Eventon puhujatärpit Kongressimessuille

Kongressimessujen molemmat messupäivät ovat täynnä innostavia puheenvuoroja ja tuhteja tietopaketteja. Evento poimi ohjelmasta omat puhujasuosikkinsa.

Tutustu kaikkiin puhujiin, näytteilleasettajiin ja aikatauluihin: kongressimessut.fi

Kuinka olla pikkasen röyhkeämpää?

Jenni Janakka
Puhetaiteilija

Jenni Janakka on röyhkeyden puolestapuhuja, joka kannustaa kehtaamaan. Kirjailijana, käsikirjoittajana ja podcastaajanakin tunnetun asennemuijan mukaan jokaisen on tärkeää tunnistaa oma osaamisensa, sanoittaa se ja olla siitä ylpeä. Itseään saa ja pitääkin kehua!

Uransa näyttelijänä aloittanut Janakka on pitkän linjan esiintyjä, jonka viihdyttävät ja informatiiviset luennot yhdistävät fiksuuden ja hauskuuden. Varma valinta kuplivan inspiroivaa puheenvuoroa etsiville!

Kaikki menee aina hyvin; joskus onnistuu, joskus oppii

Tuomo Meretniemi

Purjehtija, yrittäjä

Tuomo Meretniemi on innostava ja inhimillinen erikoistilanteiden ja epävarmuuden kokemusasiantuntija. Monet dramaattiset poikkeustilanteet Suomen suurimman matkanjärjestäjän toimitusjohtajana ja sittemmin lapsiperheen kanssa maailman valtamerillä purjehtiessa ovat muokanneet hänestä toiminnan ihmisen, joka auttaa miehistöään näkemään ongelmien sijaan ratkaisuja.

Meretniemi tietää, miltä tuntuu, kun liiketoiminnan edellytykset muuttuvat radikaalisti. Hän tietää, millaista on johtaa tuhansien suomalaisten evakuointioperaatiota Kaakkois-Aasian tsunamin jälkeen. Hän tietää senkin, miten voi säilyä selväjärkisenä maailman meriä kolmilapsisen perheen kanssa kyntäen.

Meretniemen maanläheinen ja humaani lähestymistapa saa pohtimaan tuttujakin asioita uusista näkökulmista. Omakohtaiset esimerkit ja tarinat kertovat, miten kuka tahansa voi voittaa vaikealta tuntuvat tilanteet ja toteuttaa villeimmätkin unelmansa.

Motivaation viisi pilaria

Anssi Rantanen

Kasvun asiantuntija, yrittäjä, Growth Triben maajohtaja

Anssi Rantanen on yrittäjä, ex-googlelainen, kasvustrategi ja Nordic Business Forumin puhujakilpailun kahden vuoden takainen voittaja.

Uransa aikana Rantanen on nähnyt, kuinka maailman parhaat organisaatiot toimivat myynnin, markkinoinnin, tiimihengen ja johtamisen pelikentillä. Oppimaansa hän jakaa tutkittua tietoa ja omakohtaisia kokemuksia inspiroivasti yhdistellen. Lisäksi hän antaa kuulijoilleen konkreettisia välineitä työn ja osaamisen kehittämiseen, jotta nämä voisivat tulla paremmiksi versioiksi itsestään sekä yksilöinä, tiimeinä että organisaatioina.

Miten rakennetaan oikein toimimisen kulttuuri?

Niina Ratsula

Eettisen liiketoiminnan asiantuntija

Niina Ratsulan missiona on edistää eettistä ja vastuullista työelämää. Sen hän tekee korostamalla yrityskulttuurin merkitystä kauniiden sanojen ja lupausten rinnalla.

Vastuullisuus ei ole pelkästään kilpailuetu, vaan elinehto tulevaisuuden kestävälle organisaatiolle. Organisaation vastuullisuuden ytimessä ovat eettisesti kestävä toimintakulttuuri ja sen vaalimiseksi rakennetut yhteiset pelisäännöt. Yhä useampi yritys laatii ja julkaisee eettiset periaatteensa ohjenuoraksi henkilöstölle, asiakkaille ja muille sidosryhmille, mutta miten ohjeiden toteutuminen käytännössä varmistetaan?

Miten johtaa hyvinvointia ja tukea yhteisöllisyyttä?

Emilia Vuorisalmi

Lääkäri, yrittäjä, kirjailija

Emilia Vuorisalmi on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin, luovuuden voiman, rohkeuden ja unelmiin uskomisen asiantuntija. Hän kannustaa kulkemaan rohkeasti ja sisintään kuunnellen kohti itselle merkityksellisiä, iloa tuottavia asioita.

Vuorisalmen puheenvuorossa yhdistyvät hänen oma tarinansa, tiede ja tunteet. Konkreettiset neuvot tasoittavat tietä hyvinvoinnin lisäämiseen ja tavoitteiden saavuttamiseen. Oletko sinä valmis voimaan hyvin?

Paneelikeskustelu: Edustavuus, henkilöbrändi ja menestyksen tiekartta

Paneelikeskustelua vetää arvostrategi Jaana Villanen. Panelisteina poliitikko Maria Guzenina, taidemaalari Johanna Oras, tyylikonsultti Leena Sarvi ja missikeisarinna Sunneva Sjögrén.

Julkaistu Evento-lehdessä 4/2021.

Sulje mainos Tilaa Evento