Syksy on suurten yritysjuhlien aikaa. Tyylikkäät vuosijuhlat, elämykselliset yritysillalliset ja henkilöstön vuoden kohokohta eli pikkujoulut vaativat arvoisensa tilat. Original Sokos Hotel Vaakunan kymppikerroksen tapahtumatilat tarjoavat pelkistettyä funkkistyyliä ja huikeat näkymät yli Helsingin, Original Sokos Hotel Presidentissä järjestyvät juhlat monessa eri tunnelmassa. Break Sokos Hotel Flamingon korkea, lasiseinäinen tapahtumatila Eventi taas mahdollistaa vaikka näyttävän kabareen tuomisen osaksi yritystilaisuutta.

Flamingon Eventi muuntuu moneksi – joulutorista kabareehen

Syyskuussa 2018 avautuneessa Break Sokos Hotel Flamingon Eventi -tapahtuma­tilassa on ehditty järjestää jo useita uniikkeja yritysjuhlia. Korkeassa lasiseinäisessä tilassa voi modernin valotekniikan, somistusten ja elämyksellisen ohjelman avulla luoda erilaisia tunnelmia Moulin Rouge -henkisestä kabareesta talven ihmemaahan tai 1930-luvun Chicagoon.

– Viime joulun alla toteutimme pikkujouluja joulun ihmemaa -teemalla. Rakensimme ulos keskieurooppalaisen joulutorin markkina­kojuineen ja glögipisteineen. Aidon tunnelman varmisti taidokas valaistus, kertoo Petri Saukkomaa, kokous- ja tilausravintolapäällikkö Break Sokos Hotel Flamingosta.

– Lunta ei tuolloin vielä ollut, joten paikalle oli hankittu lumikone valkeaa joulua luomaan.

Elämyksellisen lisän hotelli Flamingon tapahtumiin tuo sen sijainti Suomen suurimmassa viihdekeskuksessa. Miten olisi keilamatsi, seikkailupeli tai hemmotteleva kylpyläkäynti kokouspäivän jälkeen tai juhlaan yhdistettynä?

Hotelli Vaakunan kymppikerros
vie funkistunnelmaan

Klassisemmat puitteet tapahtumille tarjoaa funkkishelmi Original Sokos Hotel Vaakuna Helsingin ydinkeskustassa. Kymppikerroksen kokous- ja juhlatiloissa kaunis 50-luvun arkkitehtuuri ja suomalainen design kilpailevat huomiosta huikeiden Helsinki-näkymien kanssa.

Tilausravintola Kaarre on elegantti, kaartuva tila, jonka isot ikkunat antavat Kampin suuntaan. Erityisesti illan pimetessä, kaupungin valojen syttyessä, juhla saa ainutlaatuisen tunnelman. Kaarre tarjoaa puitteet jopa 200 hengen tilaisuuksille, ja isompiin juhliin voi varata yksityiskäyttöön vaikka koko kymppikerroksen!

Tapahtumia presidentillisessä hengessä

Uudistuneen Original Sokos Hotel Presidentin juhlava sisääntulo ja aulan näyttävä portaikko mahdollistavat juhlat suuren maailman tyyliin. Punainen matto johdattaa vieraat portaille, joiden yläpäässä odottava kuohuviinilasillinen nostattaa juhlatunnelman. Toisen kerroksen presidentillisten kokous- ja juhlatilojen etuna on muunneltavuus: samat tilat sopivat monen kokoiseen ja -teemaiseen juhlaan. Samaan aikaan kun suuressa salissa nostetaan jalkaa tanssi­orkesterin tahtiin, viereisessä kabinetissa nautitaan tyylikkäitä cocktaileja upottavan nojatuolin syleilyssä intiimin jazzin soidessa taustalla.

Yksityinen elokuvailta keskellä kaupunkia? Hotelli Presidentin auditorio muuntautuu Cinema Pressaksi, jossa yritykset voivat järjestää yksityisen elokuvanäytöksen henkilöstölleen tai asiakkailleen. Eksklusiivisen illan kruunaa teemaan sopiva tarjoilu.

Show & Dinner on syksyn hitti

Syksyn 2019 pikkujoulukaudelle Break Sokos Hotel Flamingon Eventissä lanseerataan suosittu Show & Dinner -ohjelma. Buffet-illallisen aikana lavan valtaa energinen ja hymyn huulille nostattava Scandinavian Hunks.

Show & Dinner -teemaisia iltoja järjestetään myös Original Sokos Hotel Presidentissä Helsingin keskustassa.

Pienet kokoustilat varaat vaivattomasti verkosta

Kun tarvitset pienempää kokoustilaa, varaus hoituu kätevästi verkossa. Voit määritellä haussa varausehtoja, kuten tilan koko, henkilömäärä tai kokousvarusteet, ja kun sopiva tila on löytynyt, klikkaat vain varauslomakkeen valmiiksi. Asia on sillä hoidettu.

www.sokoshotels.fi/fi/kokous-ja-juhlatwww.raflaamo.fi/fi/helsinki/juhlat-ja-kokoukset

Suuret kokous- ja juhlatilat varataan edelleen myyntipalvelun tai oman yhteyshenkilön kautta

Sokos Hotels myyntipalvelu

Puhelin: 020 1234 600

Kokous- ja juhlatilat: sokoshotels.fi/fi/kokous-ja-juhlat

Varauslomake: sokoshotels.fi/fi/kokous-ja-juhlat/tilavarauslomake