Lähde työmatkalle uudistuneella m/s Finlandialla

Eckerö Linen m/s Finlandia kävi telakalla ja päivittyi entistä viihtyisämmäksi. Nyt matkustat, kokoustat ja vietät aikaa vieläkin toimivammissa tiloissa matkalla Helsingistä Tallinnaan ja takaisin.

Mukavaa työntekoa Loungessa

Liikematkustajien suosimassa Loungessa työskentelet, luet lehtiä ja nautit hintaan kuuluvista tarjoiluista omassa rauhassa, takuuvarmalla istumapaikalla.

Loungen viihtyisyyttä lisättiin telakoinnin aikana upouusilla kalusteilla. Korkeaselkäiset sohvat ja nojatuolit ovat ryhdikkään mukavia ja antavat työhönsä tiukasti keskittyvälle myös tarvittavaa yksityisyyttä.

Loungessa, kuten laivan kaikissa muissakin tiloissa, on lisätty myös virtapistokkeiden määrää, niitä kun ei nykyään voi koskaan olla liikaa!

Laival eka, laival vika?

Ei sentään. M/s Finlandian uuden jalkamatkustajien sisäänkäynnin ansiosta maihinnousu nopeutuu kevään aikana. Uudistuksesta hyötyvät etenkin Loungen ja Kokouskeskuksen mat­kustajat, jotka pääsevät ensim­mäisinä ulos laivasta kello 14.15 ja 21.00 saapumisilla Helsingissä.

10 kerran Lounge-sarjaliput nyt netistä!

Tehot irti Kokouskeskuksessa

M/s Finlandian viihtyisät ja monikäyttöiset kokoustilat on kuin tehty tuotteliaita kokouksia varten. Laivan Kokouskeskuksesta löytyy sopiva soppi niin pikku palaveriin, suunnittelupäivään, seminaariin kuin noin sadan osallistujan konferenssiinkin.

Kokousta häiriöttä kuuden tunnin aamu- tai iltaminiristeilyllä, nauti ripauksesta rentoa meritunnelmaa ja tankkaa kokouspakettien hintaan kuuluvilla energisoivilla tarjoiluilla. Kokouskeskuksen henkilökunta on palveluksessasi koko risteilyn ajan ja tekee sen tutkitusti muita paremmin: Eckerö Line on ainoana varustamona yltänyt Asiakkuusindeksi-tutkimuksen kärkisijoille kolmena vuotena peräkkäin.

3 kertaa päivässä Tallinnaan – matka-aika 2 h 15 min

Tyhy-päivä Tallinnassa

Siintääkö horisontissa tiimimatka, virkistys- tai tyhy-päivä? Nosta ankkurit ja seilaa kohti Tallinnaa!

M/s Finlandian päivä Tallinnassa -risteilyllä järjestäydyt Kokouskeskuksessa, nautit Buffet Eckerön runsaan aamiaisen ja singahdat iloiselle etelänlomalle aina yhtä kiehtovaan Tallinnaan.

Pistäydy trendikkäässä Kalamajassa, nauti nähtävyyksistä, rentoudu tunnelmallisissa kahviloissa tai vaikka kylpylän hyvää tekevissä löylyissä. Palaa kotiin samana iltana buffetruokailun ja viihteen parissa – tai hyödynnä Eckerö Linen edullisia hotellipaketteja viipyäksesi Virossa pidempään!

Makuja merellä

Mistä on herkulliset merimatkat tehty? Satokauden parhaista mauista, kotimaisista raaka-aineista ja keittiön tinkimättömästä ammattitaidosta.

Buffet Eckerön seisovan pöydän antimista 80 prosenttia valmistetaan laivan omassa keittiössä. Ruoka nautitaan kauniisti katetuissa pöydissä posliiniastioilta, onhan se samaa kuin parhaissa à la carte -ravintoloissa.

Vastuullisuus ja kestävä kehitys ohjaavat hankintoja kaikissa m/s Finlandian ravintoloissa ja baareissa. Suomalaisten tavarantoimittajien ohella laivalla suositaan ympäristöystävällisiä ja biohajoavia pakkausmateriaaleja. Eckerö Line on mukana myös Portaat luomuun -ohjelmassa, jonka tavoitteena on edistää luomuraaka-aineiden käyttöä sekä luomuruokien saatavuutta. Viime vuoden aikana luomutuotteiden käyttö m/s Finlandialla tuplaantui ja samansuuntaiseen kehitykseen pyritään myös jatkossa.

 

www.eckeroline.fi   

Ryhmä- ja kokousmyynti puh. 09 2288 540

Juhlat miniristeilyllä

Yritysjuhla, vuosipäivä, pikkujoulut vai projektin päätöspirskeet? Aina on aihetta juhlaan!

Juhli aamun tai illan miniristeilyllä, skoolaa kuohuvalla ja nauti hyvästä ruoasta. Tanssi jalat tärviölle tähtiartistien säestyksellä – ja ehdi kotiin Kympin uutisille! 

Pienehkölle porukalle varaat yksityisen juhlatilan myös viihtyisästä Captain’s Loungesta. Sopivat purtavat ja juomat ennakkotilaat Captain’s Loungen omalta monipuoliselta tarjoilulistalta.

Kuva: iStock

Shoppailua merihinnoin

Matkan kuin matkan kruunaavat edulliset tuliaiset. Näitä hintoja et maista löydä!

Parfymeriassa ostajaansa odottavat selektiivisen kosmetiikan huippumerkit ihonhoitotuotteista tuoksuihin ja värikosmetiikkaan. PopUp Shop hurmaa puolestaan pohjoismaisen tyylikkäillä vaatteilla ja maailmanmerkkien trendiasusteilla.

Eckerö Marketin laaja makeis- ja juomavalikoima tyydyttää jokaisen herkkusuun tarpeet. Mikä parasta, alkukesän juhlien alla 2.4.–3.6.2019 kaikki samppanjat ja kuohuviinit ovat 10 % alennuksessa!