Mitä pukinkonttiin? – M/s Finlandia on hintatietoisen tontun ostosparatiisi

Eckerö Linen m/s Finlandia on Joulupukin apulaisen lahjapaja vailla vertaa. Hyödynnä edulliset merihinnat ja täytä pukinkontti joulun toivotuimmilla lahjoilla!

Eckerö Market & Parfymeria sekä PopUp Shop  ovat täynnä joulun tunnelmaa ja parhaita lahjavinkkejä. Laivalta löydät makeiset, juomat, kosmetiikan, asusteet, kellot, korut ja paljon muuta muodikasta maailman huippumerkeiltä.

Asiantuntijamme kokosivat kompaktin vinkkilistan kaikille oman elämänsä tontuille. Tämän joulun lahjamurheet on ratkaistu!

Joulun laatujuomat Eckerö Marketista

  • André Clouet Brut Rosé on tyylikäs ja marjaisa rosé-samppanja, joka sopii joulun ajan aperitiiviksi ja oivaksi tunnelmankohottajaksi. Viinistä viiniin 2017 -opas kehottaa kokeilemaan sitä ennakkoluulottomasti jopa kinkun kaverina.
  • Becker Landgraf Riesling on raikas ja runsaan hedelmäinen valkoviini. Graavatun ja savustetun kalan parina sekä mädin ja jouluisten salaattien rinnalla se on eittämättä joulupöydän kruunaamaton kuningas.
  • Crazy Grapes Monastrell on pehmeä ja mehevän luumuinen punaviini, joka on erinomainen valinta suomalaisen joulupöydän pääruoille.
  • Ca’Leoni Valpolicella Ripasso on muhkean täyteläinen ja tyylikäs viini, joka sopii mainiosti joulupöydän juustojen pariksi.

Tuoksuja ja ihonhoitoa Parfymeriasta 

  • Tuoksupakkaus on tyylikäs ja saajaansa pitkään ilahduttava lahja. Useat eri tuoksumerkit ovat koonneet jouluksi lahjapakkauksia, jotka sisältävät tuoksun sekä saman sarjan muita tuotteita, esimerkiksi deodorantin tai vartalovoiteen. Omansa saavat sekä kiltit tytöt että pojat.
  • Clarinsin tai Lancômen kasvohoitopakkaus on paljon matkustavan naisen lempilahja. Pakkaus sisältää matkakokoisia tuotenäytteitä sekä kätevän meikkipussin. Kukaties näytteistä löytyy myös lahjansaajan uusi lempituote!
  • Rituals on Kaukoidästä inspiroitunut monipuolinen kosmetiikkasarja, joka muuttaa arkipäivän kylpyhuonerituaalit nautinnollisiksi spa-hetkiksi. Sarjasta löytyvät tuotteet niin kylpyyn ja suihkuun, ihonhoitoon kuin parranajoon – tuoksujakaan unohtamatta! Edullisesta suosikkisarjasta löytyvät lempilahjat sekä naisille että miehille.

 

Pehmeitä paketteja PopUp Shopista

  • Holebrook-vaatemerkin skandinaavisen tyylikkäät neuleet ovat kunnianosoitus merelle ja käsityöläisyydelle. Luonnonmateriaalit, kuten villa ja puuvilla hengittävät ja lämmittävät talvipakkasilla niin paitana, mekkona, pipona kuin kaulaliinanakin. Windproof-mallisto pitää viiman loitolla tuulisenakin talvipäivänä. PopUp Shopin valikoimasta löytyy päällepantavaa sekä naisille että miehille.
  • Re:Designed by Dixie on tanskalainen laukkumerkki, joka tunnetaan korkeasta laadustaan ja ajattoman boheemista designistaan. Naisten laukkuihin keskittynyt mallisto koostuu hinta-laatusuhteeltaan ilahduttavista nahkalaukuista, joista löytyy sopiva kaikkiin tarpeisiin pikkulaukuista reiluihin olka- ja viikonloppulaukkuihin.
  • Tommy Hilfigerin tuntevat kaikki! Maailmanmerkin muodikkaat meikkipussit, lompakot ja iltalaukut ilahduttavat trenditietoista lahjansaajaa. Hilfigerin mallistosta löytyy tyylikkäitä tuotteita myös miehille.

Lahjavinkkejä jakoivat Vindirektin viiniasiantuntija Joonas Vainio sekä m/s Finlandian Perfume and Retail Shop Supervisor Katja Jalonen.

Shoppaile edulliseen merihintaan

Lisää lahjavinkkejä löydät jouluun puetulta m/s Finlandialta. Varaa ostosmatkasi Eckerö Linen verkkosivuilta vaikka saman tien!

Voit myös helpottaa matkaasi tekemällä ennakkotilauksen täällä.  Ennakkotilatut ostokset toimitetaan suoraan autokannelle pysäköidylle autollesi.

Tavataan jouluisella Itämerellä!

*Kaupallinen yhteistyö