Ruokatarjonnan suunnittelusta vastaava keittiöpäällikkö Atte Pasi houkuteltiin tehtäviinsä Facebookin pääkonttorilta Irlannista. Ravintolatoiminnanjohtaja Anne Nyberg pitää langat käsissään toimiston puolella.
Ruokatarjonnan suunnittelusta vastaava keittiöpäällikkö Atte Pasi houkuteltiin tehtäviinsä Facebookin pääkonttorilta Irlannista. Ravintolatoiminnanjohtaja Anne Nyberg pitää langat käsissään toimiston puolella.

Hartwall Arenan uudistunut ravintolamaailma: Uusia elämyksiä joka käynnillä

Yli 15 000 ihmistä mahduttavalla Hartwall Arenalla viihtyy vuosittain lähes miljoona vierasta. Maailmantähtien keikkojen, luistelevien Disney-prinsessojen ja Jokerien KHL-otteluiden lisäksi kaikkien tuntema tapahtumakeskus taipuu monen kokoisten ja näköisten yritystapahtumien areenaksi.

Pandemia sulki Hartwall Arenan ovet, mutta toimettomiksi Pasilan aseman kupeessa ei jääty. Poikkeusaika hyödynnettiin ravintoloiden mittavaan uudistustyöhön.

– Olemme uusineet kaikki ravintolatilamme ja pikaruokapisteemme loisteliaaseen kuntoon, uudistaneet ravintolakonsepteja ja nostaneet fast casual -syömisen aivan uudelle tasolle. Tilat ovat nyt entistä ehommat ja valmiina vastaanottamaan vieraita sekä suurtapahtumissa että pienemmissä yritystilaisuuksissa, sanoo ravintolapalveluista ja niiden uudistuksista vastaavan Food&Events Tapahtumaravintoloiden ravintolatoiminnanjohtaja Anne Nyberg.

Hartwall Arenalla on totuttu kestitsemään hyvin erilaisia yleisöjä, usein vain päivän tai parin päässä toisistaan. Se vaatii monipuolisuutta ja muuntautumiskykyä myös ruokatarjonnalta, joka yltää street foodista gourmet-annoksiin ja vaihtelee tapahtumien mukaan.

– Esimerkiksi käytävämyyntipisteistämme löytyy perhetapahtumissa lapsille maistuvia herkkuja, Céline Dionin konsertissa valikoimiin tulevat sushi- ja salaattikulhot. Jääkiekko-otteluissa suosituimpia ovat perinteiset hodarit ja kanakorit, jotka toki pysyvät listalla kaikissa tapahtumissa, kertoo Hartwall Arenan keittiöpäällikkönä uudistusten keskellä aloittanut Atte Pasi.

Tavoitteena on houkutella tapahtumavieraita entistä vahvemmin myös etkoille ja jatkoille.

– Ravintoloissamme kelpaa syödä ennen musiikkielämystä sekä istua iltaa kiekkotrillerin jälkeen, Nyberg ja Pasi muistuttavat.

– Lisäksi ravintolatilamme soveltuvat lukuisiin yritystilaisuuksiin kokouksista koulutuksiin ja seminaareista pian ajankohtaisiin pikkujouluihin. Tapahtumakeskuksena olemme Suomen suurin, mutta tilojen omilla sisäänkäynneillä ja lähes rajattomalla muuntautumiskyvyllä loihdimme viihtyisän ympäristön myös pienempiin tapahtumiin.

Deli-pisteet.
Deli-pisteet.

Tapahtumien mukaan muuntautuvat Deli-pisteet

Uudistunut ravintolatarjonta näyttää, tuoksuu ja maistuu erilaiselta eri tapahtumien yleisöille. Käytävämyyntipisteiden ilme vaihtuu valaistuksella ja digitaalisilla näytöillä. Myös ruokatarjonta elää tapahtuman mukaan — tosin ikivihreät klassikot ovat aina listalla.

The Cave.
The Cave.

The Cave

Jokereiden Mörköluolanakin palvelevassa VIP-­tilassa syö, juo ja viihtyy 220 vieraan joukko. Peruskallioon louhitun ravintolan oma baaritiski, sisäänkäynti ja wc:t mahdollistavat yksityisen juhlahumun myös erillään Hartwall Arenan muista tiloista.   

 

Lanson Lounge.

Lanson Lounge

Tyylikkään valkoisesta näköalaravintolasta avautuvat täydelliset näkymät koko areenalle. Seuraa jääkiekkoa tai keskilavakonserttia samalla illallista nauttien ja skoolaa samppanjabaarin kuohuvilla antimilla. 180 asiakaspaikasta istumapaikkoja on 128.

