Evento Awardsiin saavuttiin – tietenkin – punaista mattoa pitkin. Ilmapallosomisteista vastasi Ilmapallokeskus.
Evento Awardsiin saavuttiin – tietenkin – punaista mattoa pitkin. Ilmapallosomisteista vastasi Ilmapallokeskus.

Oscarin arvoinen suoritus

Evento Awards kokosi yhteen tapahtuma-alan kerman. Tapahtuma-ammattilaiset ovat vieraista vaativimpia, mutta Finnkino Tennispalatsi kumppaneineen loi Helsingin kevääseen Oscareiden veroisen palkintogaalan. Tervetuloa punaiselle matolle!

Finnkino Tennispalatsin tiloissa järjestetään päivittäin tapahtumia ja yritystilaisuuksia koulutuksista kokouksiin ja seminaareihin, lehdistötilaisuuksista livestriimauksiin sekä kickoffeista tyhy-päiviin, yritysjuhliin ja yritysten omiin elokuvanäytöksiin.

– Tennispalatsi on Suomen ja koko Euroopan mittakaavassa ainutlaatuinen viihde- ja kulttuurikeskus. Sijaitsemme logistisesti Helsingin ytimessä ja tilamme taipuvat mihin vain, sanoo Finnkinon Head of Sales B2B Kaisa Rakemaa.

– Tennispalatsissa on 14 elokuvasalia, joiden av- ja kokoustekniikka on aivan omaa luokkaansa. Evento Awardsin palkintojuhla pidettiin saleistamme suurimmassa, Euroopan parhaana elokuvasalinakin palkitussa ISENSE-salissa.

Lisäksi Tennispalatsista löytyy muun muassa Sviitti sekä kolme lähes rajattomasti muokattavaa Lämpiötä.

– Tennispalatsin katolla sijaitseva Sviitti on 6–50 henkilön edustus- ja kokoustila palavereihin, elämyksellisiin illanviettoihin ja istuviin illallisiin. Evento Awardsissa se toimi henkilökunnan ja esiintyjien backstagena sekä voittajat virallisiin potretteihin ikuistaneena valokuvastudiona, Rakemaa kertoo.

Palkintojenjaon jälkeen juhlat jatkuivat vapaamuotoisella seurustelulla kolmannen ker­rok­sen Lämpiössä. Vieraita viihdyttivät portaiden päälle rakennetulle lavalle esiintymään kiivenneet Manna, Pasi Jääskeläinen ja Riku Kantola, tarjoiluista vastasivat puolestaan Fazer Food Services, Kulta Katriina, Sinebrychoff sekä Beverage Partners Finland.

– Tennispalatsi on mainio ja trendikäs loft-tila, joka on täysin räätälöitävissä tilaisuuden luonteen ja asiakkaan toiveiden mukaisesti. Evento Awardsin lisäksi tiloissamme on järjestetty tänä keväänä muun muassa isoja pörssiyhtiöiden yhtiökokouksia, TV-sarjojen lanseerauksia, kansainvälisiä myyntikokouksia sekä tietenkin elokuvien kutsuvierasnäytöksiä, Rakemaa luettelee.

– Tilaisuuden järjestäminen meillä on helppoa. Yritysmyyntimme palvelee ja auttaa kaikissa tiloihin, tekniikkaan ja tarjoiluihin liittyvissä kysymyksissä. Perustekniikka kuuluu aina hintaan, minkä lisäksi sitä täydennetään asiakkaan omien kumppaneiden palveluilla. Palveluhenkiset F-Hostimme ovat myös aina paikalla auttamassa tilaisuuden käyntiin ja huolehtimassa sen sujuvuudesta.

