Kongressimessut starttaavat Messukeskuksen syksyn

Valtioneuvosto linjasi keskiviikkona 17.6. että yli 500 henkilön sisätilatapahtumia voi elokuusta alkaen järjestää, kunhan tapahtumissa huolehditaan hygieniasta, turvaetäisyyksistä ja asiakasmäärien rajaamisesta. Tapaamisrajoitusten johdosta maaliskuulta siirtynyt Kongressimessut päästään toteuttamaan 26.-27.8.2020.

- Olemme todella iloisia valtioneuvoston päätöksestä ja toivotamme Kongressimessujen asiakkaat lämpimästi tervetulleiksi Messukeskukseen. Noudatamme tarkasti viranomaisohjeita ja varmistamme kaikin mahdollisin tavoin, että Messukeskukseen on turvallista tulla, sanoo Messukeskuksen toimitusjohtaja Anni Vepsäläinen

- Tapahtuma-ala on poikkeuksellisen kevään jäljiltä sekä muutosten että mahdollisuuksien äärellä. Elokuussa tapaamme Kongressimessuilla ja palaamme uudenlaiseen arkeen starttaamaan tapahtumasyksymme. Nyt jos koskaan kannattaa tulla messuille kuulemaan tapahtuma-alan uusista mahdollisuuksista, kertoo Kongressimessujen järjestämisestä vastaavan Management Eventsin toimitusjohtaja Jenni Tolonen

Turvallisesti messuille 

Kongressimessut sijoittuvat halliin 5, ja alueeseen tutustutaan ohjattua reittiä pitkin, opastetun kulkusuunnan mukaisesti. Messukeskus on kokeneena ja osaavana tapahtumapaikkana jo viikkojen ajan tehnyt tarkkoja valmisteluja turvallista tapahtumastarttia varten. 

Messutoimintaa varten suunnitelluissa tiloissa on sujuva sisääntulo automaattiportteineen, mahdollisuus sähköiseen maksamiseen, tehokas ilmastointi, pleksein suojatut palvelupisteet ja kosketusvapaat hanat saniteettitiloissa. Sisääntuloaulat varustetaan kuluvan kesän aikana kiintein käsidesiautomaatein ja turvavälimerkinnöin. Turvavälimerkinnöistä huolehditaan myös naulakoissa, ravintoloissa ja muissa paikoissa, joihin helposti muodostuu jonoa. Lisäksi tarjolla on kasvomaskeja ja muita hygieniatarvikkeita niitä tarvitseville. Turvajärjestelyistä informoidaan ennakkoon kaikkia kävijöitä.

Asiakaskysely: 74 % kävijöistä haluaisi heti messuille 

Messualan tuoreessa asiakaskyselyssä 74 % vastaajista ilmoitti haluavansa tulla messuille heti, kun heitä kiinnostava tapahtuma taas järjestetään. Kesäkuun alussa tehtyyn kyselyyn vastasi yli 8 000 suomalaista. 

Tilaa lehti!

Tilaa digilehti!