Ota ammattilainen avuksi työhyvinvointipäivän suunnitteluun – saat yrityksesi näköisen kokonaisuuden

Onnistunut työhyvinvointipäivä rentouttaa, sitouttaa ja lisää yhteenkuuluvuuden tunnetta. On monia tapoja panostaa työhyvinvointiin normaalin työarjen ulkopuolella. Yhdelle työyhteisölle sopii aktiivinen toimintapäivä, joka päättyy saunailtaan, toiselle laadukas illallinen tyylikkäissä puitteissa.

SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan myyntipäällikkö Jarno Savolainen ja asiakkuuspäällikkö Tuovi Kovanen myyvät pääkaupunkiseudun Sokos Hotellien ja Radisson Blu -hotellien tiloja. Ammattilaiset kertovat, miten onnistunut työhyvinvointi-päivä syntyy – ideasta toteutukseen.

Kun asiakas ottaa yhteyttä myynti-tiimiimme, hän ei välttämättä tiedä mitä haluaa, ennen kuin myyntipäällikkö alkaa kartoittaa yrityksen tarpeita ja odotuksia.

– Me olemme kuin yrityksen ideapankki, autamme tuomaan idean esiin. Asiakkaiden tarpeiden tunnistaminen on sitä ammatti-taitoa, joka tulee vuosien kokemuksen myötä, kertoo Jarno Savolainen, myyntipäällikkö SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjauksesta.

Esimerkiksi miesvoittoisella teollisuus-yrityksellä on hyvin erilaiset työhyvinvointitarpeet kuin pienellä, toimistotyötä tekevällä tiimillä. Myös ryhmän koko vaikuttaa paitsi tilan valintaan myös ohjelman suunnitteluun.

Joskus yrityksellä on jo mielessä teema, jonka ympärille kokonaisuutta aletaan rakentaa. Toisinaan tilaisuutta lähdetään suunnittelemaan aivan puhtaalta pöydältä.

Ohjelmaa saunajoogasta samppanjatastingiin

Perinteisesti on ajateltu, että työhyvinvointi-päivät ovat liikuntapäiviä, mutta yrityksestä riippuen ohjelma voi olla mitä vain vesi-jumpasta viskitastingiin ja rennosta sauna-illasta tyylikkääseen illalliseen.

Jarno Savolaisen mukaan yritykset haluavat yleensä yhdistää työhyvinvointi-päivään lyhyen virallisen osuuden, esimerkiksi osavuosikatsauksen. Tällöin päivä alkaa lyhyellä kokouksella ja jatkuu vaikka vieraspuheenvuorolla. Sitten on aika siirtyä päivän aktiviteettien pariin.

Sokos Hotellien monipuoliset tilat ja yhteistyökumppanien tarjonta mahdollistavat erilaisia aktiviteetteja laidasta laitaan. Break Sokos Hotel Flamingossa hyödynnetään viihdekeskuksen tarjontaa keilailusta hohtogolfiin.

Suosittuja ovat myös erilaiset ruokaan ja juomaan liittyvät aktiviteetit, kuten samppanjatastingit tai esimerkiksi cocktailkoulu Helsingin Solo Sokos Hotel Tornin legendaarisessa American Barissa.

Inspiroivat tilat ovat tärkeä osa päivän ohjelmaa

Sokos Hotellien erilaiset tilat ovat itsessään elämyksiä, jotka tarjoavat puitteet ja tunnelman, koko työhyvinvointipäivälle.

Valinnanvaraa löytyy näköala-kabineteista teemasviitteihin ja klassisista ravintolamiljöistä hulppeisiin saunatiloihin. Ammattitaitoinen myyntineuvottelija löytää aina asiakkaan tarpeeseen sopivimman tilan.

Perinteinen saunailta työhyvinvointipäivän päätösnumerona ei ole menettänyt suosiotaan. Aktiivisen päivän päätteeksi on mukava rentoutua saunan pehmeissä löylyissä ja antaa työasioiden valua hiljalleen harteilta.

Ruokapöytään katetaan rentoutta, tyyliä tai eksotiikkaa

Hyvä illallinen on tärkeä osa onnistunutta työhyvinvointipäivää. Sopiiko teemaan street food -henkinen noutopöytä vai klassinen kolmen ruokalajin illallinen? Tarjolla on myös erilaisia paketteja, kuten Vaakunan grillipaketti tai Dinner in the dark -konsepti, jossa syödään silmät sidottuina.

– Jos ruokailu on keskeinen osa työhyvinvointipäivän teemaa, otan keittiömestarin mukaan suunnitteluun jo alusta alkaen, Tuovi Kovanen kertoo ja mainitsee esimerkkinä Helsingin Vaakunan keittiö-päällikön Mikko Terhon, jonka ideointi-kykyyn voi aina luottaa.

Apua työhyvinvointipäivän järjestämiseen – ideasta toteutukseen

– Järjestämme yritystilaisuudet avaimet käteen -periaatteella. Asiakas kertoo tarpeistaan ja odotuksistaan, ja me hoidamme loput, Jarno Savolainen summaa ja jatkaa: – Meille asiakas on aina ykkönen. Tärkein tavoite meidän työssä on rakentaa asiakkaalle onnistunut kokonaisuus.

Pienet ja keskikokoiset kokoustilat varaat vaivattomasti verkosta

Kun tarvitset pienempää kokoustilaa, varaus hoituu kätevästi verkossa. Voit määritellä haussa varausehtoja, kuten tilan koko, henkilömäärä tai kokousvarusteet, ja kun sopiva tila on löytynyt, klikkaat vain varauslomakkeen valmiiksi. Asia on sillä hoidettu.

https://www.sokoshotels.fi/fi/kokous-ja-juhlat

https://www.raflaamo.fi/fi/helsinki/juhlat-ja-kokoukset

 

Aktiivipäivä Break Sokos Hotel Flamingossa

 • Kokous ja hyvinvointiluento
  hotellin tapahtumatila Eventissä
 • Aktiivista ohjelmaa viihdekeskus Flamingossa:
  keilausta, hohtogolfia, vesipuisto, spa,
  megazone, virtuaalipuisto
 • Teemaillallinen hotellissa

Viihdettä Original Sokos Hotel Presidentissä

 • Viihdettä moneen makuun:
  leffailta Cinema Pressassa,
  Show & Dinner, livekeikat, stand-up
 • 2019 uudistetut saunatilat, uima-allas

Tyyliä Solo Sokos Hotel Tornissa

 • Klassiset tilat & kaupungin
  huikein näköalakabinetti
 • Cocktail-koulu American Barissa