Valkoisen talon entisen tapahtumapäällikön Laura Schwartzin verkostoitumista ja työelämää käsittelevä teos Eat, Drink & Succeed ilmestyy suomenkielisenä 5.6.2015. Aromi- Shaker- ja Eventolehtien toimituksen kustantama Syö, juo ja menesty käsittelee sosiaalisten kontaktien solmimista muun muassa erilaisissa tapahtumissa ja ravintolaympäristöissä.

 

Laura Schwartz - Syö, juo & menestyLaura Schwartz - Syö, juo & menesty

 

Schwartzin mukaan työ tulisi nähdä myös virka-ajan ulkopuolelle ulottuvana elämäntapana, jossa jokaisella toisen ihmisen kanssa nautitulla lounaalla, kahvikupillisella ja viinilasillisella on mahdollisuus edistää ammatillista menestystä. Schwartz painottaa, että verkostoituminen ei kuitenkaan tarkoita itsekästä oman edun tavoittelua, vaan toisen osapuolen auttamista ja kannustamista. Kontakteja ei myöskään voi solmia ajatellen, mitä toisesta osapuolesta voisi saada irti.

Syö, juo ja menesty sisältää paljon käytännön vinkkejä, joita voi hyödyntää niin kutsuvierastilaisuuksien, ravintolan syntymäpäiväjuhlien kuin kanta-asiakasiltojenkin suunnittelussa.

Kirjan voi tilata osoitteesta aromilehti.fi/menesty.