First Lounge.
First Lounge.

First Lounge

Aitioasiakkaiden uudessa ravintolassa on oma sisäänkäynti tapahtumiin, mutta ensin nautitaan drinkit! Ykkösluokan elämyksiä ja aitoa loungetunnelmaa on tarjolla myös illan tapahtumien jälkeen.

Platinum Lounge.
Platinum Lounge.

Platinum Lounge

Alakatsomotasolla sijaitseva tyylikäs ravintola soveltuu muun muassa seminaareihin, yritystapahtumiin, pikkujouluihin ja areenatapahtumien VIP-tilaksi. Jopa 600 hengen illalliseen taipuvan tilan tunnelma vaihtuu eri sävyisillä valoilla sekä katosta laskeutuville sermeille heijastettavilla logoilla ja kuvilla. Kattolamppujakin on kaikkialla kaksi paria: toiset laskeutuvat pöytien ylle, toiset piiloutuvat kattorakenteisiin.

Meeting Center.
Meeting Center.

Restel Food&Events Meeting Center

Monipuolisen kokous- ja juhlatilan toinen kerros on suunniteltu kokouksille ja seminaareille. Kattavalla AV-välineistöllä varustetussa 50—230 henkilön kokoustilassa järjestät niin kokoukset, seminaarit, messutapahtumat, illalliset kuin cocktailtilaisuudetkin.

Neljännestä kerroksesta löytyy puolestaan tyylikäs ja avara juhlatila, jossa ovat käytettävissä valkokangas, videotykki, esiintymislava sekä langaton netti. 120 asiakaspaikan muunneltavassa tilassa ruokailu onnistuu sekä pöytiintarjoiluna että buffet- muotoisena.

Golden Star.
Golden Star.

Golden Star

1 000 hengen tilavassa klubiravintolassa herkutellaan ja nautitaan vaikkapa livemusiikista, ravintolan omalla lavalla kun pääsee aitoon areenakeikan tunnelmaan myös pienemmissä tilaisuuksissa.

Legazy.
Legazy.

Teemaravintola Legazy

Tilavassa ja viihtyisässä 120 hengen ravintolassa järjestät yritystapahtuman tai yhdistät ruokailun johonkin Hartwall Arenan lukuisista tapahtumista. Herkuttele kaikessa rauhassa ennen illan konserttia tai lätkämatsia ja siirry areenatasolle kiireettä oman sisäänkäynnin kautta! Areenan historiaa esittelevässä ravintolassa ruuat nautitaan Sakke Järvenpään suunnittelemilta meksikolaishenkisiltä lautasilta, lisäksi vieraiden käytössä ovat videotykki, valkokangas, langaton netti sekä mikrofoni.

Warabino.
Warabino.

Sushiravintola Warabino

Sushibuffetissa tarjoillaan Suomen todennäköisesti parasta sushia — kumppanina toimii nimittäin Järvenpään Citymarket, joka on niittänyt mainetta paitsi Euroopan suurimpana sushivalmistajana, myös Japanin parhaan sushiriisin tarjoajana.

25 vuotta ”Hartsua”

Harwall Arena avasi ovensa puhelinnumeroonsa ikuistettuna päivänä: 02 04 1997.

Hallia avaamaan kutsuttiin prinsessa Diana, jonka avustaja pian pahoitteli hänen kuninkaallisen korkeutensa kiireitä. Tilalle saatiin presidentti Martti Ahtisaari.

Hartwall Arenan ensimmäinen tapahtuma oli Beach Boysin konsertti. Bändi itsessään olisi tiloja tuskin täyttänyt, mutta uteliaisuus uutta hallia kohtaan sai Suomen liikkeelle.

Ennen ensimmäistä keikkaa esiintymispaikan toimivuus oli varmistettu lähes vuorokauden kestäneellä testisessiolla. Aamulla viihdyttivät Smurffit, sen jälkeen Nylon Beat ja XL5. Illan tullen lavalle nousi Jari Sillanpää ja yöllä homma viimeisteltiin teknoreiveillä.

Uuden tapahtumakeskuksen haluttiin alusta asti olevan paljon muutakin kuin kauniit kuoret: ohjelma oli viimeisen päälle, henkilökunta ammattitaitoista ja yleinen fiilis koko talossa erinomainen. Niiltä osin mikään ei ole neljännesvuosisadassa muuttunut.

Ole yhteydessä!

Hartwall Arenan ravintoloiden myyntipalvelu: ravintolat.hartwallarena@restel.fi 

020 419 4101        

hartwallarena.fi

                 

Sulje mainos Tilaa Evento