Norex huolehti myös huhtikuisen Evento Awardsin juomatarjoiluista.
Norex huolehti myös huhtikuisen Evento Awardsin juomatarjoiluista.

Hyvä juoma on tapahtuman kruunu

Norex on alkoholialan suomalainen spesialisti, joka tuntee kotimaan markkinoiden toiveet ja haasteet kuin oman viinikellarinsa. Espoolainen perheyritys on innovatiivinen ja vastuullinen tapahtumatarjoilujen kumppani, jonka laajasta valikoimasta löytyy satoja eri tuotenimikkeitä viineistä väkeviin ja trendijuomista ikiaikaisiin klassikoihin.

Tapahtumatarjoilujen asiantuntija

Alkoholialan maahantuoja Norex on alansa rautainen ekspertti, jonka erityisosaamisen keskiössä ovat viinit, väkevät ja niiden avulla luotavat tapahtumaelämykset. Norexin osaava henkilökunta tuntee tuotteensa ja pitää huolen siitä, että tapahtuman juomatarjoilut osuvat nappiin kerta toisensa jälkeen.

Norexin toimistot sijaitsevat Espoossa ja Oulussa, ja yrityksen aktiivinen myyntiverkosto kattaa koko Suomen.

– Kun tapahtuman järjestäjä on meihin yhteydessä, kartoitamme hänen tarpeensa ja räätälöimme hänelle sopivan ratkaisun juomien valintaan. Voimme vierailla hänen luonaan tai hän voi tulla kylään viinikellarillemme Espooseen, sanoo Norexin Sales Team Leader Kaj Koskinen.   

Norexilla on tuotteet kohdillaan. Laaja valikoima palvelee ravintola-alaa ja auttaa luomaan asiakkaille unohtumattomia elämyksiä. Norexilaisten kanssa yhteistyö sujuu – he tietävät, mitä tekevät ja mistä puhuvat.”

Samuil Angelov

Ravintoloitsija, sommelier

– Tavatessamme onnistuu myös juomien maistelu, mikä on tietenkin tärkeä osa päätöksentekoa. Asiantuntijamme neuvovat juomien valinnassa sekä tapahtuman luonteeseen ja muihin tarjoiluihin sovittamisessa.

Tiivis yhteistyö päämiesten kanssa pitää Norexin tuotesalkun kiinnostavana ja trendikkäänä. Klassikoiden ja trendien lisäksi vastataan myös entistä tiedostavamman kuluttajakunnan vaatimuksiin.

– Esimerkiksi viineissä luomutuotannon rooli vahvistuu entisestään. Tämänkaltaiset suuntaukset näkyvät selvästi myös meidän tuotevalikoimassamme.

 

Tarinoiva perheyritys

Jo yli 35 vuotta alkoholialalla toiminut Norex on perheyritys, joka noudattaa pehmeitä arvoja sekä toiminnassaan että valikoimassaan.

– Edustamiemme tuotteiden taustalla on usein perhe tai yksityinen yritys, kertoo isänsä Henrikin jalanjäljissä kulkeva toimitusjohtaja Tomas Lönnberg.

Yhteistä kaikille Norexin edustamille tuottajille onkin yksilöllisyys ja pullon sisältöön vangittu persoonallinen kädenjälki.

– Sukupolvelta toiselle kulkeutuneet kertomukset sekä vuosikymmenten kuluessa hioutunut osaaminen erottavat tuotteemme massasta ja takaavat niiden tinkimättömän laadun.

Myös asiakassuhteissa panostetaan pitkäaikaiseen yhteistyöhön.

– Pitkäikäisimmät edustuksemme ovat olleet yrityksen kasvussa mukana alusta alkaen. Juuri tähän pitkäjänteisyyteen uskomme ja panostamme tänäkin päivänä, Lönnberg vakuuttaa.

Espoon viinikellarissa viinejä maistelevat norexilaiset 
Tomas Lönnberg, Olli Lindsten, Anssi Lehtinen, Andreas Fanta, Juha Rantala ja Nina Walldén.
Espoon viinikellarissa viinejä maistelevat norexilaiset Tomas Lönnberg, Olli Lindsten, Anssi Lehtinen, Andreas Fanta, Juha Rantala ja Nina Walldén.

Wolfbergerin ja Norexin pitkäaikaiseen kumppanitaipaleeseen mahtuu ikimuistoisia hetkiä sekä työn touhusta että juhlahumusta. Norexin tiimin ainutlaatuinen synergia koostuu huippuosaajien ammattitaidosta, sammumattomasta motivaa­tiosta sekä ystävällisestä palvelu­asenteesta, joka siivittää myös kumppanit ja asiakkaat huippu­tuloksiin.

Norexin kanssa työskentely ei ole vain tuottajan ja jakelijan yhteistyötä, vaan kumppanuutta parhaimmillaan. Tällaisen tiimin kanssa on ilo työskennellä!”

Margaux Bruckert

Export Manager, Wolfberger Winery

Norex Selected Brands

  • 47 tuottajaa 18 maasta
  • 382 tuotenimikettä
  • 2 toimistoa (Espoo ja Oulu) sekä läpi Suomen palveleva myynti
  • 18 työntekijää, joiden joukossa sommelier, tuotekouluttaja ja baarimestari
  • Liikevaihto yli 24,5 milj. euroa (2016); kasvua 20 % vuosina 2011–2016
  • Liikevaihdon jakauma: 75 % viinit, 20 % väkevät, 5 % muut

www.norex.fi

*KAUPALLINEN YHTEISTYÖ