Kuudes Evento Awards nousi aivan uudelle tasolle ja kaikki asetetut tavoitteet ylittyivät. Laadukasta, kaunista, maukasta sekä ennen kaikkea sujuvaa ja toimivaa. Kiitoksia sataa ja olemme erittäin vaikuttuneita suorituksesta.” – Nina Harlin, liiketoimintajohtaja, Evento

Evento Awards -palkintojuhlan näyttämönä toimineeseen ISENSE-saliin mahtuu yli 600 vierasta. Se palkittiin Euroopan parhaana elokuvasalina vuonna 2017. Palkintojuhlan lämmittelijänä esiintyi Bucket Hat Boy.
Evento Awards -palkintojuhlan näyttämönä toimineeseen ISENSE-saliin mahtuu yli 600 vierasta. Se palkittiin Euroopan parhaana elokuvasalina vuonna 2017. Palkintojuhlan lämmittelijänä esiintyi Bucket Hat Boy.
Juhlan pukukoodi oli Dress Like a Movie Star. Juhlaväki teki työtä käskettyä.
Juhlan pukukoodi oli Dress Like a Movie Star. Juhlaväki teki työtä käskettyä.
Fazer Culinary Team Finlandin loihtimat herkut oli katettu Finnkino Tennispalatsin Lämpiöön. Pääosin vegaaniset tarjoilut maistuivat myös sekasyöjille.
Fazer Culinary Team Finlandin loihtimat herkut oli katettu Finnkino Tennispalatsin Lämpiöön. Pääosin vegaaniset tarjoilut maistuivat myös sekasyöjille.
Tennispalatsin tilat yllättävät. Keikkalava voi löytyä vaikka portaikon päältä.
Tennispalatsin tilat yllättävät. Keikkalava voi löytyä vaikka portaikon päältä.

Finnkino Tennispalatsi 20 vuotta

Tennispalatsi rakennettiin Helsingin Kamppiin 1930- luvun lopulla autojen säilytys- ja huoltorakennukseksi Helsingin olympialaisten luoman tarpeen takia. Ylimpään kerrokseen tehtiin myös tenniskenttiä ja keilaratoja. Olympialaisissa Tennispalatsissa pelattiin koripalloa.

Tilapäiseksi tarkoitettu ja purku-uhankin alla ollut funkkisrakennus on elänyt läpi vaiheikkaan historian ja vakiinnuttanut viimeisen 20 vuoden aikana roolinsa vetovoimaisena kulttuuri- ja vapaa-ajankeskuksena Helsingin ytimessä. Finnkinon lisäksi tiloissa toimivat Helsingin taidemuseo HAM, Room Escape -pakopelihuoneet sekä useat kahvilat ja ravintolat.

– Vuonna 1999 Finnkino oli luomassa Tennispalatsiin uudenlaista, ennakkoluulotonta kaupunkikulttuuria, eikä kehitys ole sen jälkeen pysähtynyt, Finnkinon Head of Sales B2B Kaisa Rakemaa toteaa.

– Kolme vuotta sitten avattu ISENSE-salimme nosti Suomen elokuvaelämykset aivan uudelle tasolle. Anniskelulainsäädännön muutoksen myötä kehitetty Saa nauttia -konseptimme on puolestaan yhdistänyt elokuvaelämyksen sekä yhä laajemmat ruoka- ja juomatarjoilut.

Elokuvateatteri on nykyään paljon muutakin kuin leffoja. Se on muuntautumiskykyinen yritystapahtumapaikka, ja sen rooli ja sisällöt ovat monipuolistuneet, vaikka suoratoistopalveluiden maihinnousun myötä toisin ounasteltiinkin.

– Esimerkiksi Event Cinema -näytöksemme tuovat Tennispalatsiin myös MET-oopperan ja Bolshoi-baletin esitykset, Shakespearen teatteriklassikot, maailmantähtien keikat, huippukonsertit ja -musikaalit sekä e-urheilun. Tapahtumat esitetään suorina satelliittilähetyksinä tai tuoreina tallenteina, Rakemaa kertoo.

– Yritysleffalippujen ja uusien salikonseptien myötä lanseerattujen premium-yritysleffalippujen ansiosta henkilökunnan ja yhteistyökumppaneiden muistaminen elokuvalipuin on ollut todella suosittua. Leffalippu on myös arvostettu lahja, sillä kukapa ei nauttisi elämyksestä punaisella matolla!

 

Finnkinob2b.fi

puh. 09 1311 9205 

yritysmyynti@finnkino.fi

Finnkino Tennispalatsi kiittää kaikkia Evento Awards -kumppaneita: Beverage Partners Finland • Bright Finland • Fazer Food Services • Icelandair • Ilmapallokeskus Balloon Center • Jubilee • Jyväskylän Paviljonki • Kulta Katriina • Lippu.fi • Messukeskus • Pågå • Securitas Events • Sinebrychoff • StaffPoint