EFF:ltä ostetuista ja Pågålta vuokratuista tapahtumakalusteista syntyy aina yhtenäinen kokonaisuus. Kuvan katsomo on rakennettu Nivtec Flexibel -katsomorakenteista ja Premium-taittotuoleista.
EFF:ltä ostetuista ja Pågålta vuokratuista tapahtumakalusteista syntyy aina yhtenäinen kokonaisuus. Kuvan katsomo on rakennettu Nivtec Flexibel -katsomorakenteista ja Premium-taittotuoleista.

Omat vai vuokrakalusteet?

Kun tietynlaisten tapahtumakalusteiden tai -rakenteiden tarve on säännöllinen, kannattaa jatkuvan vuokrauksen sijaan harkita ostamista. Kokeneen kalustevuokraaja Pågån alaisuudessa toimiva Event Furniture Finland jälleenmyy käytettävyytensä todistaneita tuotemerkkejä, joista koottua perusvarastoa voi tarpeen tullen täydentää Pågån yhteensopivalla vuokravalikoimalla.

Voiko vuokrakalusteita, esiintymislavaa tai katsomoa ostaa omaksi?

Kun tapahtumarakenteiden suunnittelun ja toteutuksen sekä kalustevuokrauksen asiantuntijana toimivalle Pågålle alkoi tippua kyselyjä, oli aika toimia.

– Koska Pågån juttu on vuokraustoiminta, ratkottiin pulma perustamalla kolme vuotta sitten Event Furniture Finland, tuttavallisemmin EFF, kertoo Pågån myyntijohtaja Mikko Lahdensalo.

Tapahtumakalusteiden, esiintymislavojen sekä muiden tapahtumarakenteiden maahantuontiin ja jälleenmyyntiin erikoistunut EFF edustaa kaikkia Pågånkin hyväksi havaitsemia, kestäviä ja käytännöllisiä vuokrakalusteita.

– Toiminnan perustana on Pågån yli 20 vuotta jatkunut kalustevuokraustoiminta. Sen yhteydessä olemme voineet testata useita eri tuotemerkkejä ja valita ne, jotka täyttävät asettamamme kriteerit toiminnallisuutensa, laatunsa ja turvallisuutensa osalta.

Ratkaisuja tilanteisiin, joissa kalusteiden käytön helppous, säilytys ja liikuteltavuus ovat ensisijaisen tärkeitä.

Osta omaksi, täydennä vuokraamalla

– Jos huomaa säännöllisesti vuokraavansa samoja tapahtumakalusteita ja -rakenteita, voi olla oikea hetki miettiä tietyn perusvaraston omaksi ostamista, vihjaa EFF:n projektipäällikkö Outi Alander.

– Jos säilytystilat sallivat, on helposti liikuteltavien ja pieneen tilaan taittuvien kalusteiden säilyttäminen omassa varastossa myös toistuvia kuljetuksia vähentävä ympäristöteko.

Parhaan kalusteratkaisun kartoittaminen onnistuu yhdessä konsultointiapua tarjoavan EFF:n kanssa.

– Oma perusvarasto mitoitetaan yleisimmän tarpeen mukaan. Isompiin ja harvemmin järjestettäviin tapahtumiin on puolestaan helppo vuokrata Pågålta lisäkalusteita ja -rakenteita, Alander sanoo.

– Myymämme tuotteet löytyvät myös Pågån vuokravalikoimasta. Näin asiakkaalla on tilaisuudessaan aina omiin tuotteisiinsa täydellisesti sopivat lisäkalusteet.

Tositoimissa testattuja, todellista käyttöä kestäviä tapahtumakalusteita.

 

 

Laatulavat ja kestävät kalusteet

EFF:n päätuotemerkkejä ovat Nivtec Flexibel -esiintymislava- ja katsomorakenteet sekä Zown-polyeteenikalusteet.

Nivtec Flexibel on markkinoiden edistyksellisin esiintymislava- ja katsomojärjestelmä. Sen standardimittaiset elementit ovat turvallisia, kestäviä, ergonomisia, helposti liikuteltavia sekä aikaa ja tilaa säästäviä. Monipuolisista elementeistä on mahdollista rakentaa mitä erilaisimpia lavoja ja katsomoita, minkä lisäksi myös erikoisosien teettäminen on mahdollista.

Nivtec Flexibel -lava- ja katsomorakenteissa käytetään suomalaista koivuvaneria.

Elementtien kansiosat kiinnittyvät toisiinsa patentoidulla ponttiliitoksella, minkä ansiosta lavan pinta pysyy tasaisena kaikissa olosuhteissa. Lavan kansielementtien lisäksi saatavilla on laaja valikoima jalkoja, pyöriä, kaiteita ja muita varusteita. 

Nivtec Flexibel -rakenteiden kokoamiseen ei tarvita erillisiä työkaluja. Helppo ja nopea kokoaminen vähentää lisäksi virheiden mahdollisuutta sekä parantaa työturvallisuutta. 

Saksalaisista alumiinirakenteista ja suomalaisesta Wisa-Hexa Grip -vaneripäällysteestä valmistettu Nivtec Flexibel on eurooppalaista, TÜV-hyväksyttyä laatutyötä.

Zown on synonyymi markkinoiden laadukkaimmille polyeteenikalusteille. Pyöreät ja suorakaiteen muotoiset Zown-pöydät ovat erittäin kevyitä, hämmästyttävän kestäviä ja kätevästi pestäviä. Kokoon taittuville pöydille on saatavilla myös omia kuljetusvaunuja, joilla ne on helppo viedä säilytykseen.

Zown-kalusteet ovat kevyitä, kestäviä ja pestäviä.

Lisäksi EFF:n valikoimaan kuuluu paljon muita laadukkaita tapahtumakalusteita tuoleista ja penkeistä tiskeihin, tapahtumatelttoihin ja messuseinäkkeisiin. Samoja kalusteita ja rakenteita on mahdollista vuokrata myös Pågån tuotevalikoimasta.

 

EFF:n tyytyväisiä asiakkaita ovat muiden muassa Suomen kansallisooppera ja -baletti, Yleisradio, Kulttuuritalo, Tampere-talo, Logomo, Jyväskylän ja Oulun kaupunginteatterit, Fiskars Village, Helsingin yliopisto ja Satakunnan ammattikorkeakoulu.

Outi Alander

040 510 2671, outi@eff.fi

www.eff.fi

paga.fi