Kulttuuritalon Sture4 -kokouspalvelusta inspiroivat lisäpalvelut kokouksen oheen

Legendaarisen Kulttuuritalon puitteet tarjoavat mahdollisuuden unohtumattomaan kokoukseen. Viime vuonna päivitetyt kokoustilat palvelevat kaiken kokoisia tapaamisia, kahdesta hengestä yli tuhanteen ihmiseen. Kulttuuritalosta ja Sture4:stä tekee ainutlaatuisen monipuolisten ohjelmapalveluiden tarjonta.

Kokous- ja showpaketti sopii Kulttuuritalon henkeen


Kulttuuritalo tarjoaa uniikin mahdollisuuden yhdistää kokous ja konsertti. Konserttiohjelma on runsas kotimaisista artisteista kansainvälisiin klassikoihin ja nouseviin kykyihin. 

Monipuolisesti musiikista nauttiva myyntineuvottelija Anu Parviainen poimii ohjelmistosta helmiä: 

– Klassikot kuten Hans Zimmerin elokuvamusiikki tai Duke Ellingtonin perinteinen jazz uppoavat kaikkiin. Panostamme paljon myös sesonkeihin; meillä voi juhlia vappua Olavi Uusivirran tahdeissa tai pikkujoulua Manhattan Transferin rytmeissä. Stand upin ystäville sopii ilta Sami Hedbergin kanssa.

Kokous- ja showpaketti sopii luontevasti Kulttuuritalon henkeen. Tiedustele kokousaikatauluunne sopivia esiintyjiä pidemmälle tulevaisuuteen. Paketin täydentää illallinen ja väliaikatarjoilu. Iltanne on valmis helposti, keskellä Helsinkiä, ilman siirtymiä.

Kokous- ja showpaketti sopii mainiosti pikkujoulun viettoon. Kokouksen jälkeen alkavat juhlat, joiden lomassa nautitaan herkullisesta  illallisesta ja konsertista. Sture4:n keittiö taipuu myös teemallisiin illallisiin. 

– Teemaillallinen vie oikeanlaiseen tunnelmaan, kun virittäydyt mukavasti sopivalla taustamusiikilla ja mauilla, Parviainen kuvailee.

 

Loistojohannat tuovat valmennuksensa Sture4:ään

Kokeneet esiintymis- ja yritysvalmentajat Johanna Hytti ja Johanna Olsson, yhdessä Loisto-Johannat, haluavat auttaa yrityksiä luomaan stressittömän kokouksen. 

– Valmennus voi liittyä esimerkiksi stressin purkamiseen. Tuomme työn iloa ja imua, autamme hitsaamaan työporukan yhteen. Ihmisten erilaisuus on kiehtovaa; miten tiimeissä opitaan itseensä tutustumisen kautta tulkitsemaan sanatonta viestintää ja katsomaan sanojen taakse, Olsson kuvailee.

Valmennukset räätälöidään aina yrityksen tarpeen mukaan, ja niiden kirjo voi ulottua itsensä kehittämisestä vuorovaikutusvalmennukseen. Esiintymistaitojen petraamisen voi aloittaa etsimällä keinoja päästä eroon jännityksestä, tai itsevarmuus ja tunteet voivat kaivata valmennusta. Yritysjohdon tarpeista kumpuaa karismakoulutus. 

– Meiltä voi tilata Sture4:ään eripituisia koulutuksia: lyhyt setti yrityksen oman ohjelman väliin tai vaikka koko päivän valmennus avaimet käteen -tyyliin, Loisto-Johannat kertovat. 

Yksi Loisto-Johannien tuotteista on Stressivex-verkkokoulutus, jonka voi lunastaa osana valmennusta jokaisen paikallaolijan omaan käyttöön.

