Messujen tehokaksikko

Tampereen Messut -konserniin kuuluvan Finland Eventsin Hannele Nuotion ja Tanja Järvensivun saumattoman yhteistyön avaimia ovat luottamuksen lisäksi kova vauhti ja positiivinen asenne. Kaksikko puhuu ongelmien sijaan haasteista, eikä vastaa mihinkään heti ei.

Tanja Hannelesta 

Hannele on messukuningatar, joka tuntee niin konsernin, messut kuin talonkin. Häneltä saa käden käänteessä vastauksen kysymykseen kuin kysymykseen.

Olemme luonteeltamme erilaisia, mutta toimimme silti hyvin yhteen. Hannele maalaa isolla pensselillä, kun minä olen meistä se koristemaalari, eli Hannelella on hallussaan suuremmat linjat ja minä vastaan yksityiskohdista.

Hannelen vahvuudet tulevat esille esimerkiksi tilaisuuksien rakentamisessa, jolloin hän ratkoo tarvittaessa yllättävät tilanteet nopeasti ja tietää heti, kenen puoleen kääntyä. Hannelen asenteesta ja tavasta toimia kertoo sekin, etten tiedä yhtään henkilöä, joka ei tykkäisi hänestä. Nautimme molemmat työssämme uusien ihmisten tapaamisesta.

Hannele Nuotio

+ Tapahtumapäällikkö, Finland Events & Tampereen Messut.

+ 28 vuotta tapahtumia.

+ Vastaa Finland Eventsin tapahtumien lisäksi Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen tapahtumavarauksista, messujen lipunmyynnistä ja hallinnollisista  tehtävistä.

+ Nauttii siitä, että koko ajan on monta rautaa tulessa, ja juoksee korot kopisten tilaisuudesta toiseen.

+ Perheessä mies, kolme aikuista lasta, yksi teini-ikäinen ja neljä lastenlasta.

+ Vapaa-ajalla vauhti jatkuu perheen ja ystävien kanssa liikkuen ja matkustellen.

 

 

Hannele Tanjasta

Meitä yhdistää Tanjan kanssa kova vauhti ja positiivinen asenne. Emme esimerkiksi näe ongelmia, vaan haasteita. Meistä kumpikaan ei koskaan sano heti ei.

Tärkeintä saumattomassa yhteistyössämme on sataprosenttinen luotto toiseen. Jos minulle tulee pulma, voin olla varma, että Tanja ottaa kyllä kopin asiasta, vaikka laittaisin viestiä yöllä. Arvostan myös hänen jäätävää ammattitaitoaan, ja annankin Tanjan hioa esimerkiksi omat esitykseni kuntoon. Hän on hyvä sparraaja myös somekuvioissa ja viestien viilauksissa, sillä tietyissä tilanteissa tarvitaan vähän runsaampaa runomittaa.

Emme kumpikaan katsele kelloa, sillä haluamme tarjota viiden tähden asiakaspalvelua. Tekemisemme ydin on se, että asiakas saa vau-elämyksen.

Tanja Järvensivu

+ Tapahtuma- ja viestintäpäällikkö, Finland Events & Tampereen Messut.

+ 14 vuotta tapahtumia.

+ Vastaa Finland Eventsin tapahtumien lisäksi kaikkien messujen, yrityksen, konsernin ja Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen viestinnästä.

+ Rakastaa viestintää, syttyy tapahtumista ja saa virtaa värikkään hektisestä työstä.

+ Nukkuu liian vähän, jotta ehtii elää enemmän.

+ Perheessä kouluun menevä tytär, mies ja valkoinen länsiylämaanterrieri.

+ Vapaa-ajalla nauttii perheen ja ystävien tuomasta vauhdista, liikunnasta ja matkustelusta.

Sulje mainos Tilaa Evento