Pikkujoulut miniristeilyllä

Kuuden tunnin iltaminiristeily luo takuuvarmat puitteet onnistuneille pikkujouluille. Polkaise juhlat käyntiin työpäivän loppumetreillä ja palaa kotiin Kympin uutisille. Risteilyaika on kello 15.15–21.00.

M/s Finlandian pikkujoulupaketti sisältää matkaliput kuuden tunnin miniristeilylle, Juhlapöydän jouluherkut Buffet Eckerössä ruokajuomineen sekä laivan monipuolisen viihde- ja ostostarjonnan.

Pakettia voi täydentää myös etukäteen ostettavilla drinkkikupongeilla, jotka toimivat maksuvälineenä kaikissa laivan baareissa ja ravintoloissa.

Pikkujoulut iltaminiristeilyllä alk. 36 €/hlö

 

Joulun makuja Buffet Eckerössä

Buffet Eckerön Juhlapöytä on katettu 13.11.2019–8.1.2020. Kotimaisista raaka-aineista koottu kattaus notkuu joulun perinteisistä herkuista ja uusista, yllättävistäkin makututtavuuksista, joista 80 prosenttia valmistetaan käsityönä laivan omassa keittiössä.

Nauti runsaista alkupaloista, lämpimien ruokalajien liha-, kala- ja kasvisvaihtoehdoista, suussa sulavista jälkiruoista sekä hintaan sisältyvistä hanajuomista. Bon appétit!

Jouluinen palaveri ja joululounas

Vie asiakkaasi joululounaalle tai pidä jouluinen palaveri kuuden tunnin aamuminiristeilyllä. Tarvittaessa ehdit iltapäivällä vielä paketoimaan työpäivän toimistolle. Risteilyaika on kello 9.00–14.15.

Aloita m/s Finlandian Kokouskeskuksessa yhteenvedolla päättyvän vuoden tapahtumista ja suunnittelemalla tulevaa. Samalla nautit kokouspakettiin kuuluvista aamupalatarjoiluista. Virallisen ohjelman jälkeen on aika heittää vapaalle ja siirtyä herkuttelemaan joulun parhailla mauilla katettuun Buffet Eckerön Juhlapöytään.

Koko päivä yhtä juhlaa

Aamulla laivalle, illaksi kotiin! M/s Finlandian Päivä Tallinnassa -risteily alkaa herkullisella meriaamiaisella ja jatkuu aina hurmaavassa Tallinnassa – seitsemässä tunnissa ehdit nauttia Raatihuoneentorin perinteisistä joulumarkkinoista ja aimo annoksesta kaupungin muuta tarjontaa. Paluumatkalla herkuttelet Buffet Eckerön jouluisessa Juhlapöydässä ja pistät jalalla koreasti huippuartistien tahdissa.

Mikäli seitsemän tuntia ei riitä, voit sukeltaa Tallinnan joulunalustunnelmaan vieläkin perusteellisemmin. Eckerö Linen edullisista hotellipaketeista löydät aina sopivan vaihtoehdon.

Tallinnan joulu

Euroopan parhaaksi valittu Tallinnan joulutori avaa porttinsa marraskuun puolivälissä. Älä unohda myöskään supersuosittua Piparkakkumania-näyttelyä, jonka kaikki taideteokset on valmistettu piparitaikinasta. Joulukoristeiden ihmemaahan sukellat sisustusmyymälä Shishissä, jonka upean myymälän löydät Noblessnerin vanhalta sukellusvenetelakalta trendikkäästä Pohjois-Tallinnasta.

Lisää jouluvinkkejä: www.visittallinn.ee

 

Joululahjat merihinnoin

Eckerö Market & Parfymeria sekä PopUp Shop ovat täynnä joulun tunnelmaa ja parhaita lahjavinkkejä. Laivalta löydät joulun laatujuomat, suosikkimakeiset, tuoksu- ja kasvohoitopakkaukset sekä muodikkaat asusteet ja pehmeät paketit.

M/s Finlandian merihinnat ovat aina edulliset, ja joulun alla laiva on lastattu lukuisilla erikoistarjouksilla. Täällä ei tonttujen tarvitse stressata, vaan pukinkontti täyttyy käden käänteessä!

 

Huippuviihdettä Itämerellä

7.11. Elonkerjuu

13.11. Hovimuusikko Ilkka

14.11. Ressu Redford

21.11. Nina Tapio & Vallu Lukka goes Abba

27.11. Neumann Duo

28.11. Arttu Wiskari

5.12. Jiri Nikkinen Beatles Tribute

12.12. Stig

19.12. Eini

 

 

www.eckeroline.fi

Ryhmä- ja kokousmyynti 09 2288 540