Sture4:n keittiö vastaa kasvisruokabuumiin

Sture4:n keittiö saa paljon kiitosta sesonginmukaisuudestaan ja kasvispainotuksestaan. Ne ovat vastaus vastuullisuustrendiin, joka kumpuaa niin tavoitteesta vähentää ruokahävikkiä kuin täyttää asiakkaiden toiveetkin. 

– Yli puolet tarjoiluista on nykyään kasvisruokaa; se tarkoittaa, että on myös isoja tapahtumia, joissa halutaan pelkästään vegeä. Yritykset korostavat omaa vastuullisuuttaan tarjoamalla tapahtumissaan arvojensa mukaisesti ainoastaan kasvisruokaa, myyntineuvottelija Anu Parviainen kertoo.

Ruoalla on merkitystä: kokouspäivään eivät sovi raskaat aamiaiset ja lounaat. Keittiön vihkiytyminen herkullisen kasvisruoan saloihin on enemmän kuin tervetullutta, ja palvelee kautta linjan.

Sture4 on uudistettu vuosi sitten, mutta uutta on luvassa myös tänä keväänä: Sture4 laajenee. Tervetuloa tutustumaan uuteen kokoustilaan!

Anu Parviainen toivottaa kokousvieraat tervetulleiksi.
Anu Parviainen toivottaa kokousvieraat tervetulleiksi.

Työhuvinvointia Linnanmäellä

Kulttuuritalo sijaitsee aivan Linnanmäen kyljessä. Naapuruksilla on hyvä diili: toista autetaan aina kun voidaan. Jos siis etsit kokoustilaa, käänny Sture4:n puoleen, jos taas kaipaat huvittavaa tekemistä, tilaa kokouksen yhteyteen Linnanmäen työhuvinvointipaketti.

– Lintsillä on lupa muuttua lapseksi. Aikuisille on tarjolla työpaikan tiimiytymistä palvelevia paketteja kuten Huvin vuoksi -tiimikisa sekä Kaikki peliin- ja Mysteeripeli-paketit. Hauskempaa tapaa viettää aikaa yhdessä ei ole, Parviainen toteaa.

 

Exit Room Helsinki

Kulttuuritalon sisälläkin pääsee ryhmäytymisen vauhtiin, kun varaa Exit Room Helsingin luoman älyjumpan. Parviainen suosittelee älyllisten haasteiden ratkomista kaiken ikäisille ja kaikille ryhmille, jotka haluavat tehdä yhdessä jotain. Älyhaasteiden parissa vierähtää helposti pari tuntia.

Eri kokoisille ryhmille voidaan räätälöidä sopiva peli kolmella eri teemalla. Arvaa mitä? sisältää mensamaisia tehtäviä. Parviainen muistuttaa, että älyjumppa parantaa muistikapasiteettia! Läpimurto vie dekkarimaailmaan ja vaatii loogista päättelyä. Ota kiinni jos (o)saat sopii isoillekin ryhmille, sillä se perustuu tiimien väliseen strategiapeliin.

– Exit Room on hyvä keino rentoutua ja huippuhauskaa etenkin, jos seurueessa on kilpailuorientoituja henkilöitä. Monesti keskustelu onnistumisesta jatkuu vielä illallisellakin; tämä on juuri oikeanlaista ryhmäytymistä, Parviainen luonnehtii.

 

KOKOUKSEN OHEEN

Kokous ja show

  • Yhdistä kokous ja konsertti

Loistovalmennukset

  • Koulutuksia ja luentoja, asiaa huumorilla höystettynä

Työhuvinvointipaketti á la Linnanmäki

  • Hauskaa koko porukalle

Exit Room Helsinki

  • Arvaa mitä?, Läpimurto tai Ota kiinni jos (o)saat -älyhaasteet

A meeting with Alvar Aalto

  • Kokouspäivä Alvar Aallon arkkitehtuurin tunnelmissa

Hevosurheiluilta Vermossa

  • Elämyksiä ja jännitystä Vermo Areenalla

sture4.fi