinä tuo raikasilmeiseen tilaan avaruutta. Karusellia kannattaa käyttää myös Sirkuksen pienempänä rinnakkaistilana.

 

Tiesitkö, että…?

Paasitorni valmistui vuonna 1908. Aikaisemmin alueella sijaitsi vuodesta 1887 toiminut 2 000-paikkainen sirkus, jonka vetonauloja olivat pyöräilevät leijonat, tanssivat hevoset ja liukumäkeä laskevat jääkarhut. Nykyinen Paasivuorenkatu kantoi vuoteen 1938 saakka Sirkuskadun, Paasivuoren puisto puolestaan Sirkuspuiston nimeä.

 

Tutustu tiloihin ja löydä omasi:

www.paasitorni.fi/tilat

Helsinki Congress Paasitorni

  • 30 moneen muuntautuvaa kokous-, juhla- ja tapahtumatilaa 8–800 henkilölle.
  • 170 huoneen hotelli Scandic Paasi.
  • 5 eri henkistä ravintolaa.
  • Loistavat liikenneyhteydet keskellä Helsinkiä.

 

Helsinki Congress Paasitorni

Paasivuorenkatu 5 A

00530 Helsinki

Puh. 09 7089 611

myynti@paasitorni.fi

www.paasitorni.fi

Facebook: Helsinki Congress Paasitorni

#paasitorni