Osallista tapahtumavieraat Innoduelin avulla

Tee tapahtumastasi merkityksellinen! Luo positiivista tunnelmaa, löydä ratkaisuja ja vahvista osallistujien itseohjautuvuutta tilasta, ajasta ja paikasta riippumatta. Innoduel on suomalaista pedagogiikkaa ja markkinointiviestintää hyödyntävä digityökalu, joka toimii ideoinnin, osallistamisen ja yhteiskehittämisen modernina apuvälineenä tapahtumissa, workshopeissa, seminaareissa – ja missä vain keksitkin sitä käyttää!

Mitä sillä tehdään?

Ennen tapahtumaa virität osallistujia hyvin tuotteistetun osallistamisviestintäprosessin avulla ja lisäät kriittistä osallistujaymmärrystä tapahtumasisällön osuvuuden varmistamiseksi.

Tapahtuman aikana keräät osallistujien kysymyksiä, mielipiteitä ja oivalluksia ja reagoit salamannopeasti näin tuotettuun yhteiseen ymmärrykseen, olitpa sitten puhuja tai paneelikeskustelun fasilitaattori. Ei enää vaivautunutta hiljaisuutta ja tyhmien kysymysten pelkoa – Innoduelin avulla varmistat viestin perillemenon, luot positiivisen osallistujakokemuksen ja hyödynnät koko vierasjoukon viisauden!

Tapahtuman jälkeen jaat osallistujille yhteisesti muodostetut tulokset valmiina pdf-tiedostona. Näistä asiantuntijaryhmän hauskasti ja lähes huomaamatta kootuista muistiinpanoista on hyötyä niin tulevissa työtehtävissä, pomon puheilla kuin kahvipöytäkeskusteluissa.

Hyödynsimme Innoduelia Pro Rexi 2018 -tapahtumassa osallistujien sitouttamisessa ja osallistamisessa. Saimme valtavan hienoja tuloksia ja Innoduelin käyttö rikastutti osallistujakokemusta. Suosittelen!”

Toni Lehtinen, järjestösihteeri, Suomen Rehtorit ry

Näin se toimii

1. Ratkaise haasteet yhdessä

Parhaat asiantuntijat ovat lähempänä kuin uskotkaan. Innoduelin avulla osallistaminen ja yhteisen aiheen kehittäminen on helppoa, oli osallistujia 5 tai 500.

2. Käytä helposti ja nopeasti

Kutsu osallistujat antamaan vastauksia yhteen fokuskysymykseen kerrallaan. Kutsulinkin luominen vie aikaa vain minuutin ja osallistuminen käy ilman asennuksia millä tahansa päätelaitteella.

3. Oivalla, opi ja ehdota

Innoduel esittää osallistujien tuottamat vastaukset satunnaisina pareina, joista osallistujat valitsevat mielestään paremman. Parivertailu vahvistaa aiheen käsittelyä ja oppimista.

4. Anna tasavertainen mahdollisuus

Innoduel varmistaa, että kaikkien näkemykset arvioidaan yhdenvertaisesti. Prosessi on täysin anonyymi, joten kaikki vastaukset ovat samalla viivalla.

5. Nauti lopputuloksesta

Lopputuloksena on osallistujien tuottamien vastausten ranking-lista. Tulos on reaaliaikaisesti käytössä ja sen reflektointi on kiinnostavaa, onhan se lähtöisin osallistujista itsestään.

Innoduelilla tehdään paljon muutakin

Lue lisää ja kokeile ilmaiseksi: innoduel.fi

Lapinlahdenkatu 16

00180 Helsinki

+358 40 747 1793

innoduel.fi