Meren äärellä, Majvikin rannassa

Kokous- ja kongressihotelli Majvik on viihtyisä ja vieraanvarainen kokouskohde Kehä III:n varrella Kirkkonummen Masalassa. Nauti täyden palvelun kokouksista, tyhy-päivistä ja muista tapahtumista keskellä kauneinta suomalaista luontoa, vain 25 kilometrin päässä Helsingin keskustasta.

Majoitus

Majvikissa on 106 hotellihuonetta, joista valtaosa on hiljattain uusittu yhteistyössä Vallila Interiorin sisustussuunnittelija Seija Strandin kanssa. Suurin osa hotellihuoneista sijaitsee Majvikin päärakennuksessa. Kuusi huonetta ja yksi sviitti löytyvät Jugendlinnasta, kahdessa sviitissä viihdytään puolestaan meren

rannalla. Merkittävä osa huoneista on kokousvieraille ihanteellisesti sopivia yhden hengen huoneita. Vuodepaikkoja kokoushotellissa on kaikkiaan 130, mutta lisävuoteita käyttämällä majoittumaan mahtuu peräti 200 vierasta.

Kysy tarjousta myös pitkäaikaismajoitukseen!

 

 

Ravintolapalvelut

Hyvä ruoka pitää kokouksen käynnissä ja kruunaa tilaisuuden kuin tilaisuuden. Majvikin maukkaat tapahtumatarjoilut valmistetaan omassa keittiössä tuoreimmista kotimaisista raaka-aineista ja niistä voi nauttia buffetin, pöytiintarjoilun tai vaikkapa keittiömestarin menun muodossa. Päärakennuksessa kokous- ja tapahtumavieraiden makuhermoja hemmotellaan avarassa ja valoisassa Ravintolasalissa

sekä tunnelmallisessa Pehtoori-kabinetissa. Aulabaari soveltuu vapaamuotoiseen illanviettoon,

kesän tullen voit myös nauttia grilliherkuista telttakatoksella meren rannassa. Historiallinen Jugendlinna ravintolatiloineen huokuu sadan vuoden takaista idylliä ja menneen ajan glamouria. Siellä järjestät yksityiset juhla-lounaat ja -illalliset sekä unohtumattomat cocktailkutsut ja teematilaisuudet.

 

Kokoustilat ja -palvelut

Majvikin moneen mukautuvat kokoustilat soveltuvat suureen seminaariin, pieneen palaveriin ja kaikkeen siltä väliltä. Suurimpaan kokoustilaan, Kongressisaliin, mahtuu jopa 350 vierasta, keskikokoiset ryhmät viihtyvät esimerkiksi Majvikin luentosaleissa. Pienemmille ryhmille on saatavilla lukuisia eri kokoisia kabinetteja. Ranta-alueen kaksi kokoustilaa, rento ja innovatiivinen Emma sekä perinteisempi Artturi,

takaavat kokoukselle yksityisyyden myös salassa pidettäviä asioita käsiteltäessä. Majvikilla on pitkä kokemus vaativienkin kokousten ja seminaarien järjestämisestä. Majvikin kokousis

ännät huolehtivat henkilökohtaisesti siitä, että kokoustilat ovat kunnossa ja laitteet toimivat. He auttavat kokouksen alkuun ja ovat käytettävissä koko tilaisuuden ajan. Älä turhaan vaivaa päätäsi yksityiskohdilla – me kysymme, muistutamme ja suosittelemme. Lopputuloksena syntyy täydellisesti juuri sinun tarpeisiisi räätälöity tilaisuus!

Tyhy- ja virkistyspäivät

Majvik lepää koskemattoman luonnon syleilyssä meren rannalla, mutta kuitenkin vain 25 kilometrin päässä Helsingin keskustasta. Kaunis ympäristö tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia kokouspäivien oheisohjelmaksi, työhyvinvointi- ja virkistyspäivien sisällöksi, tiimihengen kohottamiseksi ja hauskaksi yhdessäoloksi. Melo tai suppaile, murra koodeja Jugendlinnassa, osallistu luennoille ja työpajoihin tai nauti pakopelin jännityksestä keskellä Majvikin metsäaluetta. Käytettävissäsi on valaistu luontopolku, lentopallokenttä, kävelysauvoja, mölkkypeli, metsäinen minigolfrata sekä petanque- ja krokettipelejä. Hotellista löytyy myös kuntosali sekä viihtyisä allasosasto.

Kesänviettopaikasta kokoushotelliksi

Professori Artur Edvard af Forselles osti Majvikin alueen Kirkkonummen Masalasta perheensä kesänviettopaikaksi 1800-luvun lopulla. Majvikin ensimmäinen rakennus oli nykyisen päärakennuksen paikalla sijainnut pieni punainen huvila, jossa perhe vietti kesänsä Jugendlinnaa rakennettaessa. Linna valmistui vuosien 1904–08 välillä. Toisen maailmansodan jälkeen Majvik kuului Neuvostoliitolle vuokrattuun Porkkalan alueeseen. Alueen palautuksen jälkeen kovia kokenut Jugendlinna kunnostettiin vanhaan loistoonsa, ja vuonna 1974 Teknisten Liitto osti Majvikin kurssikeskuksekseen. Uusi päärakennus valmistui syksyllä 1990. Siitä lähtien Majvik on toiminut yksityisomisteisena kokous- ja kongressihotellina, jonka ovet ja monikäyttöiset tilat ovat avoinna kaikille henkilökohtaista palvelua arvostaville kokous- ja tapahtumavieraille.

Helppo tulla, ilmainen pysäköinti!

Majvikintie 1, Kirkkonummi

Puh. 09 295 511

majvik@majvik.fi

www.majvik.fi

Majvik kokous- ja kongressihotelli @majvikhotel