Kuvassa: Jami Palsa, Hjallis Harkimo, Pasi Latva ja Mika Sulin.
Kuvassa: Jami Palsa, Hjallis Harkimo, Pasi Latva ja Mika Sulin.

Elämys Group yhdistää hospitality-, matka- ja majoituspalvelut samalle luukulle – Starsquad mukana myyntivetoisessa, teknologiapainotteisessa tytäryhtiössä Elämys Livessä

Matka- ja tapahtumayhtiö Elämys Group sekä hospitality-myyntiin keskittynyt Starsquad yhdistivät palvelujaan. Starsquad on vähemmistöosakkaana Elämys Groupin uudessa tytäryrityksessä Elämys Livessä, joka tarjoaa tapahtuma- ja hospitalitymyyntiä one-stop-shop-periaatteella.

Elämys Group ja Starsquad kertoivat tiedotteessaan tammikuussa yhdistävänsä voimiaan.

Muutos on osa Elämys Groupin laajempaa kasvuohjelmaa, jossa yhtiö tavoittelee markkinoita voimakkaampaa kasvua uuden teknologian, yrityskauppojen ja uusien liiketoimintojen avulla. Elämys Group teki viime vuonna osakekaupat OK-Matkat oy:n kanssa ja liiketoimintakaupan Suomen Matka-Agentit oy:n kanssa. Lisäksi Elämys Group teki osakekaupat teknologiayhtiö Blue Sky Travel oy:n kanssa, ja se on toteuttanut koronapandemian aikana mittavan it-uudistuksen.

Starsquadin kanssa solmitun kumppanuuden myötä molempien yritysten hospitalitypalvelut ja -myynti keskitettiin Elämys Groupin uuteen tytäryhtiöön Elämys Liveen. Toimella pyritään vastaamaan urheilu-, viihde- ja kulttuuritapahtumien kasvavaan ja monipuolistuvaan kysyntään. 

Starsquad jatkaa toimintaansa eri tapahtumien, kuten esimerkiksi Urheilugaalan, oikeuksien omistajana ja kehittäjänä sekä tapahtuma- ja sponsorointialan asiantuntijaorganisaationa.

Elämys Liven Chief Operation Officerina on aloittanut aloittaa Elämys Groupin urheiluasiakkuuksista vastannut Jami Palsa. Elämys Liven asiakkaiden käytössä ovat lisäksi Starsquadin omistajien Mika Sulinin sekä Hjallis ja Joel Harkimon osaaminen urheilu- ja viihdebisineksestä.

Palsa raportoi Elämys Groupin konsernijohtaja Pasi Latvalle.

Elämys Groupin hallituksen puheenjohtajana jatkaa Jussi Viskari. Häni on keskittynyt yritysjärjestelyihin, rahoitustoimintaan ja pitkäaikaisiin hankkeisiin liittyviin neuvotteluihin. Elämys Groupin varatoimistusjohtajan Aarni Kotilaisen vastuulla on emoyhtiön ja tytäryhtiöiden kehityshankkeet.

Uusia myyntikanavia ja tulonmuodostusmahdollisuuksia

Yhdistymisellä yritys pyrkii tuomaan tapahtumajärjestäjille uusia tulonmuodostusmahdollisuuksia, tuotteita ja myyntikanavia. Varausjärjestelmä voidaan esimerkiksi integroida suoraan tapahtumanjärjestäjän omille sivuille. Matkapalvelut paketoidaan esimerkiksi osaksi lippukokonaisuutta. Loppuasiakkaalle suunnatut teknologia-alusta ja varausjärjestelmä mahdollistavat tapahtumalipun lisäksi esimerkiksi logistiikka- ja majoituspalveluiden varaamisen.

Elämys Live on jo jääkiekon MM-kotikisojen virallinen hospitality-pakettien myyntikumppani. Yritys myy VIP-paketteja Tampereella ja Helsingissä keväällä 2022 pelattaviin kisoihin. Elämys Liven emoyhtiö Elämys Group on myös kisojen virallinen incoming-kumppani, ja vastaa kisojen matkapaketoinnista kansainvälisille ja kotimaisille vieraille. 

Myös salibandyn MM-kisaliput ovat myynnissä Elämys Liven kautta.

Elämys Group

  • Elämys Liven emoyhtiö ja enemmistöosakas
  • suomalainen, uuden sukupolven matkailukonserni
  • liikevaihto vuonnaa 2019 oli 25 miljoonaa
  • palvelee kuluttaja- ja yritysasiakkaita usealla matkailun osa-alueella urheilu- ja aktiivimatkoista liikematkoihin ja tapahtumajärjestämiseen
  • brändejä ovat muun muassa Elämysmatkat, OK-Matkat, Matka-Agentit ja liikematkatoimisto Menestys
  • voittanut viime vuosina useita kansainvälisiä palkintoja matka- ja tapahtuma-alalla innovatiivisesta sekä tuloksellisesta työstään matka- ja tapahtuma-alojen välisten rajojen yhdistäjänä

Starsquad

  • Elämys Liven merkittävä vähemmistöomistaja
  • sponsorointikumppanuuksiin ja konsultointiin erikoistunut yritys
  • keskittynyt aiemmin VIP-tapahtumapalveluihin ja vastannut muun muassa Neste Rallin, hiihdon MM-kisojen, jääkiekon MM-kisojen, Urheilugaalan ja lukuisten konserttien ja viihdetapahtumien hospitality-myynnistä ja toteutuksista
Sulje mainos Tilaa Evento