”Jokaisesta kohtaamisesta voi oppia”

Tällä palstalla tapahtuma-alan ammattilainen kertoo inspiraation lähteensä.

”Olen aina inspiroitunut luovista ihmisistä ja esiintyjistä, mutta myös oman arkensa sankareista, joilla on unelmia ja jotka toteuttavat niitä määrätietoisesti. Työssäni saan onnekseni tutustua tämänkaltaisiin fantastisiin ihmisiin. Jokainen kohtaaminen opettaa elämästä jotain uutta, samoin jokainen tapahtuma. Paras palkka on se, kun ihmiset tulevat halaamaan tapahtuman jälkeen.

Minulla on yrittäjätaustaa ajoilta, kun asuin vielä Virossa. Suomeen muutin vuonna 1995. Olin pitkään kotiäitinä ja työskentelin vaateliikkeessä, kunnes ajatus oman yrityksen perustamisesta alkoi jälleen kyteä. Lopulta luova ja kupliva luonteeni ohjasi minut tapahtuma-alalle. Nyt yritykselläni on ikää 13 vuotta.

Tällä hetkellä keskitymme Suomessa ja lähialueilla järjestettäviin tapahtumiin ja matkoihin sekä keväältä siirtyneisiin tapahtumiin. Viime aikoina työelämässä erityisesti markkinointi on vetänyt minua puoleensa. Olen opiskellut digitaalista markkinointia ja sain myös merkonomitutkinnon suoritettua.

Arjessa minua kannattelee optimistinen tulevaisuuteen luottaminen. Uskon, että meille ei anneta enempää kuin voimme kantaa. Suurin voimavarani on perheeni, johon kuuluvat aviomies, joka on minulle kuin kallio, aikuiset tyttäret ja Hupi-koira. Moni ei ehkä tiedä taiteellisuuttani ja sitä, että olen harrastanut maalausta ja grafiikkaa ja että töitäni jopa tilattiin. Pitkästä aikaa pensseliin tarttuminen on tuonut vastapainoa arkeen, ja parhaillaan opettelen akryylimaalauksen saloja.”

 

Tiina Lehtovaara

toimitusjohtaja

Abelita Travel and Events

Näitä suosittelen:

Henkilö

Eka Ruola

”Hasan & Partners Groupin pitkäaikaisena toimitusjohtajana työskennelleen Eka Ruolan puheenvuoro ja tapa esiintyä eräässä tapahtumassa viime vuonna teki minuun suuren vaikutuksen. Myöhemmin vastaan tuli hänen kirjoittamansa artikkeli, josta mieleeni jäi sanoma ´Luovuus on tulevaisuuden tärkein taito´. Keväällä Ruolan sanoma kolahti uudelleen. Se sopii erityisesti tähän aikaan, sillä nyt kysytään luovuutta. Monien on ollut pakko mennä eteenpäin luovuudella ja poistua omalta mukavuusalueeltaan.”

 

KIRJA

Michelle Obama: Minun tarinani

”Elämäkerrat kiehtovat minua. Erityisesti viimeisimpänä lukemani Michelle Obaman Minun tarinani inspiroi minua. Michelle Obama ei ole ainoastaan ykkösnainen, vaan ennen kaikkea vahva nainen, hyväntekijä ja mahtava persoona. Kirja on osoitus siitä, että jokaisella on samanlaiset mahdollisuudet menestyä ja ponnistaa vaatimatto-mistakin oloista. Tarinaa lukiessa sekä itketti että nauratti.”

 

MEDIA

Tapahtuma-alan ammattilehti

”Odotan aina kovasti uusimman Eventon ilmestymistä. Evento sisältää viimeisintä tietoa tapahtumarintamalta ja pitää ajan tasalla uusimmista trendeistä. Tarinat ihmisistä yritysten takana, alan ammattilaisten kokemukset ja ajatukset ovat mieleeni.”

Julkaistu Evento-lehdessä 4/2020.

 

Tilaa Evento!

Tilaa digilehti!

Sulje mainos Tilaa Evento