Risteilylle aamuksi, illaksi tai koko päiväksi

Kuuden tunnin miniristeilyllä kokoustat, koulutat, virkistyt ja juhlit. Nauti Kokouskeskuksen toimivista tiloista ja asiantuntevasta palvelusta, syö hyvin Buffet Eckerössä sekä shoppaile aina edullisin merihinnoin. Risteile joko aamulla kello 9.00–14.15 tai illalla kello 15.15–21.00.

Vai viivähtäisitkö risteilyllä sittenkin myös maissa? M/s Finlandian Päivä Tallinnassa -risteily alkaa herkullisella meriaamiaisella ja jatkuu aina kiehtovassa Tallinnassa, jossa on seitsemän tuntia aikaa tutustua kaupungin monipuoliseen tarjontaan. Paluumatkalla nautitaan Buffet Eckerön illalliskattauksesta, laivan ostosmahdollisuuksista ja kotimaan ykkösartistien keikkatunnelmasta.

Tallinnassa tapahtuu

Lokakuussa avautuva suurnäyttely Egyptin loisto tuo muinaisen Egyptin taiteen samanaikaisesti Tallinnan Kumuun ja Helsingin Amos Rexiin.

Joulu alkaa marraskuussa Tallinnan joulutorilta ja jatkuu piparitaikinasta valmistettuja taideteoksia esittelevässä Piparkakkumania-näyttelyssä. Uniikeimmat joululahjat löytyvät puolestaan Katariinankujan ja Mestaripihan käsityöpajoista.

Lisää vinkkejä: www.visittallinn.ee

Herkkuhetkiä Buffet Eckerössä

Buffet Eckerön tarjoilut valmistuvat 80-prosenttisesti laivan omassa keittiössä ja pääosin kotimaisista raaka-aineista. Syksyn parhaat maut pääsevät oikeuksiinsa suomalaisten metsien antia ylistävillä Riistaviikoilla 7.10.–17.11.2020. Juhlapöytä notkuu puolestaan joulun perinteisistä herkuista ja uusista, yllättävistäkin makututtavuuksista 18.11.2020–5.1.2021.

Buffet Eckerössä nautit aina runsaista alkupaloista, lämpimien ruokalajien liha-, kala- ja kasvisvaihtoehdoista, suussa sulavista jälkiruoista sekä hintaan sisältyvistä hanajuomista. Bon appétit!

Helpot ja edulliset juhla- ja kokouspaketit

Kokouskeskuksen täydellisesti varustellut, moneen muuntautuvat tilat palvelevat kaikkia kokoustarpeita pikku palavereista yli sadan osallistujan konferensseihin. Keskuksen aulaan katetut tarjoilut kuuluvat automaattisesti kaikkiin kokouspaketteihin.

M/s Finlandialla myös juhlit ilman huolta järjestelyistä. Yritysjuhlien ja asiakastilaisuuksien pitäminen ei ole koskaan ollut näin helppoa – saavu vain valmiiseen pöytään! Hyödynnä Kokouskeskuksen helposti juhla-asuun puettavia tiloja, nauti juhla-ateria Buffet Eckerössä ja anna huippuartistien viihdyttää vieraitasi.

Kokous merellä alk. 49 €/hlö. Pikkujoulut alk. 38 €/hlö.

Huippuviihdettä
m/s Finlandialla

5.11. Martti Servo & Napander

12.11. Eini

19.11. Dingo

20.–21.11. Olli Herman & Rock ’n’ Roll Sensation

25.11. Timo Kotipelto & Netta Skog

3.12. Vicky Rosti

6.12. Jukka Kuoppamäki

10.12. Neon 2

Helinää ja helskettä Suomenlahdella

Reilu joulupöytä, edulliset ostokset ja elävän musiikin tahdittama pikkujoulutunnelma. Siinä tiivistetysti kuuden tunnin pikkujouluristeilyn parhaat palat. Juhlat alkavat työpäivän loppumetreillä, kotiin ehditään Kympin uutisille. Risteilyaika on kello 15.15–21.00.

Kerää porukka kasaan, varaa valmis risteily ja tule nauttimaan helposta hauskanpidosta Suomenlahdella!

Tilaa B2B-uutiskirje:

www.eckeroline.fi/ryhmat-ja-tilaisuudet

www.eckeroline.fi

Ryhmä- ja kokousmyynti 09 2288 540

ryhmat@eckeroline.fi