Leijonat-kokoustilassa 
kuka tahansa yltää kansallisiin suurtekoihin.
Leijonat-kokoustilassa kuka tahansa yltää kansallisiin suurtekoihin.

Kohtaamispaikka tapahtumien keskipisteessä

Original Sokos Hotel Pasila on tapahtumien sykkeessä elävä kokoushotelli, jonka helposti muunneltavat kokoustilat kutsuvat palaveeraamaan persoonallisissa täyden palvelun puitteissa lyömättömien liikenneyhteyksien varrella. Kolme suurta tapahtumapaikkaa – Hartwall Arena, Messukeskus ja Linnanmäki – sijaitsevat lyhyen kävelymatkan päässä ja julkinen liikenne kuljettaa hujauksessa keskustaan, lentoasemalle ja satamiin. Tervetuloa toimivaan Pasilaan!

Helsingin Pasilassa palveleva Original Sokos Hotel Pasila panostaa rentoon, hauskaan ja mutkattomaan kokoustamiseen. Hotellin seitsemän persoonallista kokoustilaa ammentavatkin inspiraatiota Pasilan urbaanista lähiympäristöstä ja sen tärkeimmistä maamerkeistä.

– Kokoustila Asema korostaa Pasilan roolia junaliikenteen solmukohtana, Ständi taas on oikea paikka messuhumuun virittäytymistä varten. Poppari ja Hattara vievät kokoustajat Linnanmäen tunnelmiin, Puisto puolestaan tuo palaveriin raikkaan tuulahduksen läheisestä Keskuspuistosta, hotellinjohtaja Mika Mustasilta kertoo. 

Suurin kokoustila Leijonat kielii hotellin tiiviistä yhteistyöstä Suomen Jääkiekkoliiton kanssa sekä jääkiekon merkityksestä Pasilan alueella. Leijonissa kokouksen voi aloittaa vaikkapa erotuomarin pilliin puhaltamalla ja päivän pelikuviot piirtää ihka oikealle taktiikkataululle. Vakiovarusteisiin kuuluvat tietenkin myös kypärät ja jäähyaitio.

– Luovassa huoneessa, Propellissa, ajatus lentää ja aktiivinen ryhmätyöskentely sujuu esimerkiksi aivoriihen tai työpajatyöskentelyn merkeissä. Liikettä ja hyvinvointia tukevaa kalustusta on helppo säätää eri tarpeisiin, ja parhaat ideat saattavat syntyä vaikka kokoustilasta löytyvät pullonpohjalasit nenällä tai propellihattu päässä!

Original Sokos Hotel Pasilan helposti muunneltavat kokoustilat soveltuvat jopa 170 hengelle ja taipuvat kokousten lisäksi moneen muuhunkin. 

– Samassa kerroksessa sijaitsevaan Ravintola Pasilaan mahtuu 150 juhlijaa. Näissä yksilöllisissä tiloissa vain mielikuvitus on rajana, Mustasilta maalailee. 

Runsaat ruoat ja stressitön kokous

Pasilassa kaikki kokouspäivät alkavat kuivakan kokoussämpylän sijaan monipuolisella hotelliaamiaisella, josta jokainen osallistuja löytää ruokavalioonsa sopivaa syötävää. Myös kokouslounas nautitaan maukkaasta buffetpöydästä.

– Meillä kokoustaminen on helppoa ja selkeää, sillä kaikki palvelut kokoustiloista ravintolaan löytyvät samasta kerroksesta. Myös esteettömyys on huomioitu, ravintolatoimenpäällikkö Tomi Seppälä vinkkaa.

Stressitön kokous voi kuulostaa utopialta, mutta Original Sokos Hotel Pasilassa sekin onnistuu.

– Meillä kokouksen järjestäjä voi unohtaa kokousstressin ja järjestelyjä usein kiusaavat tietokatkokset. Kokouksen yksityiskohdat pöytämuodoista ruokavalioihin ja pysäköintitarpeisiin käydään vielä puhelimessakin kootusti läpi kokousta edeltävänä päivänä, joten h-hetkellä sekä järjestäjä että osallistujat voivat keskittyä oleelliseen, Seppälä lupaa.

– Henkilökuntamme palvelee kokousvieraita isolla sydämellä. Kokouksen järjestäjät otetaan vastaan henkilökohtaisesti ja heidät huomioidaan pienillä, mutta tärkeillä teoilla, kuten vaikkapa ilmaisella pysäköinnillä ja päivän aikana pestyllä autolla. 

Kokouspäivän päätteeksi majoituskin löytyy läheltä – hotellin viihtyisistä ja tilavista huoneista.

– Ajatuksia voi tuulettaa myös kivenheiton päässä levittäytyvän Keskuspuiston lenkkipoluilla tai hotellin yhteydessä toimivalla Easy Fit -kuntosalilla. Täydellisesti varustellulla salilla voi laiteharjoittelun lisäksi nauttia myös oman aikataulun mukaan ohjatuista virtuaalitreeneistä.

Luova huone Propelli 
kannustaa ideoimaan.
Luova huone Propelli kannustaa ideoimaan.
Kokoustila Puisto tuo naapurissa 
sijaitsevan Keskuspuiston vehreyden 
myös sisätiloihin.
Kokoustila Puisto tuo naapurissa sijaitsevan Keskuspuiston vehreyden myös sisätiloihin.
Ravintola Pasila.
Ravintola Pasila.

Loistava sijainti

Original Sokos Hotel Pasilaan on helppo tulla kaikilla julkisilla kulkuvälineillä. Pasilan rautatie­asema sijaitsee naapurissa ja omalla autolla saapuvillekin on runsaasti parkkitilaa.

Raitiovaunu vie oven edestä Helsingin keskustaan ja satamiin, junalla on suora yhteys sekä keskustaan että lentoasemalle. Hartwall Arenalle, Messukeskukseen, Linnanmäelle ja Keskuspuistoon pääsee kätevästi kävellen. 

 

Sokos Hotels on Suomen vastuullisin, tunnetuin, luotetuin sekä ainoa kotimainen hotelliketju. Pasilassa on myös Green Key-sertifikaatti todisteena pitkäjänteisestä työstä kestävämmän matkailun eteen.

 

Tapahtumakeidas Pasila

Hartwall Arenan ja Messukeskuksen suurtapahtumat näkyvät Original Sokos Hotel Pasilassa huonevarauksina sekä hulinana hotellin ravintoloissa. Alueen eri tapahtumiin menijöille on usein tarjolla teemaan viritettyjä herkkuja espanjalaista ruokaa skandinaaviseen tyyliin tarjoilevassa ravintola Sevillassa. Ravintola Pasila tunnetaan puolestaan herkullisista tapahtumabuffeteista. Tunnelma on tapahtumailtoina korkealla myös  tapahtumien etko- ja jatkopaikkana toimivassa olohuonemaisessa Bar Bölessä.

Koko hotelli elää vahvasti tapahtumien mukana. Esimerkiksi toukokuussa Pasilassa raikaa Antti Tuisku, Metallica ja Mamma Mia -musikaali, ja myös henkilökunta heittäytyy rennosti tapahtumien vietäväksi.