Juhlitaan Paasitornissa!

Helsinki Congress Paasitorni tarjoaa ainutlaatuiset puitteet juhlille, kokouksille, seminaareille ja monille muille yritystapahtumille. Kymmenet erilaiset tapahtumatilat, asiantunteva palvelu, maistuvat tarjoilut ja vastuullinen toiminta ovat Paasitornin valttikortteja, jotka vakuuttavat vaativimmankin tapahtuma-asiakkaan.

Kymmeniä juhlatiloja

Helsinki Congress Paasitornissa on lähes 30 omailmeistä ja muunneltavaa juhla-, kokous- ja tapahtumatilaa 8–800 hengelle.

Vuonna 1908 valmistuneesta Juhlasalista puhuttiin jo sata vuotta sitten ”kaupungin suurimpana ja komeimpana iltamasalina”. Salin korkea katto, upeat kattokruunut ja näyttävä parvi tekevät siitä Paasitornin helmen vielä tänäkin päivänä. Talon suurimmassa tilassa järjestät unohtumattoman juhlan jopa 800 osallistujalle.

Paasitornin toiseksi suurimpaan tilaan, moderniin Sirkukseen, mahtuu jopa 280 juhlavierasta. Lämpiöön avautuvien lasiseinien ja yläosan ikkunoiden ansiosta maan alla sijaitseva tila on valoisa ja moneen tunnelmaan mukautuva. Sirkuksessa on myös kesällä täydellisesti uusittu ääni- ja kuvatekniikka, joka mahdollistaa kaikkein haastavimmatkin tapahtumatoteutukset.

Raikkaassa ja ilmavassa Siltasaari-salissa järjestät inspiroivan juhlatilaisuuden, seminaarin tai koulutuksen jopa 200 hengelle. Kaikkien kolmen tilan tyylikkäät lämpiö- ja aulatilat ovat hyödynnettävissä tervetulotiloina, cocktail- ja kahvitarjoilujen puitteina tai vaikka näyttelyiden ja musiikkiesitysten näyttämöinä.

Paasitornissa on myös lukuisia muita monipuolisia tapahtumatiloja. Missä niistä sinä järjestät juhlasi?

 

Tutustu tiloihin ja löydä omasi:

www.paasitorni.fi/tilat

 

Helsinki Congress Paasitorni

  • 30 moneen muuntautuvaa kokous-, juhla- ja tapahtumatilaa 8–800 henkilölle.
  • 170 huoneen hotelli Scandic Paasi.
  • 5 eri henkistä ravintolaa.
  • Loistavat liikenneyhteydet keskellä Helsinkiä.

 

Paasivuorenkatu 5 A, 00530 Helsinki

Puh. 09 7089 611, myynti@paasitorni.fi

www.paasitorni.fi

Facebook: Helsinki Congress Paasitorni

Instagram: @paasitorni

LinkedIn: Helsinki Congress Paasitorni

Sirkus.
Sirkus.

Vastuullinen tapahtumapaikka

Paasitornille vuonna 2012 myönnetty ISO 14001 -ympäristösertifikaatti on vahva merkki vastuullisesta suhtautumisesta ympäristöasioihin. Kestävää kehitystä edistetään muun muassa energiatehokkuutta lisäämällä ja jätteitä tehokkaasti lajittelemalla.

Paasitorni on yksi MyHelsinki.fi-sivustolle listatuista vastuullisista tapahtumatiloista, joiden tavoitteena on hiilineutraali Helsinki vuoteen 2035 mennessä. Sivuston Valitse vastuullisemmin -palvelu auttaa asiakkaita löytämään kestävämpiä helsinkiläisiä palveluntuottajia.

Lisäksi Paasitorni on lähtenyt ensimmäisten joukossa mukaan Visit Finlandin Sustainable Travel Finland -ohjelmaan, jonka sähköinen työkalu auttaa osallistuvia yrityksiä matkalla kestävän kehityksen mukaiseen matkailutoimintaan. Vaadittujen kriteerien täytyttyä yritys saa käyttöönsä Sustainable Travel Finland -laatumerkin.

Paasitornissa vastuullisuus ymmärretään myös arkkitehtonisesti ainutlaatuisen, kulttuurihistoriallisesti arvokkaan rakennuksen kunnioittamisena kaikessa toiminnassa ja muutostöissä.

Tiesitkö, että…?

Paasitorni valmistui vuonna 1908. Aikaisemmin alueella sijaitsi vuodesta 1887 toiminut 2 000-paikkainen sirkus, jonka vetonauloja olivat pyöräilevät leijonat, tanssivat hevoset ja liukumäkeä laskevat jääkarhut. Nykyinen Paasivuorenkatu kantoi vuoteen 1938 saakka Sirkuskadun, Paasivuoren puisto puolestaan Sirkuspuiston nimeä.

Paasitornin raikas ruokafilosofia kruunaa juhlan

– Paasitornin kaikissa tarjoiluissa painotetaan raaka-aineiden kotimaisuutta ja satokausiajattelua. Sillä varmistetaan myös tarjoilujen tuoreus ja ensiluokkaisuus, kertoo Paasitornin keittiö-toimenpäällikkö Mikael Kyyhkynen.

Omassa keittiössä käsityönä valmistuviin juhlaherkkuihin poimitaan parhaat palat useista ruokakulttuureista.

– Kotimaisista klassikoista välittyy tunne oman kylän järvien, peltojen ja metsien antimista, niiden uniikista makumaailmasta sekä suomalaisesta omavaraisuudesta ja tinkimättömyydestä. Kansainväliset, mutta kotimaisista aineksista toteutetut annokset vievät herkuttelijan puolestaan uusiin eksoottisiin maisemiin.

Ruuan alkuperä kiinnostaa nykyään yhä useampaa syöjää.

– Lähituottajia ja sesongin raaka-aineita suosimme aina, kun mahdollista. Lisäksi naudan, porsaan ja siipikarjan liha on meillä aina suomalaista, Kyyhkynen sanoo.

Myös ympäristöä säästäviä kasvis- ja vegaaniruokia lisätään listoille koko ajan.

– Ympäristöasiat huomioidaan Paasitornin keittiössä monina muinakin käytännön tekoina. Niitä ovat esimerkiksi hiilivapaan sähkön käyttäminen ja turhan muoviroskan vähentäminen.

Ruokahävikkiä vastaan taistellaan muun muassa uuden ResQ-sovelluksen avulla, joka on ollut Paasitornin käytössä tammikuusta lähtien.

– Sovelluksen avulla ylijäävää ruokaa myydään asiakkaille omakustannehintaan, Kyyhkynen selventää.

– Sovellus on otettu hyvin vastaan ja vakiokäyttäjiä on kertynyt kunnioitettava joukko. On ilo nähdä, kuinka hävikkiruoka menee biojäteastian sijaan parempiin suihin.

Mikael Kyyhkynen.
Mikael Kyyhkynen.