– Haku on helppoa. Syötä ensin tapahtumasi päivämäärä ja paikkakunta, ja kerro haluatko vetonaulaksesi laulajan, taikurin tai vaikkapa punkbändin. Halutessaan hakua voi tarkentaa syöttämällä tiedot muun muassa hintaluokasta ja tapahtuman luonteesta, kertovat palvelun perustajat Sami Koskela ja Sami Charmi

– Kun hakuehtoihin sopivien esiintyjien listalta löytyy mieluinen artisti, voi hänet varata keikalle saman tien ja suorittaa maksun luottokortilla tai PayPalin kautta. Myöhemmin esiintyjä kannattaa vielä käydä arvostelemassa sivustolla.

BookTheArtists on hyvä markkinapaikka myös esiintyjille.

– Esiintyjäprofiili, palkkio ja aikataulu ovat kaikki artistin itsensä muokattavissa. Tavoitteemme on luoda sivustosta vilkas markkinapaikka, joka lisää alansa rautaisten osaajien tunnettuutta, asiakaspohjaa ja omaehtoista toimintaa, Koskela ja Charmi sanovat.

Palvelusta löytyy jo nyt noin 150 artistia, joista tunnetuimpiin kuuluvat stand up -koomikko Ali Jahangiri ja uutta tuloaan tekevä The Duplo. Huhtikuun puolivälissä palvelun tekijätiimiin saatiin mukaan myös kulttuurin moniottelija, näyttelijä Riku Nieminen.

booktheartists.com